Wiinaton Wappu

Otaniemen sydämessä, Smökissä on luvassa jälleen wapun unohtumattomin tapahtuma, Wiinaton wappu. Luvassa on wapun tunnelmaa, erilaisia ohjelmaspektaakkeleita, hauskaa seuraa sekä elävää musiikkia, kun lavalle saapuu Kauniaisista SRO Musalinja useilla yhtyeillään. Illan mittaan tarjolla on myös tarjoilupöytä koreana, joten pyyhi kevään pölyt suupielistäsi ja korvaa ne munkilla ja simalla!

Wiinattomaan Wappuun ovat tervetulleita niin nykyiset, entiset kuin tulevatkin opiskelijat ja opiskelijanmieliset, joten suuntaa wappuaattona Otaniemeen iltakahdeksaksi ja ota kaverisikin mukaan! Tilaisuus on ilmainen ja alkoholiton. Tapahtuma soveltuu siis myös lapsiperheille. Tervetuloa!

(Teekkarit huomio! Kuten asiaan kuuluu, keskiyöllä painetaan lakit päähän teekkarihymnin saattelemana.)

On Eve of the first of May, at Smökki, there is going to be Wiinaton Wappu, a non-alcoholic wappu party. There will be entertaining wappu activities, like contests, quizzes, wappu atmosphere without forgetting the traditional wappu foods. Live music is also present, when SRO Musalinja, a four-band ensemble from Kauniainen, will climb on stage. Therefore, you are very welcome to join and celebrate teekkariwappu in good company! The event is organized by the Guild of the Cross.
Wiinaton Wappu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu