Yhdistystiedote viikolle 19/2019

Mietittyttääkö jokin yhdistysasia? Tule tapaamaan muita yhdistystoimijoita ja AYY:n järjestösektoria keskiviikkona afterworkeille (kohta 2).

Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tämä on AYY:n yhdistystiedote viikolle 19/2019

Mietittyttääkö jokin yhdistysasia? Tule tapaamaan muita yhdistystoimijoita ja AYY:n järjestösektoria keskiviikkona afterworkeille (kohta 2).

Tulevia tapahtumia ja tärkeitä päivämääriä yhdistyksille ja yhdistystoimijoille
4.5. Kylätalkoot (https://www.facebook.com/events/819675078404918/)
6.5. Tilakähmyt alkavat (katso tarkemmat päivät kohdasta 3)
6.5. Infotilaisuus Otaniemen yöstä (https://www.facebook.com/events/408562983025913/)
8.5. Yhdistysten afterwork (kohta 2, https://www.facebook.com/events/274946466724132/)
13.5. Kukanpäivä
14.5. Tilakähmyt erityisasemayhdistyksille (kohta 3)
16.5. Edustajiston kokous (ayy.fi/live)
18.5. AYY 9v vuosijuhlat (https://www.facebook.com/events/236007250677458/)
21.5. Tilakähmyt muille 1. luettelon yhdistyksille (kohta 3)

Tiedotteen sisältö
1. HUOMIO! Kampuksella varkaita
2. Yhdistysten afterwork ke 8.5.
3. Erityisasemayhdistysten tilavaraukset alkavat maanantaina 6.5.
4. Tiedoksi AYY:n isoimpia tapahtumia syksyllä 2019
5. Haalareita ja opiskelijavaatteita AYY:n vuosijuhlien sillibrunssille
6. Muista hyvinvointi yhdistystoiminnassa
7. AYY:n opas tapahtumajärjestäjille
 

1. HUOMIO! Kampuksella varkaita
Kevät on tuonut myös varkaat kampukselle ja viime viikko oli valitettavan vilkas varkauksien suhteen. AYY ja yliopisto kehottavat yleiseen varovaisuuteen kampuksella ja pyytävät pitämään omista ja kaverin tavaroista erityisen hyvää huolta.

Mahdollisen varkauden sattuessa, ilmoita tapahtuneesta poliisille. Yleensä varkaat kiertävät kampuksella useammassa paikassa, joten kokonaiskuvan luomisen kannalta olisi tärkeää, että varkauksista kerrottaisiin myös yliopiston turvallisuuspäällikölle. Turvallisuuspäällikkö Seija Piiponniemi-Lahden tavoittaa sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai numerosta +358 500 813 084.

Pidetään toisistamme ja omaisuudestamme huolta. Mikäli epäilet yhdistyksesi tapahtumassa käyneen varkaita, olethan yllä mainittuihin tahoihin yhteydessä.

2. Yhdistysten afterwork ke 8.5.
Kesän kynnyksellä on aika koota AYY:n piirissä toimivien yhdistysten hallituslaiset, toimihenkilöt ja aktiivit afterworkeille Otaniemeen Fat Lizardiin juttelemaan rennosti kuulumisista. Voimme keskustella juuri niistä ajankohtaisista asioista, mitkä yhdistyksessäsi mietityttävät ja samalla tavata muissa yhdistyksissä toimivia henkilöitä. Paikalla on myös AYY:n järjestösektorilta Essi ja Anna, joilta voit kysyä mietityttävistä asioista.

Ilmoita tulostasi, niin osaamme varata sopivan kokoisen pöydän:  https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/associations-afterwork/

Mikä: Yhdistysten afterwork
Missä: Fat Lizard, Tietotie 1
Milloin: ke 8.5. klo 16.30 alkaen
Miksi: Yhdistystoimijoiden vertaistukea ja verkostoitumista
FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/274946466724132/

3. Erityisasemayhdistysten tilavaraukset alkavat maanantaina 6.5. 
AYY:n kertavuokrattavien tilojen ennakkovaraukset, eli tuttavallisemmin tilakähmyt, alkavat yhdistysten osalta maanantaina 6.5.2019.  Varaukset tehdään tuttuun tapaan AYY:n omaa varausjärjestelmää, TILAa käyttäen. TILA löytyy osoitteesta https://tila.ayy.fi/ ja käyttäjät kirjautuvat siihen Aalto-yliopiston IT-tunnuksilla. Alkuun pääsee helpoiten lukemalla sivun yläreunan valikkopalkin Ohje/Help-linkin takaa ohjeet.

Kähmittävä ajanjakso on ma 12.8.2019 – su 5.1.2020.

Tilavarausten täyttöajat järjestelmässä ovat seuraavat:

  1. AYY:n sisäiset toimijat 15.4.-3.5.2019
  2. Erityisasemayhdistykset
    Täyttöaika alkaa ma 6.5.2019 klo 12 ja päättyy ti 14.5. klo 12.
    Kähmytilaisuus 1: ti 14.5. klo 16.30 alkaen Kandidaattikeskuksen (Otakaari 1) salissa R001/M232 M1.
  3. Muut 1. luettelon yhdistykset
    Täyttöaika alkaa ke 15.5.2019 klo 12 ja päättyy ti 21.5. klo 12.
    Kähmytilaisuus 2: ti 21.5. klo 16.30 alkaen Kandidaattikeskuksen (Otakaari 1) salissa R001/M232 M1.

