Tila-kalendern öppnas för alla 15.12.23 kl. 12

Bokningskalendern för AUS evenemangslokaler öppnar för alla bokare på fredag 15.12 kl. 12.00. Bokningar för vårperioden kan göras för tiden 8.1–4.8.2024.
Students enjoying dinner in a one-time rental facility
Students enjoying dinner in a one-time rental facility

Bokningskalendern för AUS evenemangslokaler öppnar för alla bokare på fredag 15.12 kl. 12.00. Bokningar för vårperioden kan göras för tiden 8.1–4.8.2024.

Ändringar i betalsättet för lokalbokningar från och med 12.12.23

Från och med 12.12.23 belatar privatbokare dvs. enskilda studenter lokalhyran vid bokningstillfället. Lokalbokningarna görs som bekant i Tila-kalendern. Efter att bokningen gjorts leder Tila-systemet bokaren till Paytrail-betaltjänsten där betalningen sker med bankernas nätbanksknappar eller debit- och creditkort.

Separat överenskomna faktureringskunder såsom utomstående bokare och vissa av AUS interna föreningar får fortfarande en e-faktura eller epostfaktura till den faktureringsadress som de uppgett. Även privatbokarnas tilläggstimbeställningar och nattanvändningstillstånd faktureras separat.

Ändringar i lokalernas användningstider och prissättning

För att möjliggöra en paytrail-betalning har en del evenemangslokalers användningstider utvidgats och vi avstår från timbaserad prissättning. Från och med 12.12.2023:

Braskabinettets och Spellokalen Pelimannis nya användningstider är sö-to kl. 10-22 och fre.-lö 10–23. Lokalhyran för hela dagen är 100 €,

Vasagatans kabinetts dagshyra avstås från. Från och med 12.12.23 är Vasagatans bastu & kabinetts användningstid sö-to 10–22 och fre.-lö 10–23. Priset för heldagsbokning är 200 €

Användningstiden för AUS paketbil förändras och blir dygnsbaserad från och med 12.12.23. Användningstiden är 12–12 och dygnspriset 70 €. Kilometerersättningen för paketbilen avstås från. I stället för kilometerersättning fyller varje bokare tanken full med diesel på det närmaste tankingsstället i slutet av hyrestiden. Bokningar kortare än ett dygn kan frågas av andra biluthyrningsfirmor i huvudstadsregionen.

Ändringarna gäller endast nya bokningar. Alla bokningar som gjorts före 12.12.2023 är i kraft vid bokningstiden enligt användningstid och pris vid bokningstillfället.

Mer information på adressen [email protected].

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Kannanotto / ställningstagande / statement
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Avgiften för att anhålla om extra tid är igen ett bakslag för studerandena

Orpos regering föreslår en avgift på 50 euro för studerande som anhåller om extra tid för att slutföra sina studier. Regeringen har som mål att höja utbildningsnivån bland finländarna, men samtidigt skapar regeringen nya hinder för studerandenas möjligheter att avlägga examen. Förutom försämringarna i studerandenas försörjning är planen på att införa en avgift för att anhålla om extra tid en upprepning av samma gamla budskap till studenterna: du är bara en kostnadspost för samhället. 
Seitsemän haalareihin ja vihreään liiviin pukeutunutta opiskelijaa Ullanlinnanmäellä vasaran muotoisen mäenlaskuvälineen edessä.
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

År 2024 är ett Tempausår

Åtta års väntan har tagit slut. Ryktena stämmer – år 2024 är ett Tempausår! I Tempaus påverkar vi världens gång med glimten i ögat men ändå på allvar.
Hae hallopediksi Apply to become a student representative  Sök till studentrepresentant
Ajankohtaista Publicerat:

Kompletterande utlysning av uppdrag som studentrepresentant i Aalto-universitetets förvaltning 2024

Aalto-universitetets studentkår ledigförklarar uppdragen som studentrepresentant i Aalto-universitetets förvaltning. Den kompletterande utlysningen är öppen 12.2–26.2.2024.
asuminen
Ajankohtaista Publicerat:

Lägenheter tillgängliga

Alla AUS-medlemmar som har utestående bostadsrättigheter via Domo-systemet kan ansöka om AUS-boende.