Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit järjestetään taas tänä keväänä. Katso alta vaalien tärkeät tapahtumat ja päivämäärät.
Eduskuntavaalit 2023

Pidetään huoli siitä, että koulutusleikkaukset eivät tapahdu uudestaan! Opiskelijoiden toimeentulosta ja hyvinvoinnista, koulutuksen rahoituksesta tai kansainvälisten opiskelijoiden oloista ei tule enää leikata. Näihin asioihin voimme jokainen vaikuttaa äänestämällä lähestyvissä eduskuntavaaleissa.

Jos oma ehdokas on vielä hakusessa, kannustamme kokeilemaan esimerkiksi Ylen vaalikonetta ja seuraamaan vaalipaneeleita. Mennään joukolla jonotustempaukseen ennakkoäänestyksen alkamispäivänä, tule mukaan kyselemään ehdokkailta kinkkisiä kysymyksiä AYY:n vaalipaneelissa tai jututa ehdokkaita vapaamuotoisesti AYY:n koulutuspoliittisessa krokettitapahtumassa.

Vaalien tärkeät päivämäärät:

pelle pelle pelle koulutusleikkaukset pelle pelle pelle
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kuvitus tilasta, jossa sohva, ikkuna ja kyltti saunaan
Ajankohtaista Julkaistu:

Tilojen ennakkovarauskierros syksylle 2023

AYY:n piirissä olevilla yhdistyksillä on ennakkovarausoikeus kertavuokrattaviin sauna-, juhla- ja kokoustiloihin. Tällä varauskierroksella voi varata tiloja aikavälille ma 7.8.2023 - su 7.1.2024.
kuvassa kaksi taulua museon seinällä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n taidekokoelmaan täydennyksiä - teokset esillä Opiskelijakulttuurimuseossa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan taidekokoelmaa täydennettiin seitsemällä taideteoksella. Teokset ovat esillä ylioppilaskunnan ylläpitämässä Opiskelijakulttuurimuseossa, joka on auki sunnuntaisin klo 14–16.
An open laptop on the table next to a coffee cup.
Ajankohtaista Julkaistu:

Voiko asumistukea saada lisää, jos vuokra nousee?

Kustannusten nousun myötä useat opiskelija-asuntotoimijat ovat joutuneet korottamaan vuokriaan. Kelalta voi hakea korotusta asumistukeen, jos asumismenot kasvavat.
Sauna
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Saunat takaisin käyttöön 1.3.2023

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päätti avata kertavuokrattavien tilojensa saunat sekä asukkaiden omat saunavuorot aiemmasta päätöksestä poiketen jo 1.3.2023