Vuokraa tila tai paku

Muut tilat

AYY:n jäsenet ja yhdistykset voivat vuokrata myös muutamia tiloja, joiden ylläpidosta vastaa jokin muu taho kuin ylioppilaskunta.

Muita jäsenten vuokrattavissa olevia tiloja ovat Sipoossa sijaitseva Arkkitehtikillan maja ja Otaniemessä sijaitsevat Aalto-yliopiston ylläpitämä Maarintalon yhdistystila, Otaniemi Underground Broadcasting System OUBS:n ylläpitämä Studio, Polyteknikkojen elävän musiikin yhdistys PELMU:n ylläpitämä Bändikämppä sekä Audiopolin ylläpitämä Kinopoli-elokuvateatteri.

Arkkitehtikillan maja

Arkkitehtikillan Maja sijaitsee Sipoon Västerskogissa Särkilammen rannalla (Metsäkalliontie 46, 01120 Sipoo), noin 25 kilometrin päässä Helsingistä Porvooseen. Majaa voivat vuokrata niin AYY:n sisäiset järjestöt kuin myös ulkopuoliset. Arkkitehti- ja maisema-arkkitehtiopiskelijoille Majan vuokrahinta on huokeampi. Majaa hallinnoi Arkkitehtuuriklubin Majasäätiö.

Tilavaraukset: https://varaus.asio.fi/onlinekalenteri/akmaja

Lisää tietoa löytyy AK:n majan omilta sivuilta.

Maarintalon yhdistystila

Maarintalon 2. kerroksessa (Sähkömiehentie 3, huone 240–241) on käytössä 24/7 kiltojen ja muiden yhdistysten varattavissa oleva tila, jossa voi mm. kokoustaa, pelata ja katsoa elokuvia. Tila on ylioppilaskunnan jäsenille ilmainen.

Tilavaraukset: https://booking.aalto.fi

Tilaa koskevat samat käyttösäännöt kuin muitakin AYY:n kertavuokrattavia tiloja sillä erotuksella, että tilasta ei täytetä tarkastuslomaketta ja alkoholin nauttiminen tilassa on kielletty.

Studio

Studiotila on OUBS:n ylläpitämä noin 80 neliön kokoinen tila Jämeräntaival 1:n kellarikerroksessa.

Studion käyttöaika on normaalisti klo 8–23. Tilasta on ehdottomasti poistuttava klo 23 mennessä, koska kerhotila sijaitsee asuintalon kellarikerroksessa.

Tilavaraukset: https://tila.ayy.fi/

Lisää tietoa löytyy OUBS:n omilta sivuilta.

Bändikämppä

PELMU:n ylläpitämä Bändikämppä sijaitsee Jämeräntaival 3:ssa.

Lisää tietoa löytyy PELMU:n omilta sivuilta.

Kinopoli

Otakaari 20:ssa sijaitseva Kinopoli on 20-paikkainen erinomaisesti varusteltu elokuvateatteri.

Lisää tietoa löytyy Audiopolin omilta sivuilta.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu