Liikkuvaa opiskelijaelämää ja suurmiesten oppeja

Opiskelijaelämä on monelle huikeaa aikaa, mutta se voi myös olla raskasta ja stressaavaa. Liikunta tarjoaa mahdollisuuden rentoutua, kohottaa kuntoa ja piristää aivotoimintaa. Johtaja Aaltolan sanoin: “jokainen liikuttu tunti tuo kaksi tehokasta työtuntia päivään”.
A male student in blue overalls looking in the camera

Opiskelijaelämä on monelle huikeaa aikaa, mutta se voi myös olla raskasta ja stressaavaa. Liikunta tarjoaa mahdollisuuden rentoutua, kohottaa kuntoa ja piristää aivotoimintaa. Johtaja Aaltolan sanoin: “jokainen liikuttu tunti tuo kaksi tehokasta työtuntia päivään”. 

Jag har upplevt träningens starka effekt på både psykiskt och fysiskt välbefinnande som student. Träning är inte bara ett sätt att hålla dig fysiskt vältränad, utan det erbjuder också en möjlighet att fördjupa mänskliga relationer, lära dig teamwork och hålla tankarna klara. Titta på professor Alexander Stubb till exempel; han är en frisk man på alla sätt.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton tulee edistää opiskelija-aikaista aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Haluan olla mukana tekemässä tätä työtä ja edistämässä liikunnan saavutettavuutta kaikille opiskelijoille. Haluan myös toimia sillanrakentajana eri poliittisten päättäjien ja opiskelijaliikuntatoimijoiden välillä, jotta voimme yhdessä luoda monipuolisesti liikuntaa mahdollistavia opiskeluympäristöistöjä.

My vision for the Finnish Student Sports Federation is to be the number one advocate for students’ everyday physical activity and sports matters. The campus areas in Finland must encourage students to the next step toward a healthy, powerful way of life. Both, providing low-threshold options for more active life at campuses and offering subsidized sports services for students are key factors in enabling this. 

Opiskelijoiden Liikuntaliiton taloudellinen tulevaisuus ei näytä kovin ruusuiselta, mutta uskon liittomme tulevaisuuteen. Yhdistyksen kestävä taloudenpito on avainasemassa, jotta voimme saavuttaa liikuntaedunvalvonnalliset tavoitteet. Liiton täytyy suunnitella huolellisesti varojen käyttöä ja pyrkiä lisäämään yritysyhteistöitä sekä muuta varainhankintaa. Samalla on tärkeää panostaa avoimeen ja läpinäkyvään taloudenpitoon, jotta jäsenyhteisömme voivat seurata, minne jäsenmaksut todellisuudessa uppoaa.

Teksti on Tomas Kurenniemen kirjoittama. Kurenniemi hakee AYY:n ehdokkaana Opiskelijoiden liikunta liiton (OLL) varapuheenjohtajaksi. 

The text is written by Tomas Kurenniemi. Kurenniemi is running for Vice-Chair in Finnish Student Sports Federation. 

Texten är skriven av Tomas Kurenniemi. Kurenniemi kandiderar till vice ordförande i Studerandenas Idrottsförbund.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Seitsemän haalareihin ja vihreään liiviin pukeutunutta opiskelijaa Ullanlinnanmäellä vasaran muotoisen mäenlaskuvälineen edessä.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vuosi 2024 on Tempausvuosi

Kahdeksan vuoden odotus on päättynyt. Huhut pitävät paikkansa – vuosi 2024 on Tempausvuosi! Tempauksessa vaikutetaan maailman menoon pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin tosissaan.
Hae hallopediksi Apply to become a student representative  Sök till studentrepresentant
Ajankohtaista Julkaistu:

Täydennyshaku Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi 2024

AYY hakee Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajia eli hallopedeja. Täydennyshaku on auki 12.2.–26.2.2024.
asuminen
Ajankohtaista Julkaistu:

Heti vapaat

Tutustu AYY:llä vapaina oleviin asuntoihin
White cap with blue embroidered text with the word "immigrant". In the background a framed poster with a photo of the same kind of cap.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n taidekokoelmaa täydennettiin kuudella teoksella – teemana rauha

Vuoden 2023 lopulla Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidekokoelmaa täydennettiin kuudella taideteoksella. Jäsenistölle avoin teoshaku oli auki marraskuussa teemalla "Peace – rauha".