Haaveissa AYY:n opiskelija-asunto? Laita hakemus jo tänään!

-
House

Asukasvalintamuutokset astuivat voimaan syksyllä

Asukasvalintamuutokset astuivat voimaan viikolla 43, joka vaikutti asuntohakemuksiin. Muutoksen myötä hakemukset käsitellään ARA:n mallin mukaisesti kiireellisyyden mukaisiin kategorioihin perustuen. Asunnontarve, varallisuus ja tulot ovat lähtökohtaisesti tasavertaisia kriteerejä asetettaessa hakijoita etusijajärjestykseen. Asukasvalinnassa etusijalle on asetettava kiireellisimmässä asunnon tarpeessa olevat ja vähävaraisimmat hakijat.

AYY:n asuntoja haetaan Domo-järjestelmän kautta

Asukasvalintauudistusten myötä Domo-järjestelmään tehtiin muutoksia, jotta hakuprosessi vastaa uutta asukasvalintaa. Uudistuksen aikana kaikki lähetetyt hakemukset eivät menneet läpi, mikäli hakija ei valinnut hakemukselleen tarpeeksi asuntoja. Kyseinen Domo:n virhetila on nyt korjattu. Kehotamme kaikkia hakijoita, jotka eivät Domon siirtymävaiheessa saaneet hakemuksiaan läpi, tekemään nyt uutta hakemusta! 

Uutta hakemusta tehtäessä huomioitavia asioita:

  • Halutun muuttopäivän tulee olla 6kk sisään hakemuksen jättämisestä. Tällä hetkellä ei siis ole mahdollista hakea asuntoa loppuvuodelle tai ensi vuodelle, kuten aiemmin on voinut.
  • Asukasvalinta ei enää perustu jonottamiseen, vaan asunnon tarpeeseen haluttuna ajankohtana, tällä aikamääreellä ei ole enää merkitystä, kuten vanhassa jonotusperiaatteessa. 

Mikäli olet asunnon tarpeessa, laita hakemusta tulemaan!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa vastamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenkyselyyn

Tapahtumia, tiloja ja asuntoja. Vaikuttamista, viestintää ja vapaaehtoistoimintaa. Mitä kaikkia ylioppilaskunnan palveluita olet käyttänyt? Entä mitä mieltä olet niistä?