Bastubadsmöjlighet i Strandbastun från och med 16.1.2023

Strandbastun kan bokas för bastubad från och med 16.1.2023 i enlighet med delegationens önskan. Bastuns hyrespriser har höjts på grund av stigande kostnader. Tidigare gjorda bokningar kan annulleras utan avgift.
Rantasauna and hot tub covered in snow in winter sun.

AUS meddelade 16.12.2022 att de stänger hyreslokalernas bastur 1.1.-31.3.2023 på grund av energispar- och kostnadsorsaker men utreder möjligheten att ha en bastulokal i bastubruk på begäran av delegationen.

Efter utredningen har AUS beslutat att öppna Strandbastun för bastubruk från och med 16.1.2023. På grund av stigande kostnader var AUS tvungen att höja hyrespriser.

  • Strandbastuns stora sidans pris för AUS medlemmar är fram till den 15 januari 300 €. Det nya priset från och med den 16.1.2023 är 400 €.
  • Den lilla sidans pris för AUS medlemmar är fram till den 15 januari 100 €, och det nya priset fr.o.m. den 16 januari 150 €.
  • Baljan är ur bruk tills vidare. Baljabokningar behöver inte annulleras eller betalas för.

Strandbastuns höjda priser gäller alla bokare. Bokningar som gjorts under de tidigare priserna kan vid behov annulleras avgiftsfritt på TILA-systemet 14 dagar före bokningstidpunkten eller genom att kontakta AUS medlemsservice [email protected] senast 7 dagar före bokningstidpunkten.

Man kan också använda andra bastulokaler, men utan bastu. Läs mer i föregående anslag.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Publicerat:

Förhandsbokning av lokaler för hösten 2023

Föreningarna som verkar inom AUS har rätt att boka bastu-, fest- och möteslokaler som hyrs ut på förhand. Under den här bokningsrundan kan lokalerna bokas för tiden 7.8.2023 - 7.1.2024.
Riksdagsvalet 2023
Ajankohtaista Publicerat:

Riksdagsvalet 2023

Riksdagsvalet ordnas återigen denna vår. Se nedan datumen för de viktigaste valevenemangen.
kuvassa kaksi taulua museon seinällä
Ajankohtaista, Pressmeddelande Publicerat:

AUS konstsamlingar har kompletterats - verken utställda på Museet för studerandekultur

Aalto-universitetets studentkårs konstsamling kompletterades med sju konstverk. Konstverken finns till påseende i Museet för studerandekultur som studentkåren upprätthåller och har öppet på söndagar kl.14-16.
An open laptop on the table next to a coffee cup.
Ajankohtaista Publicerat:

Kan jag få större bostadsbidrag om hyran höjs?

I och med de ökade kostnaderna har flera studentbostadsaktörer varit tvungna att höja hyrorna. Du kan söka mer stöd för boendet om boendekostnaderna stiger.