Liikkuvaa opiskelijaelämää ja suurmiesten oppeja

Opiskelijaelämä on monelle huikeaa aikaa, mutta se voi myös olla raskasta ja stressaavaa. Liikunta tarjoaa mahdollisuuden rentoutua, kohottaa kuntoa ja piristää aivotoimintaa. Johtaja Aaltolan sanoin: “jokainen liikuttu tunti tuo kaksi tehokasta työtuntia päivään”.
A male student in blue overalls looking in the camera

Opiskelijaelämä on monelle huikeaa aikaa, mutta se voi myös olla raskasta ja stressaavaa. Liikunta tarjoaa mahdollisuuden rentoutua, kohottaa kuntoa ja piristää aivotoimintaa. Johtaja Aaltolan sanoin: “jokainen liikuttu tunti tuo kaksi tehokasta työtuntia päivään”. 

Jag har upplevt träningens starka effekt på både psykiskt och fysiskt välbefinnande som student. Träning är inte bara ett sätt att hålla dig fysiskt vältränad, utan det erbjuder också en möjlighet att fördjupa mänskliga relationer, lära dig teamwork och hålla tankarna klara. Titta på professor Alexander Stubb till exempel; han är en frisk man på alla sätt.

Opiskelijoiden Liikuntaliiton tulee edistää opiskelija-aikaista aktiivista ja terveellistä elämäntapaa. Haluan olla mukana tekemässä tätä työtä ja edistämässä liikunnan saavutettavuutta kaikille opiskelijoille. Haluan myös toimia sillanrakentajana eri poliittisten päättäjien ja opiskelijaliikuntatoimijoiden välillä, jotta voimme yhdessä luoda monipuolisesti liikuntaa mahdollistavia opiskeluympäristöistöjä.

My vision for the Finnish Student Sports Federation is to be the number one advocate for students’ everyday physical activity and sports matters. The campus areas in Finland must encourage students to the next step toward a healthy, powerful way of life. Both, providing low-threshold options for more active life at campuses and offering subsidized sports services for students are key factors in enabling this. 

Opiskelijoiden Liikuntaliiton taloudellinen tulevaisuus ei näytä kovin ruusuiselta, mutta uskon liittomme tulevaisuuteen. Yhdistyksen kestävä taloudenpito on avainasemassa, jotta voimme saavuttaa liikuntaedunvalvonnalliset tavoitteet. Liiton täytyy suunnitella huolellisesti varojen käyttöä ja pyrkiä lisäämään yritysyhteistöitä sekä muuta varainhankintaa. Samalla on tärkeää panostaa avoimeen ja läpinäkyvään taloudenpitoon, jotta jäsenyhteisömme voivat seurata, minne jäsenmaksut todellisuudessa uppoaa.

Teksti on Tomas Kurenniemen kirjoittama. Kurenniemi hakee AYY:n ehdokkaana Opiskelijoiden liikunta liiton (OLL) varapuheenjohtajaksi. 

The text is written by Tomas Kurenniemi. Kurenniemi is running for Vice-Chair in Finnish Student Sports Federation. 

Texten är skriven av Tomas Kurenniemi. Kurenniemi kandiderar till vice ordförande i Studerandenas Idrottsförbund.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa vastamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenkyselyyn

Tapahtumia, tiloja ja asuntoja. Vaikuttamista, viestintää ja vapaaehtoistoimintaa. Mitä kaikkia ylioppilaskunnan palveluita olet käyttänyt? Entä mitä mieltä olet niistä?