Muutokset asumisen aikana

Asumisoikeuden hyvittäminen

AYY:n asumisoikeutta voidaan hyvittää ajalta, jolloin asukas ei ole voinut hyödyntää asumisen palveluita, esimerkiksi opiskelijavaihdon tai asevelvollisuuden suorittamisen ajalta. Lue tältä sivulta, millaisissa tilanteissa hyvitystä voi saada ja kuinka sitä haetaan.
Kuvapankki_Tiedonhaku_1

Milloin asumisoikeutta hyvitetään? 

Asumisoikeutta voidaan hyvittää seuraavissa tilanteissa: 

  • Olet ollut poissaolevana 

  • Olet ollut äitiys-, isyys- tai vanhempainvapaalla 

  • Olet ollut suorittamassa asevelvollisuutta tai -palvelusta. Et ole asevelvollisuuden tai -palveluksen aikana vuokrannut AYY:lta asuntoa tai olet jälleenvuokrannut asuntosi poissaolosi ajaksi AYY:n jäsenelle. 

  • Olet ollut opiskelijavaihdossa, opintoihin liittyvässä työharjoittelussa tai suorittamassa JOO-opintoja pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Et ole poissaolosi aikana vuokrannut AYY:lta asuntoa tai olet jälleenvuokrannut asuntosi poissaolosi ajaksi AYY:n jäsenelle. 

 

 

Hyvityksen hakeminen

AYY ei aktiivisesti tarkkaile opiskelijoiden läsnäolotietoja, joten asumisoikeuden hyvityksen saamiseksi poissaolosta täytyy ilmoittaa erikseen asumisen palveluihin. Jos olet ollut vaihdossa, opintoihin liittyvässä työharjoittelussa tai suorittamassa JOO-opintoja muualla, sinun täytyy toimittaa asumisen palveluihin  todistus, josta ilmenee vaihdon, harjoittelun tai opintojen kesto kuukausina( alkamis- ja päättymispäivämäärä)

 

Asumisoikeuden hyvitystä voit hakea tällä lomakkeella!

 

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu