Ristin kilta: Apologiailta

Kristityt uskovat Jumalaan, mutta miksi? Onko kyse vain inhimillisestä tarpeesta etsiä merkityksellisyyttä maailmanmenon kaoottisuuden keskellä, vai voidaanko Jumalan olemassaoloa perustella myös järkipohjaisesti? Tule kuulemaan, kyselemään ja haastamaan, kun lavalle astuu filosofian ja apologian maisteri Aleksi Markkanen puolustamaan Jumalan olemassaoloa tieteellisin ja filosofisin keinoin.

Tapahtuma alkaa klo 18.15, ja ilta pidetään TUAS:n AS1 salissa. Ohjelma alkaa Markkasen puheella, minkä jälkeen on mahdollisuus kysellä kysymyksiä tai esittää kritiikkiä. Tapahtuman päättää ilmainen iltapala.

***

Ristin kilta on Otaniemessä toimiva yhteiskristillinen opiskelijajärjestö, joka kokoaa yhteen Aallon kristillisiä opiskelijoita ja tarjoaa mielekästä (ja ajoittain syvällistäkin) ohjelmaa aina keskiviikkoisin kiltailtojen muodossa. Muuhun toimintaan kuuluvat viikoittaiset rukouslounastapaamiset sekä saunaillat, Lapinmatka, jne... Mukaan ovat tervetulleita kaikki, niin kiltalaiset kuin muutkin; tule vaikka tutustumaan toimintaamme tai avartamaan näkemystäsi kristinuskosta! Voit lukea lisää killasta ja tutustua viikko-ohjelmaamme osoitteessa ristinkilta.fi.

Kyseinen apologiailta järjestetään yhteistyössä Evlut kirkon Opiskelija ja Koululaislähetyksen (OPKO:n) kanssa, joka kokoaa yhteen lapsia, nuoria ja opiskelijoita ympäri Suomen erilaisten leirien ja iltatapahtumien merkeissä.
Aatamin luominen
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu