Antti Ilmavirta Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi

AYY:n edustajisto valitsi Antti Ilmavirran AYY:n toiminnanjohtajan tehtävään kokouksessaan 20.4.2022. Ilmavirta aloittaa tehtävässään 3. toukokuuta.
Antti Ilmavirta

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi valittu Antti Ilmavirta, 36, on toiminut LUT-yliopiston ylioppilaskunnan LTKY:n pääsihteerinä vuosina 2016–2021. Hän opiskelee Aalto-yliopistossa automaatio- ja systeemitekniikan koulutusohjelmassa ja viimeistelee Tekniikan akateemiset TEKille tekemäänsä diplomityötä. Ilmavirta kuvailee itseään pitkäaikaiseksi yhdistysaktiiviksi, laulumieheksi ja teekkariksi.

Ilmavirta on erittäin iloinen uudesta tehtävästään AYY:n toiminnanjohtajana ja odottaa pääsevänsä tekemään konkreettisia asioita maailman parhaan opiskelijaelämän edistämiseksi.

”On mahtavaa päästä tekemään töitä rakkaan yhteisön eteen. Koen saaneeni Aalto-yhteisöltä todella paljon, joten nyt on hienoa päästä antamaan takaisin”, Ilmavirta iloitsee.

Yhteisöllisyys ja monialaisuus ovat Ilmavirran mielestä Aalto-yhteisön vahvuuksia. Hän toivoo, että jokainen fuksi löytäisi oman paikkansa yhteisöstä ja voimavaroja opiskelun rinnalle, ja että opiskelijoiden ääni kuuluisi tulevaisuudessa entistä vahvemmin yhteiskunnassa.

”Olemme iloisia, että saamme Antin osaksi AYY:n työyhteisöä. Hänellä on vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja näkemystä ylioppilaskunnan johtamiseen”, sanoo AYY:n hallituksen puheenjohtaja Otto Usvajärvi.

Toiminnanjohtajan rekrytoinnin valmistelu aloitettiin vuoden vaihteessa 2021–2022. AYY:n edustajisto päätti helmikuun kokouksessaan rekrytointiprosessista ja rekrytointiryhmän kokoonpanosta. Esikarsinnasta vastanneessa rekrytointiryhmässä oli mukana neljä edustajiston jäsentä. Rekrytointiryhmä kävi läpi hakijat ja haastatteli alkuvaiheessa kuusi kandidaattia. Haastatteluiden ja soveltuvuusarvioinnin myötä rekrytointiryhmä esitti jatkoon kahta kandidaattia, jotka edustajisto haastatteli huhtikuussa ennen päätöksen tekemistä.

 

Lisätiedot:

Otto Usvajärvi, AYY:n hallituksen puheenjohtaja

+358 50 342 8663

otto.usvajarvi(a)ayy.fi

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston tekniikan, kauppatieteen ja taiteen opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Sampo Sainio
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Maailman kestävintä opiskelijan elämää?

AYY:n strategian mukaisesti ylioppilaskunta pyrkii hiilineutraaliksi vuoteen 2030 mennessä, mutta riittääkö pelkkä hiilineutraaliuden tavoittelu? Toimintamme kestävyyttä ei voida arvioida vain yhdellä mittarilla.
Teemu Palkki blogikuva
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Artsilaisten viesti ei saa jäädä kuulematta

Tänä keväänä Väreessä ei ole voinut olla huomaamatta opiskelijoiden mielenilmauksia. Koulutuspoliittinen asiantuntija Teemu Palkki avaa ylioppilaskunnan näkökulmia taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun tilanteeseen.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros syksylle 2022

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille 8.8.2022 - 8.1.2023.
Turkoosilla pohjalla valkoiset kysymysmerkit
Ajankohtaista Julkaistu:

Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista kesällä 2022

Täältä löydät vastauksen useimpiin kevään ja kesän aikana opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua.