AYY esittää Tomas Kurenniemeä Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL:n varapuheenjohtajaksi

AYY esittää Tomas Kurenniemeä Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL:n varapuheenjohtajaksi vuodelle 2024.

Kurenniemi opiskelee Aalto-yliopistossa taloustiedettä ja energia- ja ympäristötekniikkaa. Tänä vuonna hän on toiminut ylioppilaskunnan edustajistossa toisena varapuheenjohtajana ja vuonna 2022 ylioppilaskunnan hallituksessa kiinteistöistä, digitalisaatiosta ja opiskelijakeskuksesta vastaavana jäsenenä.

”AYY on vaikuttanut aktiivisesti kampuksen kehittämisessä liikkumista edistävään suuntaan. Myös OLL:n pitäisi osallistua reippaammin korkeakoulukampusten liikkuvuuden kehittämiseen, jotta opiskelijat jaksaisivat paremmin”, Kurenniemi kommentoi innostuneena.

Kurenniemi haluaisi korostaa arki- ja hyötyliikunnan merkitystä opiskelijan elämässä: ”Korkeakouluopiskelijan arki on usein täynnä luentoja, tenttejä, töitä ja sosiaalista elämää. Tässä kiireisessä ympäristössä voi olla helppo unohtaa fyysisen aktiivisuuden tärkeys, mutta se on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Arki- ja hyötyliikunta auttaa opiskelijaa jaksamaan päivittäistä puurtamista.”

OLL valitsee hallituksen vuodelle 2024 liittokokouksessaan Tampereella 8.-9.11.2023. OLL on edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita sekä kansallisella että kansainvälisillä kentillä. OLL:n tavoitteena on, että opiskelijat liikkuvat terveytensä kannalta riittävästi ja korkeakoululiikuntapalvelut ovat riittävällä tasolla.

”On suuri kunniani lähteä taistelemaan aidosti korkeakouluopiskelijalähtöisen liikuntaedunvalvonnan puolesta rakkaan ylioppilaskuntani mandaatilla”, Kurenniemi avaa tunnelmaansa nimityksestä.

Lisätietoja:
Tomas Kurenniemi, [email protected]
Ida Parkkinen, hallituksen puheenjohtaja, [email protected]
A man sitting on the sofa wearing a black suit and smiling for the camera.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kynttilät
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Paloturvallisuusviikko 25.11.-1.12.2023

Paloturvallisuusviikko 25.11.-1.12.2023
Sakari Ropponen and Fanni Mattsson looking happy and holding flower bouquets
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hallituksen muodostajaksi Fanni Mattsson ja edustajiston puheenjohtajaksi Sakari Ropponen

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto nimitti AYY:n hallituksen muodostajaksi Fanni Mattssonin ja vuoden 2024 edustajiston puheenjohtajaksi Sakari Ropposen.
edustajistovaalit 2023
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n edustajistovaalien 2023 tulos on selvillä – Pro Arte tekee paluun, eniten paikkoja Aallon Kokoomukselle ja Vihreämmälle Aallolle

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajistovaalit ovat päättyneet, ja edustajiston jäsenet vuosille 2024–2025 on valittu. Äänestysprosentti oli 31,95 %.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Asuntohakemukset tehtävä uudelleen

Pyydämme kaikkia niitä hakijoita, jotka ovat jättäneet asuntohakemuksensa ennen 25.10.2023, tekemään kokonaan uuden hakemuksen