Otatarhan ajot

Kohta on lakkien laskemisen aika, mutta ennen sitä hurjastellaan koko Otaniemen voimin, sillä Otatarhan ajot ovat jälleen täällä!

Haasta kisaan itsesi ja muut, suunnittele mitä mahtavin ei-moottoroitu kulkupeli, toteuta se ja tule taistelemaan voitosta vuoden tiukimpiin aika-ajoihin Alvarinaukiolle! Pisteitä on jaossa ajokin esteettisyyden ja nopeuden lisäksi myös tiimin meiningistä. Kisassa parhaiten menestyneet palkitaan ruhtinaallisesti, joten valmistautuminen kilpailuun kannattaa aloittaa NYT!

Vaikkei itse ajoihin osallistuisikaan, kannattaa paikalle saapua nauttimaan huumaavasta kisatunnelmasta ja kauniista syyspäivästä, sillä Alvarin aukio täyttyy kilparadan lisäksi myös oheistoiminnasta ja kisoista!

Tule kisaamaan tai kannustamaan kavereitasi voittoon ja nauttimaan hyvästä meiningistä!

Ajoihin osallistuvien joukkueiden ilmoittautuminen on auki alla olevan linkin kautta 24.9.2023 asti.

SÄÄNNÖT
§1 Otatarhan ajoihin osallistuvan ajoneuvon tulee kulkea ihmisvoimalla (esimerkiksi polkimilla, työntämällä tai vetämällä) – moottoreita niissä ei saa olla.
§2 Joukkueet kilpailevat Otatarhan ajoissa omalla vastuullaan – turvallisuudesta on huolehdittava.
§3 Tallin kokoa ei rajoiteta.
§4 Törmäily ja tahallinen vahingonteko muille ajoneuvoille on kielletty.
§5 Ajoneuvojen on noudatettava annettua reittiä.
§6 Joukkueiden arviointiin vaikuttaa ajoneuvon nopeus ja suoriutuminen annetuista tehtävistä, ajoneuvon ulkonäkö, joukkueen meininki sekä ajoneuvon tekninen toteutus.
§7 Savua tuottavat elementit ovat kiellettyjä
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Otatarhan ajot on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin [email protected].

Kysymykset Teekkarikulttuuritirehtööreille:
[email protected]
[email protected]
Otatarhan ajot
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu