Tatamisali

Tatamisali on noin 70 m2 kokoinen tatameilla pehmustettu huone, joka soveltuu erityisesti itsepuolustuslajien harjoitteluun.
Tatamisali_2

Tatamisali sijaitsee Jämeräntaival 5 A:ssa, mutta sinne pääsee myös B-rapusta Dernecon-kokoustilan läpi. Tatamien lisäksi Tatamisalista löytyy jumppapalloja ja nyrkkeilysäkki.

Tatamisalin käyttöaika on 10-22. Viikonloppuisin ja arkipyhinä tilan käyttöaika on 10-23. Koska tilaa tarvitaan vain harvoin koko päiväksi, varataan sitä yleensä noin 2 tunnin vuoroissa.

HUOM! Jos varaajalla on tunnukset TILA-järjestelmään, hän saa aktivoitua kulkukoodin varauksen tiedoista eikä avainta tarvitse hakea AYY:n toimistolta. Kulkukoodi aktivoituu noin 15 minuuttia ennen varauksen alkamista. Koodi toimii sekä itse tilan oveen että JMT 5A:n ulko-oveen.

Esteettömyys: Esteetön kulku tilaan tapahtuu Jämeräntaival 5 A:n sisäänkäynnistä. Apuvälineen käyttäjillä pääosin riittävästi tilaa liikkumiseen Tatamisalissa. Pukuhuoneeseen ei ole esteetöntä kulkua. Tatamisalissa ei ole esteetöntä wc-tilaa.

Kuvia

  Tatamisali_1
  Tatamisali_2
  Tatamisali_3
  Tatamisali_4
  Tatamisali_6
  Tilojen varaaminen ja hinnasto
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu