Hae meille töihin asumisneuvojaksi, hakuaikaa 30.1. asti!

Haemme Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asumisen ja jäsenpalveluiden iloiseen ja osaavaan joukkoon palveluhenkistä ja asiakastyöstä motivoituvaa asumisneuvojaa! Haku tehtävään on auki 30.01.2022 saakka.
rekry

AYY:n Espoon Otaniemessä sijaitseva palvelutoimisto palvelee ylioppilaskunnan jäseniä asumiseen ja jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Palvelut ovat näkyvä osa AYY:n toimintaa ja asumisneuvojana olet tärkeä osa palvelutiimiä, joka työssään pyrkii toteuttamaan ylioppilaskuntamme visiota, eli maailman parasta opiskelijan elämää. Asumisneuvojan työssä pääset ideoimaan ja osallistumaan opiskelija-asumisen arjen kehittämiseen.

Asumisneuvojan työssä kohtaat päivittäin erilaisia ihmisiä ja neuvot ylioppilaskunnan asukkaita heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Siksi onkin tärkeää, että myös sinä nautit ihmisten parissa työskentelystä niin asiakaspalvelun kuin tiimityönkin muodossa. Työtä tehdään tiiviissä yhteistyössä AYY:n koko asuntotoiminnan kanssa. Voit olla jo kokenut asiakaspalvelun ja asumisen ammattilainen, tai vasta kiinnostunut alasta. Koulutustaustaa enemmän painotamme tehtävään soveltuvuutta.

Asumisneuvojan tehtävä on kokopäiväinen ja vakituinen. Työ alkaa sopimuksen mukaan helmikuussa.

Asumisneuvojan tehtäviin kuuluu muun muassa:

 • Asunnon hakijoiden, asukkaiden ja jäsenten asiakaspalvelu ja -neuvonta kasvotusten, puhelimitse ja verkossa
 • Asuntohakemusten käsittely, asuntotarjoukset ja vuokrasopimusasiat
 • Asumisaikaisten ongelmatilanteiden selvittely
 • Muiden vuokratilojen vuokrausprosessiin liittyvät tehtävät
 • Palveluidemme kehittämiseen osallistuminen mm. digitalisaation ja entistäkin paremman asiakaspalvelun toteutumiseksi

Edellytämme sinulta:

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä, kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Oma-aloitteista ja aktiivista työotetta
 • Ratkaisukeskeistä ja huolellista otetta työhön
 • Proaktiivista asennetta palveluidemme kehittämiseen
 • MS Officen ohjelmien hyvää hallintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista

Katsomme eduksi:

 • Kokemuksen asuntovuokraukseen tai kiinteistöalaan liittyvistä tehtävistä
 • Huoneenvuokralain tuntemuksen
 • Sujuvan ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen
 • Ylioppilaskuntamaailman ja/tai yliopistomaailman tuntemuksen

Tarjoamme sinulle:

 • Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen (viikkotyöaika on 37,5 h)
 • Liukuvan työajan
 • Monipuolisen ja haastavan tehtävän osana innostunutta työyhteisöä
 • Kattavan perehdytyksen ja kouluttautumismahdollisuudet
 • Toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien ja Länsimetron varrella sekä joustavat etätyökäytännöt

Asumisneuvojan tehtäväkohtainen palkka on noin 2200 euroa, jonka lisäksi aloittavan työntekijän palkkauksessa huomioidaan ylioppilaskuntia sitovan TES:n mukaisesti mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät.

AYY:n työntekijät nauttivat myös moninaisista työsuhde-eduista. AYY tarjoaa työntekijöidensä käyttöön rahanarvoiset lounas-, virike- ja hierontaedut piristämään työnteon arkea. Me pidämme hyvää huolta työntekijöidemme terveydestä ja jaksamisesta; työterveydessä työntekijöitämme palvelee organisaatiomme tuntevat oma työterveyshoitaja sekä -lääkäri. AYY:llä työskentelevät saavat käyttää tunnin työviikostaan vapaavalintaiseen liikuntaan ja saavat käyttöönsä UniSportin monipuoliset liikuntapalvelut kuntosaleineen ympäri pääkaupunkiseutua erinomaiseen etuhintaan. Työntekijämme voivat myös työsuhde-etuna varata henkilökohtaisia tilaisuuksiaan varten ylioppilaskunnan lukuisia sauna-, juhla-, kokous- ja harrastustiloja Espoossa ja Helsingissä.

Onko vielä jotain, mitä haluaisit tietää tehtävään liittyen? Palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta antaa mielellään lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme, minna.merensilta(at)ayy.fi tai puh. +358 40 654 6377

Joko kiinnostuit?Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi mieluiten pdf-muodossa sunnuntaihin 30.1.2021 klo 23:59 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi.

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi ja katso esittelyvideo meistä työpaikkana https://www.ayy.fi/fi/mika-ayy/tule-meille-toihin.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii satoja vapaaehtoisia ja järjestöjä. Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n keskeinen jäsenpalvelu. AYY:llä on noin 2 600 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille. Työympäristönä AYY on nuorekas ja joustava. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eritaustaisia hakijoita.

AYY noudattaa hakijan henkilötietojen käsittelyssä asiaa koskevaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Hakijoiden henkilötiedot ovat vain rekrytointiin osallistuvien nimettyjen henkilöiden käytössä ja tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoituksiin. Rekrytointia koskevan tietosuojaselosteemme löydät täältä: https://rekisterit.ayy.fi/tietosuojaselosteet/rekry.pdf

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.
kuvassa Tempausesikunta innostuneena
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Tempaus pyrkii lisäämään vapaaehtoistyön arvostusta Suomessa

Jämeräpartaisen insinöörin, Sheryl Tokyon ja Kunniamursun Tempauskäsky luettiin Aalto Open Airissa ja Wappuriehan julistuksessa.
Kuvassa Suomen ilmastopaneelin puheenjohtaja Jyri Seppälä sekä AYY:n ja Kampusjaoston edustajat pitävät kädessään Kukanpäivän viestiä Kauppatorilla
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:
sininen tausta, jonka edessä tekstiä
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY:n EU-vaalitapahtumat tulee!

14.5. Otaniemessä tapahtuu, kun Eurooppa on kotisi -kiertue saapuu Otaniemeen 14.5. Osana kiertuetta järjestetään EU-vaalipaneeli ja vaalitori.