Otaniemen yö muuttaa Teekkarikylän kulttuurikaupunginosaksi

Nainen ripustaa valoketjua kanaverkkoaitaan ulkona
Otaniemen yötä juhlitaan toista kertaan lauantaina 21.9. Kuva: Satu Räty

Tämän viikon lauantaina järjestettävä Otaniemen yö näyttää, miten Teekkarikylä ja koko Otaniemen kampus on kehittynyt kulttuurikaupunginosaksi. Toista kertaa järjestettävä festivaali on maksuton ja suunnattu kaikille pääkaupunkiseudun asukkaille. Poikkitaiteellisen taidefestivaalin järjestää Aalto-yliopiston ylioppilaskunta yhteistyössä Aalto-yliopiston, Espoon kaupunkitapahtumien ja koko Aalto-yhteisön kanssa. 

“Sen jälkeen, kun taiteen ja muotoilun opiskelijat muuttivat Otaniemeen syksyllä 2018, on kampusalueesta alkanut muotoutua enemmän ja enemmän myös taide- ja kulttuurikaupunginosa. Otaniemen yö edustaa näkyvintä osaa tästä muutoksesta, mutta on hyvä muistaa, että kiinnostavia näyttelyitä ja tapahtuma järjestetään kampuksella ympäri vuoden.” kertoo AYY:n hallituksessa taideasioista vastaava Marianne Honkasaari.

Tänä vuonna Otaniemen yö rakentuu yli 50 itsenäisestä osatapahtumasta. Kaikki ohjelmanumerot ovat pääsymaksuttomia. Ohjelma alkaa lauantai-iltapäivällä klo 13 ja tapahtumia riittää ympäri kampusta pikkutunneille asti. Festivaalin vetonauloina nähdään Anssi Kela sekä syyskuussa uuden levyn julkaiseva Mira Luoti (duo). Lapsille on luvassa muun muassa Nukketeatteri Sampon esitys sekä lampputyöpaja. “Yksittäisten esitysten lisäksi ohjelmassa on muun muassa taidekierroksia, näyttelyitä, myrskykaraoke sekä taidepajoja” listaa Honkasaari. Tapahtuman graafisen ilmeen on suunnitellut Ella Eskola. 

Festivaalin koko ohjelma aikatauluineen löytyy osoitteesta www.otaniemenyo.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Tero Uuttana, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidealojen edunvalvonta-asiantuntija, 050 520 9439 tai [email protected]

Henna Palonen, viesintäasiantuntija, 0505209440, [email protected]

Festivaalin ohjelma ja aikataulu: www.otaniemenyo.fi sekä https://issuu.com/studentunionayy/docs/otaniemeny_2019_ohjelma
Tapahtuma Facebookissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

Vaalipaneelin osallistujat näyttävät kylttejä, joissa lukee JOO
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Edustajistovaalien äänestys täydessä vauhdissa

AYY:n edustajistovaalit järjestetään 28.10.-5.11. Vaaleissa on ehdolla 293 ehdokasta.
Kuvapankki_Kävelyllä_2
Tiedote Julkaistu:

AYY allekirjoitti Chilen COP25-ilmastokokouksen vaatimuskirjeen, mukana yli 200 korkeakoulua

AYY on mukana Chilen COP25-ilmastokokouksen vaatimuskirjeessä, jossa korkeakoulut ja korkeakouluverkostot ympäri maailmaa julistavat ilmastohätätilan.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Asiattomasta käytöstä ilmoittaminen Aallossa - Muodin ohjelmaa koskeva selvitystyö

Tiedätkö mihin olla yhteydessä jos kohtaat Aallon Code of Conductin vastaista epäasiallista toimintaa Aalto yliopistolla? Lue kehen olla yhteydessä ja kuka auttaa.
Tietoa ARTS Muodin ohjelmaa koskevasta selvitystyöstä, sekä ohjeet ARTS opiskelijoille joihin olla yhteydessä jos haluaa ilmoittaa aikaisemmin ilmoittamatta jääneistä tapauksista.
Otaniemen yö, banneri
Tiedote Julkaistu:

Otaniemen yö tulee syyskuussa - ilmaisen taidefestivaalin vetonauloina Anssi Kela ja Mira Luoti

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää poikkitaiteellisen Otaniemen yö -taidefestivaalin lauantaina 21.9. Toista kertaa järjestettävä festivaali on maksuton ja suunnattu kaikille pääkaupunkiseudun asukkaille.