KYL:n perinteinen joulukonsertti Temppeliaukion kirkossa

Tule virittäytymään joulun tunnelmaan KYL:n kanssa! Lippuja (15 € / 25 € / 40 € VIP + mahd. toimituskulut) saatavana Tiketistä, kuorolaisilta tai ennen konserttia ovelta.
KYL perinteiset joulukonsertit 2019
KYL:n perinteinen joulukonsertti Temppeliaukion kirkossa

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajien – KYL:n joulukonsertit ovat kiinteä osa Helsingin joulunalusaikaa. Perinteikkäät ja koskettavat konsertit tarjoavat mahdollisuuden heittää arjen kiireet pois ja virittäytyä juhlatunnelmaan kuorosävelten myötä. Vuonna 2019 konsertoimme seuraavasti:

– ke 18.12. klo 19.00 Saksalaisessa kirkossa (Bernhardinkatu 4 / Unioninkatu 1)
– to 19.12. klo 20.00 Temppeliaukion kirkossa (Lutherinkatu 3)

Kuoroa johtaa Visa Yrjölä. Solistina molemmissa konserteissa toimii baritoni Sampo Haapaniemi. Konserttien kestot ovat n. 1,5 tuntia. Lippujen hinnat ovat 15 € (opiskelija, eläkeläinen, varushenkilö, 7-16-vuotiaat), 25 € (normaali) ja 40 € (VIP); alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. VIP-lippu on kannatuslippu, jonka ostamalla tuet kuoron toimintaa ja saat itsellesi parhaat paikat konsertista. Hinnat eivät sisällä mahdollisia Tiketin toimituskuluja.

OSTA LIPPUJA KYL:N SAKSALAISEN KIRKON KONSERTTIIN 18.12. klo 19.00

OSTA LIPPUJA KYL:N TEMPPELIAUKION KIRKON KONSERTTIIN 19.12. klo 20.00

Huom! KYL järjestää myös joulukonsertin Johanneksenkirkossa to 12.12. klo 20.30 yhdessä Lions Club Meilahden kanssa. Konserttiin on saatavana lippuja (15 €) rajoitetusti kuorolaisten kautta tai ovelta ennen konserttia, mikäli lippuja on jäljellä. Konsertissa solisteina toimivat sopraano Laura Pyrrö ja tenori Petrus Schroderus.

Toivotamme sinut ja läheisesi lämpimästi tervetulleiksi virittäytymään joulun tunnelmaan kanssamme!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu