AYY:n vuoden 2023 hallitus on valittu

Kokouksessaan 24.11.2022 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi hallituksen muodostajan, Ida Parkkisen, esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2023. Kokouksessa valittiin myös edustajiston varapuheenjohtajat.
Pictured AYY board members 2023 smiling and holding plants

AYY:n hallituksen jäsenet vuodelle 2023 ovat: 

Ida Parkkinen, SCI, puheenjohtaja 

Niina Tapanainen, ELEC 

Weixin Niemi, BIZ 

Totti Korpua, ARTS 

Ene Rönkkö, ARTS 

Oskari Järvinen, SCI 

Mantė Žygelytė, ARTS 

Toni Niemi, BIZ 

Antti Henriksson, CHEM 

Fanni Mattsson, ENG 
 

Vastuualueista päätetään virallisesti hallituksen ensimmäisessä kokouksessa. Uusi hallitus aloittaa kautensa tammikuussa 2023. 

"Tulevan vuoden hallituksella on loistavat valmiudet edistää visiota ylioppilaskunnan tulevaisuudesta. Luotan, että tällä kokoonpanolla pystymme tuomaan koko jäsenistömme näkemyksiä laajasti esiin operatiivisessa päätöksenteossa", sanoo AYY:n hallituksen muodostaja ja ensi vuoden puheenjohtaja Ida Parkkinen.

Samassa kokouksessa 11/2022 torstaina 24.11. edustajisto valitsi edustajiston varapuheenjohtajat vuodelle 2023. Ensimmäiseksi varapuheenjohtajaksi valittiin Jaakko Sirén ja toiseksi varapuheenjohtajaksi Tomas Kurenniemi. Edellisessä kokouksessa 27.10. edustajiston puheenjohtajaksi valittiin Erik Halttunen ja hallituksen muodostajaksi Ida Parkkinen. Lue aikaisempi tiedote

 

Lisätiedot: 

Ida Parkkinen, AYY:n hallituksen muodostaja ja vuoden 2023 hallituksen puheenjohtaja, [email protected] 

 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston tekniikan, kauppatieteen ja taiteen opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A student home with a table, bed and a couch.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Kevään asukaskysely – sijainti ja ystävällinen henkilökunta saivat kiitosta, siisteydessä kehitettävää

Toteutimme keväällä 2023 asukaskyselyn tarkoituksenamme selvittää, kuinka hyvin olemme onnistuneet palvelemaan jäseniämme vuokranantajina.
A big tree in front of metro station in the summer. A student walking by.
Ajankohtaista Julkaistu:

Usein kysyttyä asumisesta ja jäsenpalveluista

Täältä löydät vastauksen useimpiin opiskelijoita mietityttäviin kysymyksiin koskien asunnonhakua, opiskelijakorttia ja jäsenmaksua.

Palvelutoimisto ja puhelinpalvelu ovat suljettuna kesällä 5.-26.7. Vastaamme kuitenkin sähköposteihin.
Ihmisiä istuu ja näyttää kuuntelevilta
Tiedote Julkaistu:

Hae SYL:in toimikuntiin!

AYY:n jäsenillä on nyt mahdollisuus hakea ehdokkaaksi Suomen ylioppilaskuntien liiton SYLn kehitysyhteistyön neuvottelukuntaan (KENKKU) sekä ilmastoverkostoon. Toimikunnissa pääset oppimaan ja tekemään valtakunnallista vaikuttamistyötä kehitysyhteistyön ja ilmastopolitiikan saralla.
Two people looking at the camera
Tiedote Julkaistu:

Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen asiantuntijoiksi vaikuttamisen tiimiin

AYY:n vaikuttamisen tiimiin on valittu kaksi uutta asiantuntijaa: Tiina Pajukari ja Ronja Mäkinen. Tiina Pajukari on aloittanut sosiaalipolitiikasta ja kestävästä kehityksestä vastaavana asiantuntijana ja Ronja Mäkinen kansainvälisyydestä ja yhdenvertaisuudesta vastaavana asiantuntijana. Molemmilla asiantuntijoilla on pitkä ylioppilasliiketausta.