Hae AYY:n eduskuntavaalityöryhmään!

Eduskuntavaalit tulevat, oletko valmis? Ensi vuoden huhtikuussa äänestetään opiskelijoiden tulevaisuuden suunta seuraavaksi neljäksi vuodeksi. Tule mukaan järjestämään ensi keväälle tempauksia, joissa haastetaan tulevia päättäjiä, tuodaan vaalit lähemmäksi opiskelijaa ja tehdään Aallon opiskelijoiden ääni kuulluksi!

Työryhmän tavoitteena on suunnitella ja järjestää vaaleihin liittyviä opiskelijoita kiinnostavia tempauksia, kuten vaalipaneeleita ja matalan kynnyksen tapahtumia ripauksella Aalto-henkeä. Haluaisitko päästä järjestämään krokettikisan eduskuntavaaliehdokkaiden kanssa samalla keskustellen opiskelijoiden oikeuksista tai vetää vaalipaneelin, jossa ehdokkaat pääsevät paljastamaan parhaat opiskelumuistonsa?

Ryhmässä pääset ideoimaan ja toteuttamaan vaalikevään mielenkiintoisimmat tapahtumat AYY:n asiantuntijoiden tuella ja koulutuksella. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta tapahtumien järjestämisestä, vaikuttamisesta tai politiikasta. Työryhmän jäsenet saavat alkuvuodesta kattavan perehdytyksen tulevaan vaalikevääseen ja työryhmässä työskentely tarjoaa hyvät lähtökohdat vaikuttamistyöhön ja politiikan kuvioiden ymmärtämiseen tulevaisuudessakin.

Ryhmän on tarkoitus kokoontua heti tammikuussa, mutta mukaan toimintaan pääsee matalalla kynnyksellä myös pitkin kevättä.

Kiinnostuitko? Hae mukaan viimeistään 15.1.2023: https://forms.office.com/e/ndxKwnR1s6

Yhteyshenkilö:

Nea Baarman

AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö

[email protected]

+358 44 330 6224
Kuvassa ihmiset pitävät äänestyslappuja
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kuvassa ihmiset pitävät äänestyslappuja
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Edustajistovaalit syksyllä 2023: hae keskusvaalilautakuntaan!

2023 syksynä valitaan jälleen AYY:n ylin päättävä elin, eli 45-henkinen edustajisto. Edustajistovaalien järjestäminen ei kuitenkaan käy itsestään, joten tekijöitä tarvitaan. Tahtoisitko juuri sinä tehdä AYY:n seuraavista edustajistovaaleista vuonna 2023 aiempaa näkyvämmät, puhuttelevammat ja osallistavammat?
Rantasauna and hot tub covered in snow in winter sun.
Ajankohtaista Julkaistu:

Saunomismahdollisuus jälleen Rantasaunalla 16.1.2023 alkaen

Edustajiston toiveen mukaisesti Rantasaunaa voi varata taas saunomiskäyttöön 16.1.2023 alkaen. Kustannusten nousun vuoksi saunan vuokrahintoja on korotettu. Aiemmin tehdyn varauksen voi perua veloituksetta.
A huge snowy tree in the cold winter snow.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY torjuu energiakriisiä - saunoja suljetaan talvikaudeksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan asukassaunavuorot ja kertavuokrattavien tilojen saunat suljetaan 1.1.-31.3.2023 energiansäästösyistä. AYY säästää energiaa myös esimerkiksi laskemalla rappukäytävien ja varastojen lämpötilaa.
Person walking in the snow in Otaniemi.
Ajankohtaista Julkaistu:

AYY kiinteistönomistajana valtakunnallisissa energiansäästötalkoissa

AYY osallistuu energiansäästötalkoisiin panostamalla tehokkaaseen talotekniikkaan, ja sulkemalla asukkaiden omat saunavuorot 1.1.-31.3.2023 ajaksi. Asukkaat pääsevät kuitenkin löylyihin yhteisillä lenkkisaunavuoroilla.