Tiina Pajukari har valts till styrelsen för Finlands studentkårers förbund 2022

Tiina Pajukari har valts till styrelsemedlem för Finlands studentkårers förbund för år 2022. Mötet som ordnades 19–20.11 i Korpilampi i Esbo röstade om styrelsemedlemmarna på lördagskvällen.
Tiina Pajukari

Tiina Pajukari har valts till styrelsemedlem för Finlands studentkårers förbund för år 2022. Förbundsmötet som ordnades 19–20.11 i Korpilampi i Esbo röstade om styrelsemedlemmarna på lördagskvällen.

”Jag är mycket ivrig och tacksam över förtroendet som förbundsmötet har visat mig. Nästa år kommer att vara ett oerhört viktigt år när vi rättar till skadorna som coronaviruset har orsakat för studerandenas mentala hälsa och påverkar partiernas riksdagsvalprogram”, kommenterar Pajukari.

Pajukari agerar i år som styrelsemedlem för Aalto-universitetets studentkår och ansvarar för socialpolitik, välbefinnande, val och hållbar utveckling. Pajukari har tidigare verkat i AUS delegation, som frivillig och som förvaltningens studeranderepresentant. Hon har också varit aktiv i många år som styrelsemedlem och funktionär för sitt eget gille, Athene rf.

Förbundsmötet väljer FSF:s styrelse och beslutar om förbundets verksamhet för 2022. Finlands studentkårers förbund representerar över 130 000 universitetsstuderande. Förbundet påverkar utbildningspolitiska, socialpolitiska och internationella frågor.   

Mer information:

Tiina Pajukari, 044 259 5242

Chef för kommunikationen och påverkansarbetet Laura Luoto, 040 575 9092

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Konstantin Kouzmitchev
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Konstantin Kouzmitchev har valts till ordförande för Finlands studentkårers förbund för år 2022

Ordföranden valdes på fredagen på förbundsmötet som ordnas 19–20.11 i Korpilampi i Esbo.
Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Publicerat:

Förhandsbokning av lokaler för våren 2022

Föreningarna som verkar inom AUS har rätt att boka bastu-, fest- och möteslokaler som hyrs ut på förhand. Under den här bokningsrundan kan lokalerna bokas för tiden 10.1.2022-7.8.2022.
Ajankohtaista Publicerat:

Sök till direktionen för Helsinki Graduate School of Economics!

Aalto-universitetets studentkår, Studentkåren vid Helsingfors universitet och Svenska Handelshögskolans Studentkår utlyser 15.11.2021 uppdragen som studentrepresentant i direktionen för Helsinki Graduate School of Economics för perioden 2022–2023.
Kuvassa Otto Usvajärvi ja Samuli Vehkomäki
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Delegationsordförande och styrelsebildare har valts

Samuli Vehkomäki är delegationsordförande i 2022 och Otto Usvajärvi är styrelsebildare.