Ristin kilta: legendaarinen saarna

Tervetuloa kuuntelemaan opetusta kaukaa kristikunnan historiasta. Illassa luetaan kultasuuna tunnetun Konstantinopolin piispan Johannes Krysostomoksen pääsiäissaarna ja tutustutaan yhteen läntisen kirkon merkittävimmistä isistä nimittäin (Aurelius) Augustinuksen opetukseen.

Tapahtuma järjestetään Maarintalon yhdistystilassa, ja ohjelma alkaa klo 19.00. Paikalle voipi kuitenkin saapua etkoilemaan jo klo 18.30 alkaen. Illan päättää ilmainen iltapala ja -hartaus. Tervetuloa!

Ristinkilta on aaltolaisille suunnattu yleiskristillinen järjestö, jonka tavoitteena on tarjota hengellistä ja muuta mielekästä toimintaa aallon kristityille opiskelijoille sekä tavoittaa ei-uskovia opiskelijoita. Keskiviikkoisten kiltailtojen lisäksi, Ristin killalla on viikottaisia rukouslounaita, muutaman kerran vuodessa järjestyviä saunailtoja ja vuotuinen Lapinmatka maaliskuussa. Ristin kilta järjestää myös matalan kynnyksen Alfa-kurssin, johon jokainen kristinuskosta tai elämän vaikeista kysymyksistä kiinnostunut on tervetullut. Lisätietoja löydät Ristin killan kotisivuilta (linkki alla).
Church fathers
Kirkkoisiä
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu