Lakinlaskijaiset 2021

Tänä vuonna juhlakansaa saapuu viihdyttämään kolme huikeaa artistia, joten paikalle kannattaa saapua ajoissa. Artistit ja esiintymisajat julkaistaan myöhemmin tällä sivulla, joten klikkaa itsesi vähintään kiinnostuneeksi saadaksesi kaikki uusimmat päivitykset!
Jos kaipaat menoa ja tekemistä myös iltapäivälle, kannattaa suunnata Otatarhan ajoihin ja sen jälkeen vielä Smökkiin Lakinlaskijaisetkoille!
Lippuja myydään kide.app:ssa maanantaista 13.9. lähtien! Lippuja on kahdenlaisia: sisältäen bussikuljetuksen takaisin Otaniemeen bileiden päätyttyä hintaan 20 € ja ilman kuljetusta hintaan 18 €. Haalarimerkki myydään erikseen samassa osoitteessa ja sen saa noudettua rannekkeenvaihdon yhteydessä. Rannekkeenvaihtopäivämäärät ja paikat julkaistaan myöhemmin!
Huomioithan, että tapahtuma järjestetään vain, jos siihen saadaan viranomaisilta lupa. Jos tapahtuma joudutaan kokonaan perumaan, saa lipusta rahat takaisin. Julkaisemme myöhemmin myös ohjeet osallistujille, jotta voimme mahdollistaa tapahtuman olevan turvallinen kokemus kaikille!
TL;DR
Mitä: Lakinlaskijaiset
Missä: Vermo (Valjakkotie 1, Espoo)
Miten: Vermon lähettyville kulkee bussi 550 suoraan Otaniemestä! Lisäksi voit ostaa lipun, joka sisältää kuljetuksen takaisin Otaonnelaan bileiden päätyttyä
Milloin: 30.9.
Miksi: Lakin voi laskea vain kerran vuodessa

HUOM! Tapahtuma on K-18 ja ikä tarkastetaan ovella. Huomioittehan, ettei omien juomien tuominen tapahtuma-alueelle ole sallittua.
www.lakinlaskijaiset.fi

Lakinlaskijaiset on tapahtumana reilu ja yhdenvertainen kaikille eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista häirintää. Tapahtumassa noudatetaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita. Jos kuitenkin kohtaat tapahtumassa epämiellyttävää käytöstä tai häirintää, voit ottaa yhteyttä AYY:n häirintäyhdyshenkilöihin [email protected] ja lisätietoja löydät osoitteesta https://www.ayy.fi/…/palvelut…/hairintayhdyshenkilot .
Lakinlaskijaisten juliste
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu