Polirytmin torstaijamit | Uusien ilta

Polirytmin viikottaiset jamit alkavat Tiilihuoneella 12.9. klo 19 alkaen. Tarjolla soittokavereita ja hengailua, virvokkeita ja purtavaa.
Photo collage of five beautiful and gifted musicians playing together

Kun saapuu syys...
niin taas kerran alkavat Polirytmin viikottaiset torstaijamit! Orientaatioviikon jälkimainingeissa on kaikille musiikillisesti orientoituneille mitä otollisin tilaisuus suunnistaa kampuksen rytmimusiikin pyhättöön Smökin Tiilihuonelle, missä torstaina 12.9. järjestetään perinteikäs Uusien Ilta™.

Uusien ilta on etenkin fukseille ja muille ensimmäistä kertaa jameihin saapuville räätälöity versio Polirytmin torstaijameista, joka tarjoaa matalan kynnyksen mahdollisuuden tutustua Polirytmin toimintaan ja muihin soittajiin. Soitamme yhdessä hyviä biisejä sekä nautimme korkeatasoisista ja ennen kaikkea ilmaisista virvokkeista sekä pikku murkinasta. Ota siis soittimesi tai äänihuulesi komerosta ja tule mukaan jammailemaan!

Mitä

Polirytmin torstaijamit: Uusien Ilta. Jazz/rock/soul/funk/yms-musiikkia avoimesti jammaillen.

Milloin

12.9. klo 19, sen jälkeen joka torstai klo 19 tavalliset jamit ellei toisin ilmoiteta.

Missä

Smökin perällä (kts. pohjapiirrustus: https://ayy.fi/jasenille/palvelut/tilojen-vuokraaminen/muut-tilat/servin-mokki/), akvaarion puolella sijaitsevassa Tiilihuoneessa. Käynti akvaarioon lasiseinän viimeisestä ovesta.
Vaihtoehtoisesti ääntä kohti klo 19 jälkeen!

Miten

Olemme etukäteen valinneet ja valmistelleet muutaman biisin, joita ainakin pyrimme soittamaan, sen jälkeen sana biisien suhteen on vapaa. Nappaa oma soittimesi mukaan (rummut, koskettimet ja vahvistimet löytyy paikan päältä). Valmiiksi valikoiduista biiseistä on tarjolla nuotit yleisimmille soittimille.

Lisätietoja yhdistyksestä: www.polirytmi.fi

Tapahtuma facebookissa: https://www.facebook.com/events/2655594901126224/

Jos jokin vielä mietityttää niin paras tapa ottaa asioista selvää on saapua Uusien Iltana paikalle, joten nähdään siis siellä! Groove on!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu