Le quattro stagioni -konsertti Ritarihuoneella

KYL konsertoi osana Kuoromusiikin kausikonserttien syyskautta. Le quattro stagioni – Neljä vuodenaikaa -konsertti kuullaan Helsingin Ritarihuoneella to 8.9. klo 19.00. Konsertin kesto on n. 1,5 tuntia.

Teemakonsertti alkaa talvisissa maisemissa ja vie kuulijan kevään ja kesän kautta syksyyn. Konsertin säveltäjänimiä ovat muun muassa Erik Bergman, Joanna Marsh, Selim Palmgren, Einojuhani Rautavaara, Anja Riska, Camille Saint-Saëns, Jean Sibelius ja Veljo Tormis. Konsertissa kantaesitetään myös Finn Shieldsin uusi teos Wynter wakeneth al my care. Kuoroa johtaa Visa Yrjölä.

Konserttia pääsee kuuntelemaan joko Kuoromusiikin kausikonserttien kausikortilla (koko syyskauden kortti tai Syksy 2 -kortti) tai yksittäisellä konserttilipulla. Kausikortteja voi ostaa Lippu.fi:n kautta. Mikäli tulet kuuntelemaan konserttia kausikortilla, saavuthan paikalle viimeistään 15 minuuttia ennen konsertin alkua.

Yksittäisiä konserttilippuja voi varata myös ennakkoon kuorolaisilta. Mahdolliset jäljelle jäävät liput myydään ovella ennen konsertin alkua. Yksittäin ostettuna lipun hinta on 25 € (normaali) tai 15 € (opiskelija, eläkeläinen, varushenkilö, alle 16-vuotias).
KYL: Le quattori stagioni – Neljä vuodenaikaa
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu