Antti Ilmavirta Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi

AYY:n edustajisto valitsi Antti Ilmavirran AYY:n toiminnanjohtajan tehtävään kokouksessaan 20.4.2022. Ilmavirta aloittaa tehtävässään 3. toukokuuta.
Antti Ilmavirta

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi valittu Antti Ilmavirta, 36, on toiminut LUT-yliopiston ylioppilaskunnan LTKY:n pääsihteerinä vuosina 2016–2021. Hän opiskelee Aalto-yliopistossa automaatio- ja systeemitekniikan koulutusohjelmassa ja viimeistelee Tekniikan akateemiset TEKille tekemäänsä diplomityötä. Ilmavirta kuvailee itseään pitkäaikaiseksi yhdistysaktiiviksi, laulumieheksi ja teekkariksi.

Ilmavirta on erittäin iloinen uudesta tehtävästään AYY:n toiminnanjohtajana ja odottaa pääsevänsä tekemään konkreettisia asioita maailman parhaan opiskelijaelämän edistämiseksi.

”On mahtavaa päästä tekemään töitä rakkaan yhteisön eteen. Koen saaneeni Aalto-yhteisöltä todella paljon, joten nyt on hienoa päästä antamaan takaisin”, Ilmavirta iloitsee.

Yhteisöllisyys ja monialaisuus ovat Ilmavirran mielestä Aalto-yhteisön vahvuuksia. Hän toivoo, että jokainen fuksi löytäisi oman paikkansa yhteisöstä ja voimavaroja opiskelun rinnalle, ja että opiskelijoiden ääni kuuluisi tulevaisuudessa entistä vahvemmin yhteiskunnassa.

”Olemme iloisia, että saamme Antin osaksi AYY:n työyhteisöä. Hänellä on vankkaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja näkemystä ylioppilaskunnan johtamiseen”, sanoo AYY:n hallituksen puheenjohtaja Otto Usvajärvi.

Toiminnanjohtajan rekrytoinnin valmistelu aloitettiin vuoden vaihteessa 2021–2022. AYY:n edustajisto päätti helmikuun kokouksessaan rekrytointiprosessista ja rekrytointiryhmän kokoonpanosta. Esikarsinnasta vastanneessa rekrytointiryhmässä oli mukana neljä edustajiston jäsentä. Rekrytointiryhmä kävi läpi hakijat ja haastatteli alkuvaiheessa kuusi kandidaattia. Haastatteluiden ja soveltuvuusarvioinnin myötä rekrytointiryhmä esitti jatkoon kahta kandidaattia, jotka edustajisto haastatteli huhtikuussa ennen päätöksen tekemistä.

 

Lisätiedot:

Otto Usvajärvi, AYY:n hallituksen puheenjohtaja

+358 50 342 8663

otto.usvajarvi(a)ayy.fi

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston tekniikan, kauppatieteen ja taiteen opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A student home with a table, bed and a couch.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Kevään asukaskysely – sijainti ja ystävällinen henkilökunta saivat kiitosta, siisteydessä kehitettävää

Toteutimme keväällä 2023 asukaskyselyn tarkoituksenamme selvittää, kuinka hyvin olemme onnistuneet palvelemaan jäseniämme vuokranantajina.
A big tree in front of metro station in the summer. A student walking by.
Ajankohtaista Julkaistu:

Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua.

Palvelutoimisto ja puhelinpalvelu ovat suljettuna kesällä 5.-26.7. Vastaamme kuitenkin sähköposteihin.
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
Tiedote Julkaistu:

Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Two people looking at the camera
Tiedote Julkaistu:

Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.