Opiskelijakulttuuri

Tempaus

Tempaukset ovat perinteinen opiskelijoiden tapa vaikuttaa maailman menoon pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin tosissaan. Tempauksessa on kyse hyödyntää opiskelijoiden joukkovoimaa ja herättää suuren yleisön mielenkiinto johonkin yleiseen ongelmaan.
Tempaus

Tempauksilla pyritään tuomaan suuren yleisön tietoisuuteen opiskelijoiden mielestä tärkeä ja ajankohtainen aihe tai ongelma. Tempauksen on määritelty olevan elämäniloinen joukkovoiman purskahdus. Muodoltaan Tempaukset voivat olla melkein mitä tahansa. Perinteisesti Tempauksilla on esimerkiksi kerätty rahaa johonkin yleishyödylliseen tarkoitukseen.

Edellisen kerran Tempaus järjestettiin vuonna 2016, ja sen tavoitteena oli nostaa peruskoulutuksen tärkeys valtakunnalliseen keskusteluun vierailemalla yhden viikon aikana lähes 1500 suomalaisessa peruskoulussa.

Hyvässä Tempauksessa koko opiskelijayhteisö on vahvasti läsnä, sillä Tempaus rakentuu yhteisen innon ja yhdessä tekemisen ympärille.

Lisää Tempauksista:
https://www.tempaus.fi/#fi
https://www.tek.fi/fi/teekkarit/teekkarin-sanakirja/tempauksia

Tempaus 2024

Tempausesikunnan hakuaika on 5.10.2023 - 22.10.2023. Hae täyttämällä lomake hakuajan puitteissa.

Haun sulkeutumisen jälkeisenä viikkona hakijoiden kesken suoritetaan haastattelut, eli varatkaa vapaata aikaa aikavälille 23.10.2023 - 27.10.2023, jotta pääsette haastatteluihin. Ennen haastatteluja tehdään ennakkokarsinta hakemuksien pohjalta.

Jos ilmenee mitään kysymyksiä, niin olkaa yhteydessä @juuusto Telegramissa tai sähköpostilla [email protected].

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu