Tempaus ökar uppskattningen av frivilligarbete i Finland

Den Bisterskäggige ingenjören, Sheryl Tokyos och Kunniamursus Tempausbefallning lästes upp på Aalto Open Air och utlysningen av Wappen.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena

Då ekonomin åtstramas har arbetets produktivitet blivit allt viktigare. Vi ska ändå inte glömma arbete som inte kan fastställas något pris. Frivilligarbetet skär genom hela det finländska samhället och har synts som talkoanda genom historien. Det har ett viktigt värde. Det är i botten att bry sig om andra och allvarlig altruism som även syns i vardagens små gärningar. Många av oss gör frivilligarbete t.ex. genom att donera blod, plocka skräp i naturen och delta i idrottsföreningens verksamhet. Vi upplever att frivilligarbete inte idag får den uppskattning i samhället som det skulle förtjäna.

Vi bjuder in hela Aaltogemenskapen att fästa uppmärksamhet vid allt det frivilligarbete som görs i Finland. Låt oss tillsammans lyfta fram allas handavtryck! Tempaus ordnas preliminärt 21-27.10 då vi sätter av i stora skaror mot våra samarbetsföreningar för att utföra tempaus.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Varför röstar jag i EU-valet?

Aalto-universitetets studentkårs styrelseviceordförande Mantė Žygelytė skrev en bloggtext om varför hon kommer att rösta i europarlamentvalet.
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Publicerat:

EU i ett nötskal

De viktigaste sakerna om Europeiska unionen (EU) som varje student borde veta.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Publicerat:

Välkommen att besvara Aalto-universitetets studentkårs medlemsenkät

Evenemang, lokaler och bostäder. Påverkan, kommunikation och frivilligverksamhet. Vilka alla studentkårens tjänster har du använt? Och vad tyckte du om dem?
kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

Utmärkelser beviljats på AUS14-årsfest

Utmärkelser delades ut till meriterade medlemmar i Aaltogemenskapen på AUS 14. årsfest den 18. maj 2024.