Antti Ilmavirta Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi

AYY:n edustajisto valitsi Antti Ilmavirran AYY:n toiminnanjohtajan tehtävään kokouksessaan 20.4.2022. Ilmavirta aloittaa tehtävässään 3. toukokuuta.
Antti Ilmavirta

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi valittu Antti Ilmavirta, 36, on toiminut LUT-yliopiston ylioppilaskunnan LTKY:n pääsihteerinä vuosina 2016–2021. Hän opiskelee Aalto-yliopistossa automaatio- ja systeemitekniikan koulutusohjelmassa ja viimeistelee Tekniikan akateemiset TEKille tekemäänsä diplomityötä. Ilmavirta kuvailee itseään pitkäaikaiseksi yhdistysaktiiviksi, laulumieheksi ja teekkariksi.

Ilmavirta on erittäin iloinen uudesta tehtävästään AYY:n toiminnanjohtajana ja odottaa pääsevänsä tekemään konkreettisia asioita maailman parhaan opiskelijaelämän edistämiseksi.

”On mahtavaa päästä tekemään töitä rakkaan yhteisön eteen. Koen saaneeni Aalto-yhteisöltä todella paljon, joten nyt on hienoa päästä antamaan takaisin”, Ilmavirta iloitsee.

Yhteisöllisyys ja monialaisuus ovat Ilmavirran mielestä Aalto-yhteisön vahvuuksia. Hän toivoo, että jokainen fuksi löytäisi oman paikkansa yhteisöstä ja voimavaroja opiskelun rinnalle, ja että opiskelijoiden ääni kuuluisi tulevaisuudessa entistä vahvemmin yhteiskunnassa.

”Olemme iloisia, että saamme Antin osaksi AYY:n työyhteisöä. Hänellä on vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja näkemystä ylioppilaskunnan johtamiseen”, sanoo AYY:n hallituksen puheenjohtaja Otto Usvajärvi.

Toiminnanjohtajan rekrytoinnin valmistelu aloitettiin vuoden vaihteessa 2021–2022. AYY:n edustajisto päätti helmikuun kokouksessaan rekrytointiprosessista ja rekrytointiryhmän kokoonpanosta. Esikarsinnasta vastanneessa rekrytointiryhmässä oli mukana neljä edustajiston jäsentä. Rekrytointiryhmä kävi läpi hakijat ja haastatteli alkuvaiheessa kuusi kandidaattia. Haastatteluiden ja soveltuvuusarvioinnin myötä rekrytointiryhmä esitti jatkoon kahta kandidaattia, jotka edustajisto haastatteli huhtikuussa ennen päätöksen tekemistä.

 

Lisätiedot:

Otto Usvajärvi, AYY:n hallituksen puheenjohtaja

+358 50 342 8663

otto.usvajarvi(a)ayy.fi

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston tekniikan, kauppatieteen ja taiteen opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A woman with a christmas tree hat giving advices on the desk to a toy elf
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Joulun ja vuodenvaihteen UKK

AYY:n palvelutoimisto on suljettu 23.12.-30.12.2022, mutta puhelinpalvelu on avoinna 27.12.-30.12.2022. Alta löydät vastauksia vuodenvaihteessa usein kysyttyihin kysymyksiin.
Pictured AYY board members 2023 smiling and holding plants
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n vuoden 2023 hallitus on valittu

Kokouksessaan 24.11.2022 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi hallituksen muodostajan, Ida Parkkisen, esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2023. Kokouksessa valittiin myös edustajiston varapuheenjohtajat.
kuvassa Antti Regelin nojaa seinään ja hymyilee
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Antti Regelin valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2023

Antti Regelin on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäseneksi vuodelle 2023. Espoon Korpilammella 18.–19.11. pidetty liittokokous äänesti hallituksen jäsenistä lauantai-iltana.
Nea Baarman hymyilee
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Nea Baarman aloittaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi on valittu Nea Baarman.