Metal Club Mökä: Höstens spelningskväll

Metallmusik i Otnäs!

Fredagen 18.10 dundrar det i Otnäs! Mörkret lägger sig och det är åter tid att samlas i OUBS studio för att njuta av levande metallmusik. Denhär gången bjuder kvällen på mera progressiv musik, som inte hörts så mycket på Mökäs spelningskvällar på den senaste tiden. Studion befinner sig i källaren på Bistervägen 1, dit man kommer antingen via byggnadens huvudingång eller från dörren mot parkeringsplatsen vid Otsvängen 20.

Evenemanget är gratis och öppet för alla!

UPPTRÄDARE:

Humavoid

Ett av de tuffaste nya namnen inom Esbos metallmusikexport. Humavoid bjuder på en aggressiv variant av progressiv metall, som någon till och med kunde kalla "math-metall". I bandet spelar bl.a. Heikki Malmberg, känd från Diablo, och bandet väntas också släppa ett nytt album i en nära framtid.

Liminal

I progressiva tecken går även Liminal från Jyväskylä, som under kvällen kommer bjuda på en rejäl dos stämningsfull progressiv death metal. 

Valravn

Kvällens första uppträdare, som passar väl in med den mörka höststämningen, är det nya melodiska black metal bandet Valravn, vars första fullängdare också är att vänta i den nära framtiden. Den här kvällen blir även bandets första livespelning någonsin.

TIDTABELL:

19:30 - Dörrarna öppnas
20:00 - Valravn
21:00 - Liminal
22:00 - Humavoid

Den mest aktuella informationen hittas på facebook

Som informaiton till vana Mökä-människor, så finns det denna gång ingen bastuefterfest efter spelningarna.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat