Otaniemen yö muuttaa Teekkarikylän kulttuurikaupunginosaksi

Tämän viikon lauantaina järjestettävä Otaniemen yö näyttää, miten Teekkarikylä ja koko Otaniemen kampus on kehittynyt kulttuurikaupunginosaksi.
Nainen ripustaa valoketjua kanaverkkoaitaan ulkona
Otaniemen yötä juhlitaan toista kertaan lauantaina 21.9. Kuva: Satu Räty

Tämän viikon lauantaina järjestettävä Otaniemen yö näyttää, miten Teekkarikylä ja koko Otaniemen kampus on kehittynyt kulttuurikaupunginosaksi. Toista kertaa järjestettävä festivaali on maksuton ja suunnattu kaikille pääkaupunkiseudun asukkaille. Poikkitaiteellisen taidefestivaalin järjestää Aalto-yliopiston ylioppilaskunta yhteistyössä Aalto-yliopiston, Espoon kaupunkitapahtumien ja koko Aalto-yhteisön kanssa. 

“Sen jälkeen, kun taiteen ja muotoilun opiskelijat muuttivat Otaniemeen syksyllä 2018, on kampusalueesta alkanut muotoutua enemmän ja enemmän myös taide- ja kulttuurikaupunginosa. Otaniemen yö edustaa näkyvintä osaa tästä muutoksesta, mutta on hyvä muistaa, että kiinnostavia näyttelyitä ja tapahtuma järjestetään kampuksella ympäri vuoden.” kertoo AYY:n hallituksessa taideasioista vastaava Marianne Honkasaari.

Tänä vuonna Otaniemen yö rakentuu yli 50 itsenäisestä osatapahtumasta. Kaikki ohjelmanumerot ovat pääsymaksuttomia. Ohjelma alkaa lauantai-iltapäivällä klo 13 ja tapahtumia riittää ympäri kampusta pikkutunneille asti. Festivaalin vetonauloina nähdään Anssi Kela sekä syyskuussa uuden levyn julkaiseva Mira Luoti (duo). Lapsille on luvassa muun muassa Nukketeatteri Sampon esitys sekä lampputyöpaja. “Yksittäisten esitysten lisäksi ohjelmassa on muun muassa taidekierroksia, näyttelyitä, myrskykaraoke sekä taidepajoja” listaa Honkasaari. Tapahtuman graafisen ilmeen on suunnitellut Ella Eskola. 

Festivaalin koko ohjelma aikatauluineen löytyy osoitteesta www.otaniemenyo.fi

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: 

Tero Uuttana, Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidealojen edunvalvonta-asiantuntija, 050 520 9439 tai [email protected]

Henna Palonen, viesintäasiantuntija, 0505209440, [email protected]

Festivaalin ohjelma ja aikataulu: www.otaniemenyo.fi sekä https://issuu.com/studentunionayy/docs/otaniemeny_2019_ohjelma
Tapahtuma Facebookissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Hymyileviä nuoria
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hae SYLin toimikuntiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liitto SYLin kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.