AYY hakee vaikuttamisen ja viestinnän päällikköä!

Etsimme joukkoomme innostavaa ja määrätietoista vaikuttamisen ja viestinnän päällikköä johtamaan ylioppilaskunnan edunvalvontaa ja viestintää. Hae tehtävään 25.9.2022 mennessä!
Kuvapankki_Vaikuttaminen_1

Etsimme joukkoomme innostavaa ja määrätietoista vaikuttamisen ja viestinnän päällikköä! Tässä roolissa pääset suunnittelemaan, johtamaan ja toteuttamaan vaikuttavampaa edunvalvontatyötä sekä toimimaan edunvalvonnan ja viestinnän tiimien vetäjänä. Tehtävänäsi on lisätä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edunvalvontatyön vaikuttavuutta sidosryhmien keskuudessa, vahvistaa AYY:n brändiä sekä vastata AYY:n strategisten vaikuttamistavoitteiden toteuttamisesta. Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö vastaa siitä, että viestintä tukee AYY:n strategian toteutumista. Lisäksi päällikön tehtävä on varmistaa, että AYY:n viestintä tavoittaa AYY:n sidosryhmät ja että AYY:n tekemä edunvalvontatyö näkyy jäsenistölle. Tehtävänkuvan painotuksia voidaan muokata valitun henkilön osaamisen mukaan.

AYY:n monialaista työyhteisöä yhdistää rento asenne ja halu tehdä töitä maailman parhaan opiskelijaelämän eteen. Toivomme myös sinulta paloa opiskelijatoimintaa kohtaan sekä halua sitoutua rooliin pidemmäksi aikaa.

Odotamme sinulta

 • ymmärrystä sidosryhmävaikuttamisesta ja opiskelijaedunvalvonnasta
 • ymmärrystä monikanavaisesta viestinnästä ja kokemusta tekstin tuottamisesta
 • kokemusta ihmisten johtamisesta joko työn, järjestötoiminnan tai harrastusten kautta
 • kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä ideoida uutta
 • erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä viestiä sujuvasti niin suomen kuin englannin kielellä
 • oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työotetta
 • paineensietokykyä ja ajoittaista joustavuutta työajoissa
 • kykyä priorisoida omia ja tiimiläisten työtehtäviä
   

Eduksi katsomme:

 • ylioppilaskunta- tai opiskelijajärjestötoiminnan tuntemuksen
 • ruotsin kielen osaamisen
 • kokemuksen kriisiviestinnästä
 • kestävään kehitykseen liittyvän osaamisen
 • kokemuksen strategiatyöstä ja strategian jalkauttamisesta
 • soveltuvat korkeakouluopinnot
   

AYY:llä sinua odottaa monipuolinen ja haastava työtehtävä sekä eläväinen työyhteisö opiskelijaelämän sykkeessä. Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä pääset tekemään vaikuttavaa opiskelijaviestintää ja edunvalvontaa osaavien asiantuntijoiden kanssa ja johtamisessa sinua tukee ylioppilaskunnan johtoryhmä. Tarjoamme myös hyvät työsuhde-edut, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä toimivat työtilat Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka IV, huomioiden lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät). Lisääthän palkkatoiveesi hakemukseen.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 25.9. osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Haastattelut AYY:lla järjestetään viikolla 40, joten varaathan tälle aikaa kalenteristasi. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot jo hakuvaiheessa ansioluetteloosi tai hakemukseesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Antti Ilmavirta ([email protected], 050 329 1165).

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta (AYY) on Aalto-yliopiston opiskelijoiden oma palveluorganisaatio. Visiomme on tuottaa maailman parasta opiskelijan elämää, ja tähän tähtäämme laadukkaalla edunvalvonnalla sekä monipuolisella yhteisötoiminnalla ja palvelutarjonnalla. Meillä on yli 15 000 jäsentä, 150 rekrytoitua vapaaehtoista sekä 50 henkinen, eri alan osaajista koostuva työyhteisö. Voit tutustua toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi. 

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

teksti, jossa lukee "AYY rekrytoi"
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee kiinteistöpäällikköä!

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta hakee joukkoonsa kokenutta kiinteistöpäällikköä merkitykselliseen tehtävään opiskelija-asumisen parissa.
picture of a unicorn with a megofone shouting that AYY is hiring
Rekrytointi Julkaistu:

AYY hakee viestintäasiantuntijaa!

Haemme joukkoomme viestintäasiantuntijaa vastaamaan AYY:n asuntotoiminnan viestinnästä
Kuvassa ihmiset pitävät äänestyslappuja
Ajankohtaista, Rekrytointi Julkaistu:

Edustajistovaalit syksyllä 2023: hae keskusvaalilautakuntaan!

2023 syksynä valitaan jälleen AYY:n ylin päättävä elin, eli 45-henkinen edustajisto. Edustajistovaalien järjestäminen ei kuitenkaan käy itsestään, joten tekijöitä tarvitaan. Tahtoisitko juuri sinä tehdä AYY:n seuraavista edustajistovaaleista vuonna 2023 aiempaa näkyvämmät, puhuttelevammat ja osallistavammat?
Winter view at Otaniemi
Blogi Julkaistu:

Sivarissa AYY:lla - Palaneita sulakkeita ja parempaa ihmistuntemusta

AYY:lla siviilipalvelustaan suorittaneen Lassi Vainikaisen kausi tila-assistenttina alkaa olla ohi. Mitä jäi käteen, ja millainen on tila-assistentin työpäivä?