Tarkemmat varausohjeet ilmoitetaan erillisessä yhdistyksille lähetevässä sähköpostissa.

4. Tiedoksi AYY:n isoimpia tapahtumia syksyllä 2019
Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan vapaaehtoiset ja työntekijät järjestävät kaikille aaltolaisille suunnattuja isoja tapahtumia, joiden päivämääriä on listattu alle. Nämä ovat teille tiedoksi ja muiden tapahtumien suunnittelun tueksi, varsinkin jos haluatte olla näistä tietoisia tulevia tilavarauksia tehdessä. Tervetuloa mukaan!

3.9. Aalto Party
21.9. Otaniemen yö
30.9. Lakinlaskijaiset
31.10. Aalto Talent Expo
2-9.11. Teekkariperinneviikko
8.11. Teekkariperinnejuhla
2-4.12. Yhdistyskoulutukset (alustava)

5. Haalareita ja opiskelijavaatteita AYY:n vuosijuhlien sillibrunssille
Vuosijuhlatoimikunta etsii AYY:n 9. vuosijuhlien sillibrunssille opiskelijayhdistysten ja kiltojen opiskelijahaalareita ja -takkeja. Tämä on loistava tilaisuus tyhjentää järjestönne varastoa turhista haalareista tai takeista, sekä tuoda oman järjestönne vaatetus näkyvästi esiin koko AYY:n yhteisessä juhlassa!

Mikäli yhdistyksellänne on menneiden vuosikurssien ylimääräisiä, käyttämättömiä haalareita tai takkeja, joita voisitte lahjoittaa sillibrunssille, ottakaa yhteyttä vuosijuhlatoimikuntaan joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai Telegramissa @lohenscowl.

6. Muista hyvinvointi yhdistystoiminnassa
Yhdistystoiminnassa tulee hauskan yhdessä tekemisen lisäksi muistaa kiinnittää huomiota myös jäsenistön ja aktiivien jaksamiseen ja hyvinvointiin. Esimerkiksi hallitustoiminnassa reilu työnjako jokaisen oman jaksamisen mukaan on avainasemassa toimijoiden hyvinvoinnin kannalla. Lisäksi on tärkeää muistaa kiittää ja osoittaa arvostusta muiden tekemää työtä kohtaan. Myös toimijoiden virkistäytyminen voi olla yksi hyvä tapa heidän palkitsemiseensa ja jaksamisen ylläpitämiseen.

Lue lisää yhdistysoppaasta: https://yhdistysopas.ayy.fi/hyvinvointi-yhdistystoiminnassa/

7. AYY:n opas tapahtumajärjestäjille
AYY:n tapahtumajärjestäjän oppaasta löytyy valtavan kattava tietopaketti aina tapahtumajärjestäjän laillisista vastuista tapahtumaturvallisuuden checklistiin, yhdenvertaisuus- ja ympäristöasioihin, kriisiviestintään, ensiapuohjeisiin ja moniin muihin tapahtumajärjestäjälle tärkeisiin ohjeistuksiin.

Löydät tapahtumaoppaan täältä yhdistysoppaan materiaalipankista: https://yhdistysopas.ayy.fi/wp-content/uploads/sites/20/2018/12/Tapahtumaj%C3%A4rjest%C3%A4j%C3%A4n-opas.pdf  (suomeksi)

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen tiedotteet (a) ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä.

Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Essi Puustinen (essi.puustinen (a) ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Haluatko poistua yhdistystiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 23/2019

AYY:n hallitus on päättänyt kokouksessaan yhdistyksille jaettavista avustuksista (kohta 1). Mikäli yhdistysilmoitus jäi tekemättä maaliskuussa, jälki-ilmoittautuminen on nyt auki ja päättyy 30.6. (kohta 2) Lisäksi uusien nettisivujen beta-versiosta voit tarkistaa yhdistyksesi profiilin ja ilmoittaa meille muutoksista (kohta 3). Yhdistystiedote siirtyy tämän tiedotteen myötä kesätauolle. Aurinkoista ja rentouttavaa kesää kaikille!
Kuvapankki_Kukkia_1
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 22/2019

Tiedote sisältää tällä kertaa vinkkejä kesää varten. Muista toimittaa avustushakemuksista unohtuneet liitteet (kohta 1), hoida pöytäkirjat ja kirjanpito ajan tasalle (kohta 2) sekä ota hetki aikaa arkistoinnille (kohta 3). Muista myös levähtää ja nauttia kesästä! Ensi viikolla lähtee vielä kevään viimeinen yhdistystiedote, jonka materiaalit toimitettava helatorstain takia jo tiistaihin klo 10 mennessä ([email protected]).
Kuva, jossa ihmiset kävelee poispäin
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 21/2019

Kun tilakähmyt päättyvät yhdistyksenne osalta, merkitkää kaikille avoimet tapahtumanne ensi vuoden lukuvuosikalenteria varten (kohta 1). Lisäksi voitte vaikuttaa yhdistyslakiin keskiviikkoon mennessä (kohta 3). Mukavaa vuosijuhlaviikonloppua!
Otarannan kerhotila2
Yhdistystiedote Julkaistu:

Yhdistystiedote viikolle 20/2019

Tilakähmyt on nyt käynnissä. Muutaman harrastetilan kohdalla on tehty pieniä muutoksia varausjärjestelyihin. Katso tarkemmat ohjeet kohdasta 1 ja muista myös AYY:n isoimmat tapahtumat syksyä suunnitellessasi, kohta 2. Aurinkoista viikonloppua kaikille!