Smökki Cup 2019

Smökin edustalla sijaitsevalla rantalentiskentällä on jo koko kesän ajan ehtinyt hiki virtaamaan, kun Otaniemen kovatasoisimmat biitsin pelaajat ovat päässeet treenaamaan lyöntejään. Nyt onkin tullut aika selvittää, mikä joukkue on treenannut ankarimmin ja taistelee tiensä voittoon Liikuntatoimikunnan järjestämässä Smökki Cupissa 25.7.
Smökki cup

Smökin edustalla sijaitsevalla rantalentiskentällä on jo koko kesän ajan ehtinyt hiki virtaamaan, kun Otaniemen kovatasoisimmat biitsin pelaajat ovat päässeet treenaamaan lyöntejään. Nyt onkin tullut aika selvittää, mikä joukkue on treenannut ankarimmin ja taistelee tiensä voittoon Liikuntatoimikunnan järjestämässä Smökki Cupissa 25.7. Kerää siis sinäkin joukkueesi kasaan ja tule näyttämään ylivoimaisuutesi LTMK:n järkkäämässä rantalentopalloturnaukseen!

Turnaus pelataan nelihenkisin joukkuein aikavälillä 18-21 ja osallistuminen turnaukseen maksaa 8e/joukkue (siis 2e/pelaaja). Tällä maksulla joukkueet saavat turnauspaikan lisäksi neljä ruokalippua, joilla he voivat lunastaa itselleen ruokaa virallisilta jälkipeleiltä, SmökkiAftereiltä!

Turnaukseen osallistuneille joukkueille tarjotaan myös mahdollisuus peseytyä rankkojen pelien jälkeen Ossinsaunalla, josta onkin kätevä siirtyä jatkamaan iltaa Smökkiin HVTMK:n SmökkiAftereille!

Ilmoittaudu siis tapahtumaan täällä: https://lomake.ayy.fi/aava/smokki-cup-2019/

HUOM! Turnaus on nyt täynnä, mutta voit vielä ilmoittautua varasijoille.

Mitä: Rantalentopalloturnaus!
Missä: Smökin kentällä(Jämeräntaival 4)
Milloin: 25.7. klo 18
Jatkot?: SmökkiAfterit! https://www.facebook.com/events/478275516258885/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu