Asuminen

Vikatilanteet ja ovenavauspalvelut

Tietoa ovenavauspalveluista ja miten toimia vikatilanteissa. Tapiolan Lämpö Oy toimii kohteiden huoltoyhtiönä, poikkeuksena Maapadontie 5, jossa huoltoyhtiönä toimii Kiinteistöpalvelu Alamaa Oy.
kerrostalo

Kiireettömissä vikatilanteissa vikailmoitus tehdään huoltoyhtiöön vikailmoituslomakkeella*:

Vikailmoituslomake>>
 

*Poikkeuksena: Maapadontie 5 vikailmoitukset tehdään puhelimitse Kiinteistöpalvelu Alamaa Oy:lle 045 277 6601.

Kiireelliset viat ja vahingot tulee ilmoittaa 24/7 huoltopäivystykseen puhelimitse (esim. vesivahinko tai viemäritukos): 

  • Tapiolan Lämpö Oy puh. 020 750 5300 

  • (poikkeus Maapadontie 5 / Artti p. 045 277 6601)

Vakavissa järjestyshäiriöissä ja vaaratilanteissa soita hätänumeroon 112.

Asukkaan sähköinen vikailmoitus tallentuu suoraan kiinteistönhallintaohjelmaan, jossa työt jaetaan eri toimijoille. Kirjaa yksi vika ilmoitusta kohden, jotta ilmoitukset voidaan ohjata oikealle tekijälle. Tee tarvittaessa useampi ilmoitus. 

Yksilöi ja kuvaa vika ja vian sijainti mahdollisimman tarkasti. Jos mahdollista, liitäthän myös kuvan tai kuvia ilmoituksellesi. Pyydämme varmistamaan vikailmoitusta jättäessä, että yhteystietosi ovat oikein. Ilmoita myös aina lemmikkieläimistä. Voit ilmoitusta tehdessä valita saako huolto mennä yleisavaimella sisään asuntoon, mikä nopeuttaa vian korjaamista, tai valita ottaako huolto yhteyttä sopiakseen käyntiajan kanssasi.

Kiireettömillä pienimuotoisilla huoltotöillä korjausaika on arviolta 3–5 arkipäivää, suurempien korjausta vaativien vikojen korjauksesta tiedotetaan erikseen tapauskohtaisesti. 

Jos huoltoyhtiö ei ole ollut sinuun yhteydessä kiireettömissä vahinkotilanteissa 3 arkipäivän sisällä, pyydämme sinua olemaan puhelimitse yhteydessä huoltoyhtiöön. 

Huollon yhteystiedot

Tapiolan Lämpö puh. 020 750 5300

*Poikkeuksena: Maapadontie 5 huoltopyynnöt tehdään puhelimitse Kiinteistöpalvelu Alamaa Oy:lle 045 277 6601.

Avaimet keltaisella taustalla

Ovenavauspalvelu

Mikäli lukitset itsesi ulos asunnostasi, Securitas avaa ovesi kaikkina päivinä ja vuorokaudenaikoina ovenavausmaksua vastaan.

  1. Mikäli asut AYY:n asunnossa* ja lukitset itsesi ulos asunnostasi, soita Securitaksen päivystysnumeroon 0600 13513. Puhelun hinta on 8,21 snt/puhelu + pvm/mpm.
  2. Sinun tulee todistaa henkilöllisyytesi näyttämällä kuvallista, virallista henkilöllisyyden todistavaa asiakirjaa esim. passi tai henkilötodistus. Ovenavauksen voi tilata vain asunnossa virallisesti AYY:lla kirjoilla oleva asukas.
  3. Securitas lähettää asukkaalle postitse laskun oven avaamisesta. Mikäli sinulla on kysyttävää laskusta, ota yhteys Securitakseen.
    Ovenavauspalvelumaksu on arkisin 30,00 €, ja viikonloppuisin sekä pyhäpäivisin 60,00 €. Viikonloppu- /pyhäpäivämaksu on voimassa perjantaista tai pyhää edeltävästä arkipäivästä klo 18.00 alkaen maanantaihin tai pyhää seuraavaan arkipäivään klo 06:00 asti. 

*Poikkeuksena: Maapadontie 5 ovenavauksen hoitaa Kiinteistöpalvelu Alamaa Oy: 045 277 6601.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu