TEK-lahjoituksen suunnitteluilta to 29.8.

Tekniikan Akateemiset TEK on lahjoittanut AYY:lle rahaa ja AYY on päättänyt ohjata lahjoituksen Servin Mökin teknisten ominaisuuksien sekä esteettömyyden kehittämiseen.
Smökki

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus on päättänyt, että Tekniikan akateemisilta saatu 33 700 euron lahjoitus käytetään Servin Mökin juhlavalaistuksen ja paremman äänentoiston hankintaan sekä Servin Mökin yleisen esteettömyyden parantamiseen. Hallitus näkee Servin Mökin keskeiseksi paikaksi teekkarikulttuurille Otaniemessä ja haluaa näitä asioita parantamalla lisätä perinteisen tilan viihtyisyyttä sekä inklusiivisuutta. Aalto-yhteisöltä kaivataan ideoita suunnitteluun.

Lisätietoa löydät täältä

Projektia lähdetään toteuttamaan kahdessa osassa. Esteettömyyden ja saavutettavuuden osalta projektia edistetään pääosin AYY:n kiinteistösektorilla. Juhlavalaistuksen ja äänitekniikan parantamiseen halutaan kerätä yhteisöltä ideoita. Tätä varten järjestetään suunnitteluilta 29.8. klo 17-19 Servin Mökissä. Mukaan ideoimaan toivotaan kaikkia, joilla on kiinnostusta asian edistämiseen. 

Ilmoittaudu mukaan suunnitteluiltaan tästä.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu