Edustajistovaalien äänestys on nyt alkanut!

Jännittäviä uutisia: edustajistovaalien äänestys on nyt alkanut! Äänestämään pääset osoitteessa vaalit.ayy.fi.
Älä tyydy huuteluun, äänestä!

Jännittäviä uutisia: edustajistovaalien äänestys on nyt alkanut! 

Edustajisto käyttää ylioppilaskunnan ylintä päätösvaltaa. Se koostuu 45 opiskelijajäsenestä ja päättää muun muassa ylioppilaskunnan rakennushankkeista, linjapaperista, strategiasta ja talousarviosta; siis pitkälti siitä, mihin jäsenmaksusi käytetään.

Ylioppilaskunnan jäsenenä sinulla on arvokas oikeus äänestää edustajistovaaleissa ja vaikuttaa AYY:n tärkeimpiin päätöksiin. Äänestämään pääset osoitteessa vaalit.ayy.fi, vaikka heti mutta viimeistään keskiviikkona 8.11. klo 15.00 (huomaathan päättymisajan jo iltapäivällä!).

Voit tulla käymään myös AYY:n äänestyspisteellä Kandidaattikeskuksen aulassa ke 1.11. klo 12-15, ma 6.11. klo 10-13, ti 7.11. klo 9-13 tai Korkeakouluaukiolla Väreen ja A Blocin edustalla ke 8.11. klo 9-15. Äänestys tapahtuu sähköisesti tavalliseen tapaan, mutta äänestäjille on tarjolla vaalien haalarimerkkejä, karkkia sekä vaalipäivänä 8.11. myös kahvia ja munkkia. Tervetuloa!

Etkö tiedä ketä äänestää?

Ehdokkaisiin ja vaaliliittoihin pääset tutustumaan osoitteessa ayy.fi/vaalit. Pääset kuulemaan ehdokkaita myös vaalipaneelissa torstaina 2.11. klo 17 OUBSin studiolla tai seuraamalla striimiä livenä tai jälkikäteen tallenteena.

Voit myös etsiä itsellesi sopivan ehdokkaan täyttämällä vaalikoneen osoitteessa vaalikone.syl.fi/ayy.

Edustajistovaalien ehdokkaiden kuvista tehty kollaasi

Tulosten julkistus

Tulokset julkistetaan vaalivalvojaisissa vaalipäivän iltana 8.11. klo 19 Sievo Saunalla (Atlantinkatu 7 A). Tervetuloa paikan päälle tai seuraamaan striimiä livenä tai jälkikäteen tallenteena. Tuloksista tiedotetaan myös pikimmiten AYY:n nettisivuilla, Instagramissa, Telegramissa ja viikkotiedotteessa.

Älä tyydy huuteluun, äänestä!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

smiling board members posing together
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus vuodelle 2024 on valittu

AYY:n tuore edustajisto hyväksyi hallituksen muodostaja Fanni Mattsonin esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2024. Samassa kokouksessa 5.12.2023 valittiin myös edustajiston varapuheenjohtajat vuodelle 2024.
Kahvikupit
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vuoden 2024 asukastoimijat valittu

Vuoden 2024 asukastoimijat on valittu.
Kynttilät
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Paloturvallisuusviikko 25.11.-1.12.2023

Paloturvallisuusviikko 25.11.-1.12.2023
Kuvassa nuori naisoletettu seisoo Väreen edustalla kasvoillaan tuima ilme.
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Opiskelijoiden mielenterveyskriisi ei odota

Tutkimukset puhuvat taas puolestaan – opiskelijoiden pahoinvointi on riistäytymässä käsistä. Vaadimme, että päättäjät ottavat mielenterveyskriisin tosissaan ja puuttuvat riittämättömiin resursseihin pikimmiten.