Siviilipalveluspaikka AYY:llä

Aalto yliopiston ylioppilaskunta (AYY) hakee siviilipalvelukseen tila-assistenttia vastaamaan vuokratilojen ylläpitotehtävistä!
rekry

Aalto yliopiston ylioppilaskunta (AYY) hakee siviilipalvelukseen tila-assistenttia vastaamaan vuokratilojen ylläpitotehtävistä.

Tehtävässä painottuvat AYY:n vuokrattavien tilojen kunnon ja varusteiden säännölliset tarkastukset, tilojen pikkuvikojen korjaustyöt, tarkastuslistojen ylläpito, huoltotoimien tilaukset ja erilaiset varustehankinnat. 

Työhön sisältyy myös esimerkiksi tiloihin ja avainhallintaan liittyviä toimistotehtäviä eri järjestelmissä ja excelissä toimien, työntekijän osaamisvahvuuksien mukaan. Myös pienten hankintatarjouspyyntöjen tekeminen on osa tehtävää.

Ymmärrys kokoustilavarusteiden, mm. äänentoistolaitteiden ja videotykkien, toiminnasta katsotaan eduksi. Arvostamme kiinnostusta ja ymmärrystä erilaisten järjestelmien käyttöön liittyen.

AYY:llä on vuokratiloja ympäri pääkaupunkiseutua, joten tehtävässä oltava vähintään B-ajokortti. Mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön. Tehtävä vaatii aktiivista ja oma-aloitteista työotetta. Työtä tehdään yhteistyössä AYY:n palvelutiimien, kiinteistötoimen, sekä huoltoyhtiöiden kanssa. Tila-assistentti toimii osana AYY:n palvelutiimiä.

Vähintäänkin B-ajokortti on välttämätön. 

Haemme tehtävään siviilipalvelusvelvollista tammikuusta 2023 alkaen.

Lisätietoja antaa palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta +358 40 654 6377, [email protected]

Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen [email protected].
Laitathan sähköpostin otsikkoon merkinnän "Tila-assistentti"

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa