Bastubadsmöjlighet i Strandbastun från och med 16.1.2023

Strandbastun kan bokas för bastubad från och med 16.1.2023 i enlighet med delegationens önskan. Bastuns hyrespriser har höjts på grund av stigande kostnader. Tidigare gjorda bokningar kan annulleras utan avgift.
Rantasauna and hot tub covered in snow in winter sun.

AUS meddelade 16.12.2022 att de stänger hyreslokalernas bastur 1.1.-31.3.2023 på grund av energispar- och kostnadsorsaker men utreder möjligheten att ha en bastulokal i bastubruk på begäran av delegationen.

Efter utredningen har AUS beslutat att öppna Strandbastun för bastubruk från och med 16.1.2023. På grund av stigande kostnader var AUS tvungen att höja hyrespriser.

  • Strandbastuns stora sidans pris för AUS medlemmar är fram till den 15 januari 300 €. Det nya priset från och med den 16.1.2023 är 400 €.
  • Den lilla sidans pris för AUS medlemmar är fram till den 15 januari 100 €, och det nya priset fr.o.m. den 16 januari 150 €.
  • Baljan är ur bruk tills vidare. Baljabokningar behöver inte annulleras eller betalas för.

Strandbastuns höjda priser gäller alla bokare. Bokningar som gjorts under de tidigare priserna kan vid behov annulleras avgiftsfritt på TILA-systemet 14 dagar före bokningstidpunkten eller genom att kontakta AUS medlemsservice [email protected] senast 7 dagar före bokningstidpunkten.

Man kan också använda andra bastulokaler, men utan bastu. Läs mer i föregående anslag.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat

Read more news

Wilma pitää kirjekuorta, jossa lukee "kansanedustajalle opiskelijalta"
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Publicerat:

Brev till riksdagsledamöter

Vi gav varje riksdagsledamot ett brev denna vecka.
a girl waving hand
Ajankohtaista Publicerat:

Ansökningsutlysning: Bli modell för AUS bildbanksfotografering

Aalto-universitetets studentkår uppdaterar sina bildbanksbilder och söker entusiastiska studenter som vi kan fotografera. Fotograferingarna ordnas tre gånger under år 2024 och vi önskar studenter från olika branscher. Vi söker sammanlagt 15 studenter.
Wilma Branders, ei hymyile
Ajankohtaista, Blog Publicerat:

Mentalhälsoveckan firas i skuggan av studerandenas mentalvårdskris

Den här veckan firas återigen studerandenas mentalhälsovecka vars syfte är att lyfta fram den alarmerande situationen för mental hälsa samt bygga en mentalhälsovänligare studerandekultur i högskolegemenskaperna.
Facelift_1
Ajankohtaista Publicerat:

Otsvängen 18 B & C-trappornas trivselrenoveringar är färdiga

Otsvängen 18 B- och C-trappornas facelift dvs. trivselrenoveringar har blivit färdiga. Projektet framskred inom utsatt tidtabell och mycket lyckat ur fastighetsägarens synvinkel. Trivselrenoveringarna gjordes under tiden 11/2023 - 3/2024.