Otaniemen yö muuttaa Teekkarikylän kulttuurikaupunginosaksi

Nainen ripustaa valoketjua kanaverkkoaitaan ulkona
Otaniemen yötä juhlitaan toista kertaan lauantaina 21.9. Kuva: Satu Räty

Tämän viikon lauantaina järjestettävä Otaniemen yö näyttää, miten Teekkarikylä ja koko Otaniemen kampus on kehittynyt kulttuurikaupunginosaksi. Toista kertaa järjestettävä festivaali on maksuton ja suunnattu kaikille pääkaupunkiseudun asukkaille. Poikkitaiteellisen taidefestivaalin järjestää Aalto-yliopiston ylioppilaskunta yhteistyössä Aalto-yliopiston, Espoon kaupunkitapahtumien ja koko Aalto-yhteisön kanssa. 

“Sen jälkeen, kun taiteen ja muotoilun opiskelijat muuttivat Otaniemeen syksyllä 2018, on kampusalueesta alkanut muotoutua enemmän ja enemmän myös taide- ja kulttuurikaupunginosa. Otaniemen yö edustaa näkyvintä osaa tästä muutoksesta, mutta on hyvä muistaa, että kiinnostavia näyttelyitä ja tapahtuma järjestetään kampuksella ympäri vuoden.” kertoo AYY:n hallituksessa taideasioista vastaava Marianne Honkasaari.

Tänä vuonna Otaniemen yö rakentuu yli 50 itsenäisestä osatapahtumasta. Kaikki ohjelmanumerot ovat pääsymaksuttomia. Ohjelma alkaa lauantai-iltapäivällä klo 13 ja tapahtumia riittää ympäri kampusta pikkutunneille asti. Festivaalin vetonauloina nähdään Anssi Kela sekä syyskuussa uuden levyn julkaiseva Mira Luoti (duo). Lapsille on luvassa muun muassa Nukketeatteri Sampon esitys sekä lampputyöpaja. “Yksittäisten esitysten lisäksi ohjelmassa on muun muassa taidekierroksia, näyttelyitä, myrskykaraoke sekä taidepajoja” listaa Honkasaari. Tapahtuman graafisen ilmeen on suunnitellut Ella Eskola. 

Festivaalin koko ohjelma aikatauluineen löytyy osoitteesta www.otaniemenyo.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Tero Uuttana, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidealojen edunvalvonta-asiantuntija, 050 520 9439 tai [email protected]

Henna Palonen, viesintäasiantuntija, 0505209440, [email protected]

Festivaalin ohjelma ja aikataulu: www.otaniemenyo.fi sekä https://issuu.com/studentunionayy/docs/otaniemeny_2019_ohjelma
Tapahtuma Facebookissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lisää tästä aiheesta

AYY:n toimisto ulkoa
Tiedote Julkaistu:

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta ehkäisee koronaviruksen leviämistä – muutoksia aukioloaikoihin ja tapahtumiin

AYY noudattaa Suomen hallituksen ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita tartuntojen estämiseksi. Tiedotetta päivitetään aina, kun uusia toimenpiteitä otetaan käyttöön. AYY seuraa aktiivisesti viranomaistiedotteita ja ottaa kaikissa toimissaan huomioon jäsenten, vapaaehtoisten, yhdistysten ja työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin. AYY alkaa hallitusti avaamaan joitain toimintojaan 1.6. alkaen.
Tiedote Julkaistu:

Hakukuulutus Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi 2020 – osan hakuaikaa jatkettu

Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päätti 29.10.2019 avata haun Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajiksi kalenterivuodeksi 2019. Osassa toimielimistä jatketaan hakuaikaa alhaisen hakijämäärän vuoksi 8.12.2018 klo 23.59 saakka. Jo lähetetyt hakemukset huomioidaan sellaisenaan.
Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäseniä 2020
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2020 valittu

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2020 on valittu. AYY:n edustajisto valitsi hallituksen kokouksessaan torstaina 28.11. hallituksen muodostaja Olli Kesselin esityksestä.
Opiskelijoiden liikuntaliiton hallitus 2020
Tiedote Julkaistu:

Antti Pentikäisestä Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL:n puheenjohtaja 2020 - "Meillä on mainio vuosi edessä!"

Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL valitsi tänään uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi aaltolaisen Antti Pentikäisen liittokokouksessaan Jyväskylässä.