AYY x KUJ goes AATU

Det är återigen dags för AATU! Den traditionella Akademiska Auraåskepparexamen (Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto) AATU samlar även detta år studenter runt om i Finland för att bekanta sig med Auraås flodbåtar och det majiga Åbo. Det våriga approt kronas av efterfesten på Åbo Apollo. Det här året erbjuder AUS Gemenskapssektion Aava och KY:s Kultursektion KUJ på skjuts för aaltoiterna till och från Åbo!

Bussarna avgår på torsdag 11 maj kl. 11.00 från MMK (Metallimiehenkuja 6) och åker tillbaka från Åbo busstation på fredag kl. 2.30. Biljettpriset är 40 euro och i priset ingår transporter till Åbo, approbiljett, biljett till efterfesten, garderobsavgift på efterfesten samt transport tillbaka till Helsingfors eller Esbo.

Den evenemangsrika dagen börjar med förfest på MMK dit deltagarna kan anlända från kl. 10. På förfesten delas även ut approbiljetterna och halarmärkena, alltså lönar det sig att komma i god tid. Efterfestplatsen är Apollo och kvällens huvudartist meddelas senare. Båda returbussarna åker via Kiasma innan de återvänder till Otnäs.

Biljettförsäljningen till den gemensamma starten börjar tisdag 11.4 kl. 14.00 i Kide.appen (Kidelänk meddelas i evenemangets diskussionsdel). Det finns ett begränsat antal biljetter så det lönar sig att vara snabb!

Kom med och njut av våren i Åbo och ta med dig din kompis!

VAD: Akateeminen Aurajokilaivuritutkinto (AATU) med transport
VAR: Otnäs → Åbo → Helsingfors/Otnäs
START: 11.5 11.00 Metallimiehenkuja 6
RETUR: 12.5 02.30 från Åbo (Åbo busstation). Bussarna åker via Kiasma (ca. 4.30) innan återkomsten till Otnäs (ca 4.45).
KLÄDSEL: Halare
PRIS: 40€ (inkl. Tur-retur, evenemangsbiljett, efterfestbiljett till Apollo, garderob på efterfesten och halarmärke).
FÖRFEST: Förfesten ordnas på MMK (Metallimiehenkuja 6) 10.00-11.00, och därifrån avgår även bussarna. Kom ihåg att hämta din approbiljett och ditt halarmärke för de delas inte ut i bussen!

I eventuella trakasserisituationer kan du ta kontakt med våra trakasseriombud konfidentiellt:

Jenni Laakso
050 501 0799
[email protected]

Thomas Febvre
044 542 4450
[email protected]
AYY x KUJ goes AATU
  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat