AUS söker en assistent för augusti-september

Työntekijä
Kuva toimistotyöntekijästä läppärillään.

AUS söker en assistent till studentkårens medlemsservice för en tre veckor lång deltidsanställning. Assistentens arbetsuppgifter består huvudsakligen av att dela ut läsårsdekaler till medlemmar som betalat medlemsavgiften vid dekalutdelningsstället i Otnäs  och vid behov hjälpa till med studentkårens övriga medlemsserviceuppgifter.

Arbetet utförs under tre veckor 24.8–11.9.2020. Arbetandet sker vardagar kl. 11-18. Under den första arbetsveckan  är arbetstiden kl. 12-17 och de två följande veckorna kl. 11-18.

Vi  förutsätter att de sökande har datorvana, talar engelska och finska och är kundorienterade. Föreningserfarenhet till exempel inom AUS eller andra studentorganisationer är till fördel för uppgiften.  Arbetet är självständigt och ansvarsfullt.

Före arbetet börjar ordnas en kort  introduktion. Lönen är i enlighet med kravgrupp I i studentkårernas kollektivavtal (grundlön i heltidsanställning från 1472,24 euro i månaden, kalkylmässig lön i denna anställning cirka 900 €).

Finns det något som du skulle vilja veta om arbetet eller AUS? Servicechef Riitu Nuutinen ger gärna mer information om uppgiften och vår organisation, riitu.nuutinen(at)ayy.fi eller tfn 050 520 9450 (to 4.6 kl. 14-16 och fre 12.6. kl. 10-11).

Ansökningar med meritförteckning skickas senast mån 15.6.2020 kl. 12.00 till adressen rekrytointi(at)ayy.fi. Skriv ”Assistent” i epostens ämnesfält. Vi önskar att du berättar om dig själv, ditt kunnande och din arbetserfarenhet i din ansökan och bifogar din meritförteckning.  Vi bekräftar att ansökningarna kommit fram. Intervjuerna ordnas med fjärranslutning på tisdag den 16 juni 2020 och/eller onsdagen den 17 juni 2020. Notera dagarna i din kalender redan nu. Vi informerar om valet så snart som möjligt efter det.

Bekanta dig med vår verksamhet på adressen www.ayy.fi. AUS betonar mångfald och likabehandling i sin verksamhet. Vi efterlyser sökande med olika bakgrunder och kön till uppdraget.

  • Publicerat:
  • Uppdaterad:
Dela
URL kopierat