Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.

Kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta (KENKKU) toimii SYLin hallituksen neuvonantajana kehitysyhteistyöasioissa ja hallinnoi SYLn kehitysyhteistyöhankkeita yhdessä kehityspolitiikan asiantuntijan ja hallituksen jäsenen kanssa. Toimikausi alkaa elokuussa 2023 ja loppuu heinäkuussa 2024. Neuvottelukunta kokoustaa noin kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukaudet.

Ilmastoverkosto on ylioppilaskuntien toimijoista ja opiskelijoista koostuva ryhmä, joka kirjoittaa SYLin nettisivuille blogitekstejä, edustaa tarvittaessa SYLiä erilaisissa tempauksissa ja tapahtumissa, osallistuu erilaisiin lausuntokierroksiin neuvoa-antavana elimenä sekä ideoi ja kehittää SYLin ja ylioppilaskuntien ilmastovaikuttamista. Toimikausi alkaa elokuussa 2023 ja loppuu heinäkuussa 2024. Ilmastoverkosto kokoustaa noin kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukaudet

Hakea voi lähettämällä motivaatiokirjeen sosiaalipolitiikan ja kestävän kehityksen asiantuntijalle Tiina Pajukarille viimeistään sunnuntaina 7.5.2023. AYY:n hallitus valitsee sopivimmat kolme ehdokasta kumpaankin tehtävään ja välittää hakemukset SYLle 14.5. mennessä. SYLn hallitus valitsee ylioppilaskuntien ehdokkaista maksimissaan 15 jäsentä kumpaankin toimielimeen.

Lisää informaatiota KENKKUsta ja ilmastoverkostosta löydät alla olevista linkeistä ja asiantuntija Tiina Pajukarilta ([email protected])

KENKKU: https://syl.fi/hae-sylin-kehitysyhteistyoasiain-neuvottelukunnan-jaseneksi/
Ilmastoverkosto: https://syl.fi/haku-sylin-ilmastoverkostoon-auki/
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A student home with a table, bed and a couch.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Kevään asukaskysely – sijainti ja ystävällinen henkilökunta saivat kiitosta, siisteydessä kehitettävää

Toteutimme keväällä 2023 asukaskyselyn tarkoituksenamme selvittää, kuinka hyvin olemme onnistuneet palvelemaan jäseniämme vuokranantajina.
Two people looking at the camera
Tiedote Julkaistu:

Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.
kuvassa kaksi taulua museon seinällä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n taidekokoelmaan täydennyksiä - teokset esillä Opiskelijakulttuurimuseossa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidekokoelmaa täydennettiin seitsemällä taideteoksella. Teokset ovat esillä ylioppilaskunnan ylläpitämässä Opiskelijakulttuurimuseossa, joka on auki sunnuntaisin klo 14–16.
Sauna
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Saunat takaisin käyttöön 1.3.2023

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päätti avata kertavuokrattavien tilojensa saunat sekä asukkaiden omat saunavuorot aiemmasta päätöksestä poiketen jo 1.3.2023