Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.

Kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta (KENKKU) toimii SYLin hallituksen neuvonantajana kehitysyhteistyöasioissa ja hallinnoi SYLn kehitysyhteistyöhankkeita yhdessä kehityspolitiikan asiantuntijan ja hallituksen jäsenen kanssa. Toimikausi alkaa elokuussa 2023 ja loppuu heinäkuussa 2024. Neuvottelukunta kokoustaa noin kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukaudet.

Ilmastoverkosto on ylioppilaskuntien toimijoista ja opiskelijoista koostuva ryhmä, joka kirjoittaa SYLin nettisivuille blogitekstejä, edustaa tarvittaessa SYLiä erilaisissa tempauksissa ja tapahtumissa, osallistuu erilaisiin lausuntokierroksiin neuvoa-antavana elimenä sekä ideoi ja kehittää SYLin ja ylioppilaskuntien ilmastovaikuttamista. Toimikausi alkaa elokuussa 2023 ja loppuu heinäkuussa 2024. Ilmastoverkosto kokoustaa noin kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukaudet

Hakea voi lähettämällä motivaatiokirjeen sosiaalipolitiikan ja kestävän kehityksen asiantuntijalle Tiina Pajukarille viimeistään sunnuntaina 7.5.2023. AYY:n hallitus valitsee sopivimmat kolme ehdokasta kumpaankin tehtävään ja välittää hakemukset SYLle 14.5. mennessä. SYLn hallitus valitsee ylioppilaskuntien ehdokkaista maksimissaan 15 jäsentä kumpaankin toimielimeen.

Lisää informaatiota KENKKUsta ja ilmastoverkostosta löydät alla olevista linkeistä ja asiantuntija Tiina Pajukarilta ([email protected])

KENKKU: https://syl.fi/hae-sylin-kehitysyhteistyoasiain-neuvottelukunnan-jaseneksi/
Ilmastoverkosto: https://syl.fi/haku-sylin-ilmastoverkostoon-auki/
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Hymyileviä nuoria
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hae SYLin toimikuntiin

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liitto SYLin kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Seitsemän haalareihin ja vihreään liiviin pukeutunutta opiskelijaa Ullanlinnanmäellä vasaran muotoisen mäenlaskuvälineen edessä.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vuosi 2024 on Tempausvuosi

Kahdeksan vuoden odotus on päättynyt. Huhut pitävät paikkansa – vuosi 2024 on Tempausvuosi! Tempauksessa vaikutetaan maailman menoon pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin tosissaan.
White cap with blue embroidered text with the word "immigrant". In the background a framed poster with a photo of the same kind of cap.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n taidekokoelmaa täydennettiin kuudella teoksella – teemana rauha

Vuoden 2023 lopulla Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidekokoelmaa täydennettiin kuudella taideteoksella. Jäsenistölle avoin teoshaku oli auki marraskuussa teemalla "Peace – rauha".
Housing
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hae asumisoikeuden hyvitystä ajoissa!

Tarkista, onko sinulla asumisoikeusaikaa jäljellä.