Tour De Terde

Tour de Terde kutsuu tänä vuonna haalarikansaa syöksymään kohti Helsingin kahvila- ja baaritarjontaa! Matkan varrelta saattaa löytyä kyllä muutakin koettavaa… Oli valintasi sitten irish coffee tai perinteinen juhlamokka, halusitpa nauttia sen päiväsaikaan tai myöhään illalla, Helsingin kantakaupungin kuppilat ja kapakat kutsuvat juuri sinut kiertelemään! Lähtöajat ovat klo 12:00-19:00 ja kiertely loppuu viimeistään klo 22:00.
Terassikamoja kannattaa jo alkaa kaivelemaan takaisin esille, mikäli ehdit ne jo kaapin pohjalle piilottamaan, sillä lipunmyynti alkaa keskiviikkona 8.9.2021 klo 12:00 osoitteessa https://kide.app/events/1326579e-7c98-4e19-97af-7231b4d9eefb!
MITÄ: Tour de Terde -approt
MISSÄ: Helsingin keskustassa
MILLOIN: 27.9.2021
HINTA: 8€
KENELLE: Kaikille opiskelijoille!
MIKSI: Koska kukapa ei haluaisi nauttia viimeisistä terassikeleistä?

Muistetaan huolehtia kaikkien turvallisuudesta tapahtuman aikana! Vaikka tapahtuma on osittain ulkona, on seuraavien ohjeiden muistaminen ja noudattaminen tärkeää.
- Vältä ruuhkauttamasta rasteja ja pidä jonottaessasi huoli turvaväleistä.
- Jos koet minkäänlaisia sairauden oireita, jääthän kotiin.
- Suosittelemme hyvin vahvasti kasvomaskien käyttöä.
- Lataa puhelimeesi Koronavilkku (https://koronavilkku.fi/) ja varmista, että laitteesi bluetooth sekä sijainti ovat päällä tapahtuman ajan!
Tour de Terde on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin [email protected]
Tapahtuma on K-18.
TDT juliste
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu