Suuri kaupunkisotA!

Nyt on aika näyttää vastustajajoukkueille pallokaapin paikka ja palata huolettomien ala-asteaikojen tunnelmiin!🤸🏼‍♀️🤾‍♀️⛹️‍♂️

Suuri kaupunkisotA! kokoaa opiskelijakansan innokkaimmat linnoituksenrakentajat ja leikkimielisimmät liikuntasalisissit taistelemaan Otaniemen Unisportin C-hallin valtauksesta.🎖

Ilmoittaudu peleihin yksin tai haali mukaan muutkin ala-asteen ykköslajin ystävät! Joukkueet muodostetaan paikan päällä. Aiempaa kokemusta peleistä ei tarvi ja pelit ovat rentoja ja hauskoja! Peleihin mahtuu maksimissaan 90 henkilöä.

Kaupunkisodassa 15-30 pelaajan joukkueet rakentavat linnoitukset liikuntasalin välineistöstä ja piilottavat “pelitimantin” rakennelmansa kätköihin. Pelin alettua joukkueet etenevät kohti vastustajan linnoitusta tavoitteenaan kaapata kaikki varastettavat aarteet. Joukkueet ovat kuitenkin vastapuolen kiivaan pallotulen kohteena. Osuman saatuaan pelaaja poistuu kentältä odottamaan joukkuetovereiden pelastustoimenpiteitä.
Pelin säännöt voit lukea vielä täältä: https://leikkipankki.fi/Leikit/Tiedot/677! 😎

Pelien jälkeen tapahtumalla on ilmaiset saunajatkot osallistujille Rantasaunalla, jossa pääsee saunomaan, virkistymään paljuun ja rentoutumaan perjantain merkeissä.
MITÄ? KaupunkisotA! 🏐
MISSÄ? Unisportin Otahalli, monitoimihalli C-lohko (Otaranta 6), jälkilämmöt Rantsulla
MILLOIN? Pe 6.10. klo 12-14, sauna 14 ->
HINTA? Ilmainen!
PUKUKOODI: Liikuntavarustus
ILMO: https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmo/event/247 pe 22.9. klo 14
Suuri KaupunkisotA!
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu