Polirytmin Uusien ilta (UUSI AIKA)

Polirytmin viikottaisten jamien Uusien ilta 17.9. klo 18 siirretty viikolla eteenpäin torstaiksi 24.9. klo 18 syysmyrskyn vuoksi. Tarjolla soittokavereita ja hengailua.
Polirytmin uusien ilta 2020

Polirytmi järjestää uudestaan kesällä suurta iloa tuottaneet ulkojamit, tällä kertaa yhdistettynä perinteikkääseen Uusien Iltaan!

Uusien ilta on etenkin fukseille ja muille ensimmäistä kertaa jameihin saapuville räätälöity versio Polirytmin torstaijameista, joka tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua Polirytmin toimintaan ja muihin soittajiin. Soitamme yhdessä hyviä biisejä sekä nautimme toistemme seurasta, ajanmukaiset turvatoimenpiteet kuitenkin huomioonottaen. Ota siis soittimesi tai äänihuulesi komerosta ja tule mukaan jammailemaan!

Mitä

Polirytmin torstaijamit: Uusien Ilta. Jazz/rock/soul/funk/yms-musiikkia avoimesti jammaillen.

Milloin

Siirretty huonon sään vuoksi viikolla eteepäin päivään 24.9. klo 18.

Missä

Smökin lasiovien edustalla. Suuntaa ääntä kohti klo 18 jälkeen!

Miten

Olemme etukäteen valinneet ja valmistelleet muutaman biisin, joita ainakin pyrimme soittamaan, sen jälkeen sana biisien suhteen on vapaa. Nappaa oma soittimesi mukaan (rummut, koskettimet ja vahvistimet löytyy paikan päältä). Valmiiksi valikoiduista biiseistä on tarjolla nuotit yleisimmille soittimille.

Lisätietoja yhdistyksestä: www.polirytmi.fi

Jos jokin vielä mietityttää niin voit lähettää sähköpostia [email protected] ! Groove on

Facebook link: https://www.facebook.com/events/687049988554718/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu