Ratsastuksen kokeilu Otaniemessä

Ilmoittaudu kokeilemaan ratsastusta Tapiolan ratsastuskoululla maanantaina 21.9. klo 14.30-16! hinta 19e.
teekkareita hevosen ympärillä

Ilmoittaudu mukaan kokeilemaan ratsastusta Otaniemeen Tapiolan Ratsastuskoululle maanantaina 21.9. klo 14.30, 15.00 (&15.30).

Kokeilu on tarkoitettu AYY:n jäsenille ja maksaa 19 euroa, kokeilun kesto noin puoli tuntia. Kokeilut suoritetaan kolmessa neljän hengen ryhmässä, joista yksi on englanniksi ja kaksi suomeksi. Teralaiset avustavat tallilla ja taluttavat ensimmäistä kertaa hevosen selässä olevia. Tallille kannattaa saapua hyvissä ajoin ennen kokeilun alkua.

Tapiolan ratsastuskoulu sijaitsee osoitteessa Tekniikantie 8, 02150 Espoo.

Varusteiksi sopivat esimerkiksi kumisaappaat tai muut leveä- ja matalakorkoiset(<4cm) kengät, mukavat ja joustavat housut sekä käsineet. Kypärän voi lainata tallilta tai Teralta.

Sitova ilmoittautuminen alkaa 1.9. ja päättyy 16.9. Ensimmäinen lomake on virallinen ilmoittautuminen, sen jälkeen varasijailmo. Paikkoja on rajoitetusti ja ryhmät menevät nopeasti täyteen, joten ilmoittaudu ajoissa! Jos sinulle tulee flunssaoireita, peru osallistumisesi välittömästi, jotta pystymme antamaan paikkasi jonossa olevalle. Peru osallistumisesi viimeistään klo 11 tapahtumapäivänä, tai joudut maksamaan osallistumismaksun.

Sinun ei tarvitse olla Teekkariratsastajien jäsen osallistuaksesi ratsastuksen kokeiluun.

Saat ilmoittauduttuasi sähköpostiisi laskun, jonka voit maksaa joko etukäteen tilisiirrolla, tai paikan päällä TASARAHALLA tai MobilePaylla.

Tapiolan ratsastuskoulu on Suomen ratsastajainliiton (SRL) jäsentalli, ja ratsastuksen kokeilija on vakuutettu SRL:n toimesta satunnaisratsastajana.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu