Viikkotiedote 13/2019

Huomenna tiistaina pääset tenttaamaan eduskuntavaalien kärkiehdokkaita koulutusteemoista AYY:n ja Aallon yhteisessä vaalipaneelissa. Keskustelu järjestetään oppimiskeskuksen Makerspacessa klo 16 alkaen. Voit esittää ehdokkaille kysymyksiä etukäteen osoitteessa; https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/eduskuntavaalipaneeli-kysy-ehdokkailta/ Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2082530545380588/ Tervetuloa!

Viikko 13

Viikko 14

AYY TIEDOTTAA

1. Eduskuntavaalipaneeli 26.3. klo 16-18: Elinikäinen oppiminen 2.0.

Ilman osaamista ei synny hyvinvointia, tutkimusta tai talouskasvua. Miten mahdollistetaan oman alan työkokemuksen saaminen jo opiskeluaikana? Entä miten taataan, että osaaminen säilyy relevanttina vuosikymmeniä kestävällä työuralla?

Aalto-yliopisto ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestävät eduskuntavaalipaneelin, jossa keskiössä ovat työn ja opintojen yhteensovittaminen sekä elinikäinen oppiminen.

Puhumassa ovat:

 • Saara Hyrkkö, vihreät
 • Henrik Vuornos, kokoomus
 • Joona Räsänen, SDP
 • Tiina Ahva, siniset
 • Simo Grönroos, perussuomalaiset
 • Martin Stenberg, kristillisdemokraatit
 • Henrik Wickström, RKP
 • Tero Turunen, Liike Nyt
 • Sara Saramäki, keskusta
 • Lauri Linna, vasemmistoliitto

Paneelia vetää Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsen Leila Kettunen. Paneeli järjestetään Harald Herlin -oppimiskeskuksen kellarikerroksen Makerspace-tilassa. Tila on esteetön. Istumapaikkoja on 80 kappaletta, joten ole ajoissa paikalla!

Voit esittää ehdokkaille kysymyksiä etukäteen osoitteessa; https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/eduskuntavaalipaneeli-kysy-ehdokkailta/

Tilaisuudessa on tarjolla pientä purtavaa. Tila on esteetön. Tapahtuman kieli on suomi.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/2082530545380588/

2. AYY osallistuu WWF Earth Houriin

Vaikka valojen sammuttamisessa ei ole yltäkylläisen paljon vaikutusta, yhteisellä ponnistuksella on. Jos ei sähköyksiköissä, tietoisuuden kasvussa.

AYY sammuttaa keskustoimiston valot WWF:n Earth Hourin ajaksi ensi lauantaina, 30.3., klo 20.30-21.30 yhdessä Aalto-yliopiston ja Aalto-yliopistokiinteistöjen kanssa. Tänä vuonna olemme mukana ilmastoteemalla, ja kehotamme teitä allekirjottamaan kansallisen ilmastovetoomuksen ilmastoveivi2019.fi ja osallistumaan kansainväliseen oppilas- ja opiskelijaliikkeeseen #FridaysForFuture sekä Otaniemen ilmastolakkoon.

Jos päätät osallistua valojen sammuttamisessa, haastamme sinut viettämään tunnin pimeydessä luovasti. Vietä päivällinen pimeässä, leikki piilosta, mene kummituskävelylle, maalaa maalaus!

3. Futuretalks movie night: Vice

Lähestyvien eduskuntavaalien (14.4.) kunniaksi AYY tarjoaa jäsenistölleen mahdollisuuden päästä katsomaan yhteiskunnallista komediaelokuvaa Vice – vallan oikeat kasvot (2018). Vice kertoo Yhdysvaltain varapresidenttinä toimineen Dick Cheneyn elämästä ja urasta, sekä siitä, mitä seurauksia on, kun valta keskittyy kansalta kabinetteihin.

Voisiko sama tapahtua myös Suomessa?

Ennen elokuvanäytöstä Politbyroo -podcastin Sini Korpinen ja Juha Töyrylä pitävät aiheesta lyhyen alustuksen.

Elokuva näytetään TOKYO ry:n Kino Sheryl -elokuvateatterissa. Tila on esteetön. Tapahtuman kieli on suomi.

Näytökseen on 80 lippua. Sitova ennakkoilmoittautuminen alta löytyvästä linkistä:

https://lomake.ayy.fi/vaikuttaminen/vice/

4. Hae AYY:n stipendejä!

AYY jakaa keväällä vaihto-, yhteisö ja opintostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvästä yhteensovittamisesta.

Stipendejä voi hakea 27.3. klo 12:00  – 24.4. klo 23:59.

Lisätietoja stipendeistä ja hakulomakkeen löydät täältä: http://ayy.fi/jasenille/palvelut/stipendit/

5. Miten sinun mielestäsi teekkarikulttuuria pitäisi edistää?

Onko sinulla mahtava idea siitä, miten teekkarikulttuuria tulisi edistää Otaniemessä? Kerro ideasi tällä lomakkeella: https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/ideani-teekkarikulttuuri/

Tekniikan akateemiset lahjoitti viime vuoden lopussa 30 000 euroa teekkarikulttuurin edistämiseen. Ideoita on kerätty erilaisissa työpajoissa ja nyt kaikki teekkariyhteisön jäsenet pääsevät kertomaan oman ideansa lomakkeen avulla. Mikä mielestäsi edistää teekkarikulttuuria parhaiten? Ideasi voi maksaa mitä tahansa 1-30 000 euron väliltä. Kysely on auki 7.4. asti.

Lisää tietoa TEKin lahjoituksesta: https://lehti.tek.fi/index.php/opiskelijat/tek-lahjoitti-teekkarikulttuurille-100-000-euroa

Mikäli sinulla on projektista kysyttävää, kommentoitavaa tai laajempi idea esiteltäväksi, olethan yhteydessä projektitiimiin [email protected][email protected] ja [email protected].

KULTTUURI JA TAIDE

6. Ikuista kuvasi osaksi AYY:n valokuvamosaiikkia

Ikuista kuvasi osaksi AYY:n valokuvamosaiikkia! AYY:n taiteellisen toiminnan ohjausryhmä tuottaa vapun kunniaksi valokuvamosaiikkiteoksen opiskelijoiden ja opiskelijajärjestöjen valokuva-arkistoista. Teoksen teemana on “wappu”, joten haussa on vappuhenkisiä tai vapun aikaan otettuja kuvia opiskelijoista, opiskelijaelämästä ja kaikesta sitä sivuavasta.

Tutkaile kuva-arkistojasi ja laita kuvia tulemaan. Kuvia tarvitaan yhteensä sadoittain, joten mitään suurta esikarsintaa kuvista ei tarvitse tehdä, nyt määrällä on väliä! Kuvia voi toimittaa 11.4. saakka alta löytyvän lomakkeen kautta.

https://lomake.ayy.fi/taide/photo-mosaic-wappu/

7. Taiteellisen toiminnan avoin kokous 3.4. klo 17 @Café Kylteri

AYY:n taiteellisen toiminnan ohjausryhmä kokoustaa 3.4. klo 17 Kauppakorkeakoulun Café Kylterissä (Ekonominaukio 1) ja toivottaa kaikki kiinnostuneet tervetulleeksi kokoukseen! Asialistalla on Otaniemen yö, AYY:n taidekokoelman kartutus, valokuvamosaiikki ja muita projekteja. Tervetuloa kuuntelemaan, keskustelemaan ja vaikuttamaan AYY:n taiteelliseen toimintaan!

Vaikket pääsisi paikalle (tai vaikka pääsisitkin), voit ilmoittaa kiinnostuksesi osallistua AYY:n taiteelliseen toimintaan täällä: https://lomake.ayy.fi/taide/ayy-artistic-activities-take-part/
Saman lomakkeen kautta voi myös jättää omia ideoita!

8. Retuperän WBK Finlandia-talossa 5.4.

Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri nähdään Töölönlahden palokunnantalon nokisten kurkihirsien alla suurkonsertissa perjantaina huhtikuun 5. päivänä kello 19.33 alkaen. Konsertissa kuullaan valtakunnansovittaja Simeon Suihkutsalon varta vasten tätä konserttia varten retusoimia klassisen musiikin kirkkaimpia lasihelmiä, joita Retuperän kemiallisesti vahvistetun torwiseitsikon lisäksi tulkitsee maamme solistitähtitaivaan häikäisevät tähdenlennot, Sakari Mäkimattila pasuunalla ja Antero Pellikka kitaralla. Konsertin kapellimestarina toimii Retuperän WBK:n taiteellinen harhaanjohtaja Torturo Canini, eräs aikamme johtavista kapellimestareista.

Lippuja konserttiin voi tilata osoitteesta http://liput.rwbk.fi/. Lippuja on myös myynnissä Otakaari 1:n aulassa viikolla 13. Opiskelijaliput 15 euroa.

Retuperän WBK Finlandia-talossa 5.4.2019 kello 19.33
Johtaa: Torturo Canini
Solistaa: Sakari Mäkimattila, pasuuna
Solistaa: Antero Pellikka, kitara
Woimailee: Koejäsenet

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/343434226283813/

TAPAHTUMAT

9. Aalto-yliopisto 3.0 – Nyt keskustellaan opetuksesta, kestävästä kehityksestä ja infrastruktuureista

Tervetuloa jatkamaan Aalto-yliopiston strategiatyötä Oppimiskeskukseen 27.3. Strategiatyön kick-off-tilaisuudessa osallistujat äänestivät keskeisiksi teemoiksi muiden muassa opetuksen, kestävän kehityksen ja infrastruktuurit, ja nyt syvennymme näihin yhteisön valitsemiin teemoihin.

Tilaisuudessa aiheeseen johdattavat vararehtorit Petri Suomala (opetus) ja Ossi Naukkarinen (kestävä kehitys) sekä professori Jukka Seppälä (infrastruktuurit). Alustusten jälkeen pääset keskustelemaan ja antamaan näkemyksesi aiheisiin liittyvistä keskeisistä kysymyksistä strategiatorin kolmessa pisteessä.

Kaikki aaltolaiset tervetuloa, tarjolla kahvia ja pientä purtavaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/5c2ecb35-f1c3-41c4-9d05-4484c63c507e?displayId=Fin1722335

Aika: ke 27.3. klo 12.30–14.30

Paikka: Harald Herlin -oppimiskeskus, Otaniementie 9

Lue lisää aalto.fi/3.0 (vaatii aalto-kirjautumisen)

10. CS Alumni Talks – Sustainability Meets Business 28.3.

Creative Sustainability alumni take the stage Thursday, March 28, to share about their career paths in sustainability – come here their stories, and get inspired!

Linkki: http://bit.ly/2CbWFaS

11. WhisKY Bourbon Tasting 29.3.

We have worked hard with Aalto Cocktail to bring you our new Event Space, and unlike in January, this time it also looks nice! The whiskies have been chosen by our boards Senior Hipster, The Bourbonator 3000, and are tried and true classics (or atleast are available in Alko).
WHERE: Jämeräntaival 11 G, Bottom floor
WHEN: Friday 29.3, 18:00

HOW MUCH: 15€

TICKETS: https://holvi.com/shop/viskikerhowhisky/product/86e4ed0f44a62b8ac023f30f7649bbd4/

Facebook event:https://www.facebook.com/events/1279637292192167/

12. Metal Club Mökä: maaliskuun saunailta pe 29.3.

Kevät on pian tulossa, ja pian koittaa myös Mökän maaliskuun saunailta, perjantaina 29.3. Iltaa vietetään juuri remontoidussa Gorsussa, joten tämä on täydellinen tilaisuus tulla katsomaan, miltä paikka näyttää remontin jälkeen! Totuttuun tapaan tarjolla tulee olemaan myös boolia, ruokaa ja hyvää musiikkia.

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/263915961161736/

13. Helsinki Design Meetup 3.4. @ 18:00

Welcome to join Helsinki Design Meetup on the 3rd of April 18:00 onwards. Three great speakers, Parvati Pillai currently freelancer and student at Visual Communication Design at Aalto University and formally Head of Design at Chumbak Design Pvt. Ltd., Lina Hayek is an international multidisciplinary designer, consultant, coach and facilitator and Doug Sillars Web Google Developer Expert, author of O’Reilly’s “High Performance Android Apps” will be talking about illustration for brands. Mark yourself attending at: https://www.meetup.com/Helsinki-Design-Meetup/events/259290320/

14. Tieteen ja teknologian- sekä Aaltovihreiden vaalisauna Otaniemen Rantasaunalla 2.4.

Espoon ja Vantaan tieteen ja teknologian vihreät sekä Aaltovihreät järjestävät Otaniemen rantasaunalla vaalisaunan tiistaina 2.4. klo 18 alkaen.

Paikalla esimerkiksi eduskuntavaaliehdokkaat Saara Hyrkkö (DI), Henna Partanen (arkkitehti) ja Petteri Räty (DI). Tule tapaamaan Uudenmaan kuumimmat ehdokkaat saunan ja paljun merkeissä.  Tarjolla pizzaa ja kaljaa. OPM: Omat pyyhkeet mukaan!

https://www.facebook.com/events/394011207839060/

LIIKUNTA JA RETKEILY

15. OtaKopin naisten tutustumistreenit 31.3.

Etsitkö urheilulajia kesälle? Kiinnostaako pesäpallo tai oletko jo lajin vanha tuttava? OtaKopin naisjoukkue etsii pelaajia kesälle ja järjestää tutustumistreenit sunnuntaina 31.3.2019!

OtaKopin naisjoukkueessa pelaa Aalto-yliopiston opiskelijoita, mutta myös muita pelaajia. Osalla pelaajista on pesistaustaa entuudestaan, mutta osa pelaajista on tutustunut lajiin vasta OtaKopin puitteissa.

Ota mukaan mahdolliset omat pesisvälineet (voit myös lainata välineet OtaKopilta) ja saavu treeneihin Otahalliin 14.30-16.00!

Tapahtuma Facebookissa: https://www.facebook.com/events/1214204728738399/

16. Humans vs Zombies Spring 5.-7.4.

Ihmiset vastaan Zombit on moderoitu hippapeli, jossa zombi-pelaajat yrittävät levittää infektiota ottamalla ihmisiä kiinni. Ihmiset voivat puolustautua piiloutumalla, pakenemalla tai taistelemalla käyttäen sukkia tai nerf-pyssyjä zombeja vastaan. Pelin ohessa on erilaisia tehtäviä tekemässä pelistä mielenkiintoisempaa. HvZ on joukkuepeli, joten pelissä myös varmasti tutustuu uusiin ihmisiin.

Osallistuminen on täysin ilmaista. Pelissä tarvittavan huivin ja erityishärpäkkeet saa järjestäjiltä. Sinun tarvitsee vain ilmoittautua, tulla paikalle ja pelata.

Fb-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2213302415597479/

Ilmoittautuminen: https://lomake.ayy.fi/aava/humans-vs-zombies-2019/

17. A!-pelit Otahallissa 7.4.

Se tulee taas, nimittäin A!-pelit! Liikuntatoimikunnan jo toista kertaa järjestämässä turnauksessa Aallon korkeakoulut(SCI, BIZ, CHEM, ARTS, ENG ja ELEC) ottavat toisistaan mittaa viidessä eri lajissa: salibandyssa, futsalissa, lentopallossa, koripallossa ja ultimatessa. Turnaus pidetään Otahallilla 7.4. ja pelit pelataan klo 10-16:00.

Turnaukseen osallistuminen tapahtuu korkeakoulunne joukkueenjohtajan kautta. Ilmoittautuminen kouluittain alla olevissa osoitteissa:

Turnauksen paras joukkue palkitaan vuosisadan suurimalla pokaalilla sekä ilmaisella saunavuorolla AYY:n kertavuokrattavissa saunatiloissa!

Mitä: A!-pelit

Missä: Otahalli

Milloin: 7.4 klo 10-16:00

Lue lisää: https://www.facebook.com/events/1240954086053315/

18. Miekkaile ilmaiseksi Tapiolassa keskiviikkoisin

Tule keskiviikkoisin klo 16.30-17.30 kokeilemaan kalpamiekkailua Otaniemeä lähellä olevalle Tapiolan Tuulimäen urheiluhallille, Itätuulenkuja 9, ja liity samalla Espoon Miekkailijoiden alajaostona perustettavaan Aalto Fencing Group -porukkaan. Voit kuntoilla ja harrastaa miekkailua maksuttomasti keskiviikkoisin Espoon liikuntapalvelun ja seuran yhteistyönä järjestämällä harjoitusvuorolla.

Tullessasi miekkailemaan tarvitset vain sisäliikuntaan sopivat kengät, sukat, t-paidan ja pitkät verryttelyhousut. Me hoidamme kaiken muun ja saat käyttöösi seuralta miekkailuvarusteet!

Tule testaamaan minkälainen AFG-taistelija sinussa piilee ja tunne, kuinka kehityt miekkailun mielenkiintoisessa maailmassa!

Valmennuksesta vastaa seuran päävalmentaja, olympiamiekkailija ja vuoden 1981 teekkariurheilija, Kimmo Puranen yhdessä seuran muiden valmentajien ja ohjaajien kanssa.

www.espoon miekkailijat.fi // www.facebook.com/espoonmiekkailijat

HYVINVOINTI

19. Starting Point of Wellbeing kevät 2019

Starting Point of Wellbeing tarjoaa Aallon opiskelijoille neuvontaa ja palveluohjausta hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Syksyllä 2018 toimintansa aloittanut Starting Point of Wellbeing on saanut hyvän vastaanoton ja jatkaa toimintaansa keväällä 2019. Uutena lisänä kevään tarjontaan on opinto-ohjaajien aika keskiviikkoiltapäivisin. Opinto-ohjaaja auttaa mm. opintojen suunnittelussa ja työelämään suuntautumisessa. Opon kanssa voit pohtia esimerkiksi erilaisia opintoihin liittyviä haku- ja valintatilanteita (sivuaineet, vaihto-opinnot, harjoittelu, JOO-opinnot ja muut vapaasti valittavat opinnot).

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan YTHS:n, opinto- ja uraohjauspsykologien, opinto-ohjaajien, Aalto-pappien, UniSportin ja AYY:n palveluihin!

Starting Point of Wellbeing on auki arkisin klo 9.00-15.00.

Osoite: Y199c, Otakaari 1.

Starting Point of Wellbeingin lukujärjestys Intossa

MUUT

20. VR Hub: upgrade your studies with virtual reality!

Did you know there are several VR devices available for you at the Learning Centre? If you want to get an easy introduction to virtual reality, welcome to VR Hub Open Doors every Thursday between 15-17!

VR Hub is your guide for creation and recreation in VR. See more about how virtual reality can help you in your studies: https://studios.aalto.fi/vr-hub

Hox! You can book VR Hub for your studies directly from Aalto Space -application! VR Hub is located in Makerspace, K-floor, in the Learning Centre.

21. Vetoomus 2.60€ opiskelijalounaasta sunnuntaisin

Taas sunnuntai, mitenkäs tässä aterian loihtisi… Päässä kyllä jomotusta riittää, oispa Dipoli tai A Bloc auki… mut sunnuntai. Vaan ei enää! Viekäämme yhdessä läpi muutos Otaniemen opiskelijaruokailutarjontaan sunnnuntaisin allekirjoittamalla vetoomus ja pian meillä toivottavasti on terveellistä ruokaa tarjolla ympäri viikon: https://www.petitions.net/otaniemi-sunday

Vetoomuksen takana ovat ESN Aallon hallituksen jäsenet

22. Etsitään ääniteknikkoa

Metal Club Mökä etsii ääniteknikkoa livemiksaamaan Mökän keikkailtaa Otaniemen OUBS studiolla 19.4.2019. Opiskeletko tai olet muuten kiinnostunut äänitekniikasta ja livemiksauksesta? Nyt sinulla on loistava mahdollisuus siihen hauskassa ja huolettomassa ilmapiirissä. Jonkinlainen aiempi livemiksauskokemus on tarpeellista, mutta sinun ei tarvitse olla ammattilainen.

Työtehtävään sisältyy avustamista äänilaitteiston asettelussa lavalla, soitinten miksaamista ja soundcheckien tekemistä, sekä livemiksaamista keikkojen aikana. Omia varusteita ei tarvitse, mutta sellaisia saa halutessaan käyttää. Tapahtumassa esiintyy 3 live-metallibändiä n. klo 20-23. Soundcheckit suoritetaan muutama tunti ennen keikkoja.

Mökä tarjoaa hyödyllistä livemiksauskokemusta, ruokaa ja juomaa sekä mahdollisia livemiksaustyötarjouksia tulevaisuudessa. Pienestä korvauksesta voidaan neuvotella.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Facebookissa tai sähköpostilla: Facebook: https://www.facebook.com/MetalClubMoka/ Sähköposti: [email protected]

Tämä on Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote viikolle 13/2019. Viikkotiedotteesta löydät AYY:n, sen järjestöjen ja jaostojen uutiset ja muuta opiskelijan kannalta hyödyllistä tietoa.

Mikäli haluat oman tekstisi viikkotiedotteeseen, lähetä se valmiissa muodossa osoitteeseen [email protected] edellisen viikon torstaina klo 10.00 mennessä. Tekstin suosituspituus on 500 merkkiä ja enimmäispituus 1 000 merkkiä.

Tiedote on luettavissa myös AYY:n verkkosivuilla osoitteessa www.ayy.fi/viikkotiedote

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa http://ayy.fi/yhdistystiedote

Haluatko poistua viikkotiedotelistalta? Kilkkaa seuraavaa linkkiä ja seuraa ohjeita sivun alalaidassa: https://list.ayy.fi/mailman/listinfo/ayy-info-fi

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

viikkotiedote
Viikkotiedote Julkaistu:

Viikkotiedote 23/2019

Tämä on kevään viimeinen viikkotiedote. Aurinkoista kesää kaikille! Viikkotiedote palaa kesätauolta elokuun lopulla. Kesän ratoksi voit käydä tutustumassa AYY:n uusiin nettisivuihin osoitteessa beta.ayy.fi. Anna meille palautetta ja kehitysideoita, jotta saamme tehtyä sivuista vieläkin paremmat!
viikkotiedote
Viikkotiedote Julkaistu:

Viikkotiedote 22/2019

Viikkotiedote ilmestyy kevään viimeisen kerran ensi viikon maanantaina 3.6. Helatorstaista johtuen materiaalit kevään viimeiseen tiedotteeseen tulee toimittaa keskiviikkoon 29.5. klo 10:00 mennessä osoitteeseen [email protected].
viikkotiedote
Viikkotiedote Julkaistu:

Viikkotiedote 21/2019

Sunnuntaina äänestetään Europarlamenttivaaleissa. Suomessa voit äänestää ennakkoon vielä huomiseen 21.5. saakka. Äänestys onnistuu millä tahansa ennakkoäänestyspisteellä, esimerkiksi Otaniemen Harald Herlin Oppimiskeskuksessa, ja mukaan tarvitset vain kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Vaalipäivänä su 26.5. voit äänestää ainoastaan sinulle osoitetussa äänestyspisteessä.
Viikkotiedote ilmestyy viimeisen kerran ma 3.6. Helatorstaista johtuen materiaalit kevään viimeiseen tiedotteeseen tulee toimittaa keskiviikkoon 29.5. klo 10:00 mennessä osoitteeseen [email protected].
viikkotiedote
Viikkotiedote Julkaistu:

Viikkotiedote 20/2019

AYY:n vuosijuhlaviikko on täällä. Osallistu toinen toistaan upeimpiin tapahtumiin viikon aikana. Löydät viikon tapahtumat listattuna osoitteesta https://ayy.fi/blog/2019/05/09/ayyn-vuosijuhlaviikko-on-taalla/