Polin Appro 15.11.

Legendaksi muodostunut Polin Appro valtaa jälleen Helsingin keskustan kuppilat 15.11.!

Vedä siis haalarit yllesi ja suuntaa huikealle kierrokselle itäiseen satamakaupunkiin. Tapahtumaan ovat enemmän kuin tervetulleita kaikki opiskelijat, opiskelijamieliset ja muut approintoilijat. Baarikiertely huipentuu jatkoihin Apollo Night Clubilla, jossa approkansaa viihdyttävät huikeat artistit.

Jos olet jo malttamaton approilija ja marraskuu tuntuu vielä kaukaiselta, Polin approa varten voit lämmitellä Dipolin appron merkeissä keskiviikkona 25.10. tutussa ja turvallisessa Otaniemessä.

Dipolin ja Polin appron yhteisliput tulevat myyntiin lokakuun alkupuolella, lisätietoa tulossa pian! Jos ensimmäisessä lipunmyynnissä ei vielä onnista, älä huoli, sillä Polin approilla on myös oma lipunmyynti myöhemmin syksyllä. Seuraathan @polinappro -kanavaa telegrammissa tarkempia lipunmyyntiaikatauluja varten.

Kanava kannattaa ottaa muutenkin seurantaan, sillä kaikki tarvittava informaatio sekä Dipolin että Polin approsta julkaistaan siellä. Tämän lisäksi voit seurata tapahtumaa Instagramissa @teekkarijaosto!
Polin Appro Banner
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu