AYY allekirjoitti Chilen COP25-ilmastokokouksen vaatimuskirjeen, mukana yli 200 korkeakoulua

AYY on mukana Chilen COP25-ilmastokokouksen vaatimuskirjeessä, jossa korkeakoulut ja korkeakouluverkostot ympäri maailmaa julistavat ilmastohätätilan.

AYY on mukana Chilen COP25-ilmastokokouksen vaatimuskirjeessä, jossa korkeakoulut ja korkeakouluverkostot ympäri maailmaa julistavat ilmastohätätilan. Kirje jaetaan valtioiden sekä median edustajien kanssa Chilen ilmastokokouksessa joulukuussa 2019. 

Kirjeen allekirjoittamalla korkeakouluyhteisöt vaativat kriittisiä yhteiskunnallisia muutoksia ilmastonmuutoksen seurausten hillitsemiseksi. Mukana on tällä hetkellä yli 200 korkeakoulua. Kirjeessä korkeakouluyhteisöt sitoutuvat edistämään ilmastotutkimusta, ympäristöosaamista ja- koulutusta, kestävää kampus- ja yhteisötoimintaa sekä hiilineutraaliutta. 

“AYY on tänä vuonna kiinnittänyt entistä enemmän huomiota ympäristökysmyksiin. Ennen tämän kirjeen allekirjoitusta olemme mm. sitoutuneet YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin ja muuttaneet opiskelija-asuntotoimintaamme ympäristöystävällisemmäksi.” kertoo AYY:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Hautamäki ylpeänä. “Nämä toimet eivät vielä pysäytä ilmastonmuutosta, mutta jokaista tekoa tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan. Haluankin haastaa Aalto-yliopiston ja Suomen ylioppilaskuntien liiton allekirjoittamaan ilmastokirjeen.” 

Lisää tietoa kirjeestä ja sen allekirjoittaneista löytää tästä linkistä. Ilmastokirjeen voi allekirjoittaa 1. joulukuuta 2019 asti. 

Tapio Hautamäki
Tapio Hautamäki

AYY allekirjoitti Chilen COP25-ilmastokokouksen vaatimuskirjeen, jossa on mukana jo yli 200 korkeakoulua. AYY:n puheenjohtaja Tapio Hautamäki on ylpeä ylioppilaskuntansa toiminnasta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa vastamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenkyselyyn

Tapahtumia, tiloja ja asuntoja. Vaikuttamista, viestintää ja vapaaehtoistoimintaa. Mitä kaikkia ylioppilaskunnan palveluita olet käyttänyt? Entä mitä mieltä olet niistä?
kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.