Hae AYY:n eduskuntavaalityöryhmään!

Eduskuntavaalit tulevat, oletko valmis? Ensi vuoden huhtikuussa äänestetään opiskelijoiden tulevaisuuden suunta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Tule mukaan järjestämään ensi keväälle tempauksia, joissa haastetaan tulevia päättäjiä, tuodaan vaalit lähemmäksi opiskelijaa ja tehdään Aallon opiskelijoiden ääni kuulluksi!

Työryhmän tavoitteena on suunnitella ja järjestää vaaleihin liittyviä opiskelijoita kiinnostavia tempauksia, kuten vaalipaneeleita ja matalan kynnyksen tapahtumia ripauksella Aalto-henkeä. Haluaisitko päästä järjestämään krokettikisan eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa samalla keskustellen opiskelijoiden oikeuksista tai vetää vaalipaneelin, jossa ehdokkaat pääsevät paljastamaan parhaat opiskelumuistonsa?

Ryhmässä pääset ideoimaan ja toteuttamaan vaalikevään mielenkiintoisimmat tapahtumat AYY:n asiantuntijoiden tuella ja koulutuksella. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, vaikuttamisesta tai politiikasta. Työryhmän jäsenet saavat alkuvuodesta kattavan perehdytyksen tulevaan vaalikevääseen ja työryhmässä työskentely tarjoaa hyvät lähtökohdat vaikuttamistyöhön ja politiikan kuvioiden ymmärtämiseen tulevaisuudessakin.

Ryhmän on tarkoitus kokoontua heti tammikuussa, mutta mukaan toimintaan pääsee matalalla kynnyksellä myös pitkin kevättä.

Kiinnostuitko? Hae mukaan viimeistään 15.1.2023: https://forms.office.com/e/ndxKwnR1s6

Yhteyshenkilö:

Nea Baarman

AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö

[email protected]

+358 44 330 6224
Kuvassa ihmiset pitävät äänestyslappuja
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kannanotto / ställningstagande / statement
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Lisäajan hakemiseen lisättävä maksu on jälleen yksi potku opiskelijoiden päähän

Orpon hallitus esittää 50 euron maksua yliopisto-opiskelijoille, jotka hakevat lisäaikaa opintojensa loppuun saattamiseksi. Hallituksen tavoitteena on nostaa suomalaisten koulutustasoa, mutta samaan aikaan lisätään esteitä opiskelijoiden valmistumiselle. Yhdessä toimeentulon heikennysten kanssa, lisäajan hakemiseen lisättävä maksu toistaa samaa vanhaa viestiä opiskelijoille: sinä olet vain kuluerä yhteiskunnalle. 
Seitsemän haalareihin ja vihreään liiviin pukeutunutta opiskelijaa Ullanlinnanmäellä vasaran muotoisen mäenlaskuvälineen edessä.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vuosi 2024 on Tempausvuosi

Kahdeksan vuoden odotus on päättynyt. Huhut pitävät paikkansa – vuosi 2024 on Tempausvuosi! Tempauksessa vaikutetaan maailman menoon pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin tosissaan.
Hae hallopediksi Apply to become a student representative  Sök till studentrepresentant
Ajankohtaista Julkaistu:

Täydennyshaku Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi 2024

AYY hakee Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajia eli hallopedeja. Täydennyshaku on auki 12.2.–26.2.2024.
asuminen
Ajankohtaista Julkaistu:

Heti vapaat

Tutustu AYY:llä vapaina oleviin asuntoihin