Elina Nieminen AYY:n toiminnanjohtajaksi

Elina Nieminen on valittu Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan toiminnanjohtajaksi seuraavalle kolmivuotiskaudelle. Valinnan teki AYY:n edustajisto kokouksessaan 17.4.2019.
Elina Nieminen

Aikaisemmin Elina Nieminen on muun muassa johtanut Ruisrockin vapaaehtoisia. Viime vuoden hän luotsasi AYY:n yhteisörakenneprojektia. Aikaisemmin hän on toiminut Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenenä ja lukuisissa muissa luottamustehtävissä.

”Tuntuu uskomattoman siistiltä!” kommentoi Nieminen tuoreeltaan valinnan jälkeen. ”Olen todella kiitollinen luottamuksesta ja odotan innolla seuraavaa kolmea vuotta.”

Nieminen aloittaa työnsä perehtymällä kevään ja kesän aikana ja hänen kautensa kestää huhtikuuhun 2022.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 14 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. Toiminnanjohtajan pääasiallisena tehtävänä on varmistaa ylioppilaskunnan strategian toteutuminen. Toiminnanjohtajan tehtäviin lukeutuu läheinen yhteistyö hallituksen ja edustajiston kanssa. Toiminnanjohtajan tehtäviin kuuluu keskeisenä osana myös sidosryhmätyöskentely ja ylioppilaskunnan edustaminen. Toiminnanjohtaja johtaa useampaa tiimiä ja toimit esihenkilönä noin 20 työntekijälle. Toiminnanjohtajan tehtävä korvaa nykyisen pääsihteerin tehtävän.

Lisätietoja:

Istuva pääsihteeri Niko Ferm, [email protected], p. 050 520 9415
Tuleva toiminnanjohtaja Elina Nieminen, [email protected], p. 040 681 9612

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa