Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.

Kehitysyhteistyöasiain neuvottelukunta (KENKKU) toimii SYLin hallituksen neuvonantajana kehitysyhteistyöasioissa ja hallinnoi SYLn kehitysyhteistyöhankkeita yhdessä kehityspolitiikan asiantuntijan ja hallituksen jäsenen kanssa. Toimikausi alkaa elokuussa 2023 ja loppuu heinäkuussa 2024. Neuvottelukunta kokoustaa noin kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukaudet.

Ilmastoverkosto on ylioppilaskuntien toimijoista ja opiskelijoista koostuva ryhmä, joka kirjoittaa SYLin nettisivuille blogitekstejä, edustaa tarvittaessa SYLiä erilaisissa tempauksissa ja tapahtumissa, osallistuu erilaisiin lausuntokierroksiin neuvoa-antavana elimenä sekä ideoi ja kehittää SYLin ja ylioppilaskuntien ilmastovaikuttamista. Toimikausi alkaa elokuussa 2023 ja loppuu heinäkuussa 2024. Ilmastoverkosto kokoustaa noin kerran kuukaudessa pois lukien kesäkuukaudet

Hakea voi lähettämällä motivaatiokirjeen sosiaalipolitiikan ja kestävän kehityksen asiantuntijalle Tiina Pajukarille viimeistään sunnuntaina 7.5.2023. AYY:n hallitus valitsee sopivimmat kolme ehdokasta kumpaankin tehtävään ja välittää hakemukset SYLle 14.5. mennessä. SYLn hallitus valitsee ylioppilaskuntien ehdokkaista maksimissaan 15 jäsentä kumpaankin toimielimeen.

Lisää informaatiota KENKKUsta ja ilmastoverkostosta löydät alla olevista linkeistä ja asiantuntija Tiina Pajukarilta ([email protected])

KENKKU: https://syl.fi/hae-sylin-kehitysyhteistyoasiain-neuvottelukunnan-jaseneksi/
Ilmastoverkosto: https://syl.fi/haku-sylin-ilmastoverkostoon-auki/
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Students in the lobby of Väre
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot, Tiedote Julkaistu:

Tuemme opiskelijoiden järjestämää valtausta Aalto-yliopistossa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta tukee opiskelijoiden järjestämää mielenilmausta Aalto-yliopiston tiloissa. Mielenosoitus ottaa kantaa Orpon hallituksen opiskelijoihin kohdistamiin leikkauksiin ja maahanmuuttopolitiikkaan.
AYY student living
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n asukasvalinnan muutokset astuvat voimaan asteittain 1.9.2023 alkaen

Tiedotimme kesäkuussa Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan tulevista asukasvalintamuutoksista, jotka muuttuvat edustajiston hyväksymän uuden asumisen ohjesäännön ja siihen liittyvän asukasvalintaliitteen mukaisiksi. Muutokset pohjautuvat Ara-säädöksiin ja uuteen korkotukilakiin, jotka velvoittavat ylioppilaskuntaa kohdentamaan asuntoja tarkemmin niitä eniten tarvitseville.

Asteittainen muutos tulee voimaan uuden korkotukilain astuessa voimaan 1.9.2023. Laissa asukasvalintatehtävä katsotaan julkiseksi hallintotehtäväksi ja siihen liittyy myös virkavastuusäännös, joka velvoittaa asukasvalintaa tehtävän entistä tarkemmin lakien vaatimalla tavalla.
Laptop, teacup and snacks on a table.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Muutoksia AYY:n asukasvalintaan syksyllä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asukasvalintaan on tulossa muutoksia. Muutokset liittyvät asumisen ohjesäännön uudistusprosessiin. Tiedotamme muutoksista lisää syksyllä, kun järjestelmiä on testattu, ja muutokset voidaan ottaa käyttöön.
A student home with a table, bed and a couch.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Kevään asukaskysely – sijainti ja ystävällinen henkilökunta saivat kiitosta, siisteydessä kehitettävää

Toteutimme keväällä 2023 asukaskyselyn tarkoituksenamme selvittää, kuinka hyvin olemme onnistuneet palvelemaan jäseniämme vuokranantajina.