AYY esittää Tomas Kurenniemeä Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL:n varapuheenjohtajaksi

AYY esittää Tomas Kurenniemeä Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL:n varapuheenjohtajaksi vuodelle 2024.

Kurenniemi opiskelee Aalto-yliopistossa taloustiedettä ja energia- ja ympäristötekniikkaa. Tänä vuonna hän on toiminut ylioppilaskunnan edustajistossa toisena varapuheenjohtajana ja vuonna 2022 ylioppilaskunnan hallituksessa kiinteistöistä, digitalisaatiosta ja opiskelijakeskuksesta vastaavana jäsenenä.

”AYY on vaikuttanut aktiivisesti kampuksen kehittämisessä liikkumista edistävään suuntaan. Myös OLL:n pitäisi osallistua reippaammin korkeakoulukampusten liikkuvuuden kehittämiseen, jotta opiskelijat jaksaisivat paremmin”, Kurenniemi kommentoi innostuneena.

Kurenniemi haluaisi korostaa arki- ja hyötyliikunnan merkitystä opiskelijan elämässä: ”Korkeakouluopiskelijan arki on usein täynnä luentoja, tenttejä, töitä ja sosiaalista elämää. Tässä kiireisessä ympäristössä voi olla helppo unohtaa fyysisen aktiivisuuden tärkeys, mutta se on olennainen osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Arki- ja hyötyliikunta auttaa opiskelijaa jaksamaan päivittäistä puurtamista.”

OLL valitsee hallituksen vuodelle 2024 liittokokouksessaan Tampereella 8.-9.11.2023. OLL on edunvalvonta- ja palvelujärjestö, joka edustaa kaikkia Suomen korkeakouluopiskelijoita sekä kansallisella että kansainvälisillä kentillä. OLL:n tavoitteena on, että opiskelijat liikkuvat terveytensä kannalta riittävästi ja korkeakoululiikuntapalvelut ovat riittävällä tasolla.

”On suuri kunniani lähteä taistelemaan aidosti korkeakouluopiskelijalähtöisen liikuntaedunvalvonnan puolesta rakkaan ylioppilaskuntani mandaatilla”, Kurenniemi avaa tunnelmaansa nimityksestä.

Lisätietoja:
Tomas Kurenniemi, [email protected]
Ida Parkkinen, hallituksen puheenjohtaja, [email protected]
A man sitting on the sofa wearing a black suit and smiling for the camera.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Hymyileviä nuoria
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hae SYLin toimikuntiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liitto SYLin kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.