AYY esittää Konstantin Kouzmitcheviä SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi vuodelle 2022. Liiton hallitus valitaan liittokokouksessa 19.-20.11.2021.
Tiina Pajukari ja Konstantin Kouzmitchev
Tiina Pajukari ja Konstantin Kouzmitchev

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi vuodelle 2022.

Kouzmitchev, 24, opiskelee tuotantotaloutta ja harrastaa kirjallisuutta ja pallopelejä. Tänä vuonna Kouzmitchev on toiminut SYL:n hallituksen jäsenenä vastuualueenaan kansainväliset asiat. Kouzmitchev on kartuttanut johtajakokemusta erilaisissa projekteissa muun muassa vastaten pohjoismaiden suurimman start-up-tapahtuman Slushin viestintätiimistä vuonna 2019.

”Vuonna 2022 koko yhteiskuntamme tulee toivottavasti palaamaan normaaliin pandemiasta. Valokeilassa on silloin oltava opiskelijoiden yhteisöllisyyden jälleenrakentaminen sekä hyvinvointi. Samaan aikaan meidän on vaikutettava uutterasti puolueisiin, jotka alkavat valmistella eduskuntavaaliohjelmiaan”, Kouzmitchev kuvailee.

Pajukari, 24, opiskelee Aalto-yliopistossa informaatioverkostoja ja harrastaa neulomista ja lukemista. Hän on toiminut tämän vuoden AYY:n hallituksessa vastaten sosiaalipolitiikasta, hyvinvoinnista, kaupunkivaikuttamisesta ja kestävästä kehityksestä. Aiemmin Pajukari on toiminut Aalto-yhteisössä muun muassa Informaatioverkostojen kilta Athenen hallituksen jäsenenä ja hallopedina. Pajukari haluaa työskennellä SYL:n hallituksessa erityisesti opiskelijoiden toimeentulon, kohtuuhintaisen asumisen ja laadukkaan opetuksen eteen. 

”AYY:läisenä voin tuoda SYL:iin ymmärrystä opiskelijoiden diversiteetistä, olemmehan Suomen kansainvälisin ylioppilaskunta. Haluan SYL:n hallituksessa tehdä töitä opiskelijoiden yksinäisyyden kitkemiseksi sekä yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden vahvistamiseksi”, kertoo Pajukari.

SYL valitsee hallituksen vuodelle 2022 liittokokouksessaan Korpilammella 19. - 20.11.2021. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

 

Lisätietoja:

Konstantin Kouzmitchev, +358 50 403 9529

Tiina Pajukari, +358 442595242

Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Laura Luoto, 040 575 9092

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

A woman with a christmas tree hat giving advices on the desk to a toy elf
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Joulun ja vuodenvaihteen UKK

AYY:n palvelutoimisto on suljettu 23.12.-30.12.2022, mutta puhelinpalvelu on avoinna 27.12.-30.12.2022. Alta löydät vastauksia vuodenvaihteessa usein kysyttyihin kysymyksiin.
Pictured AYY board members 2023 smiling and holding plants
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY:n vuoden 2023 hallitus on valittu

Kokouksessaan 24.11.2022 Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi hallituksen muodostajan, Ida Parkkisen, esityksen hallituskokoonpanosta vuodelle 2023. Kokouksessa valittiin myös edustajiston varapuheenjohtajat.
kuvassa Antti Regelin nojaa seinään ja hymyilee
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Antti Regelin valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2023

Antti Regelin on valittu Suomen ylioppilaskuntien liiton hallituksen jäseneksi vuodelle 2023. Espoon Korpilammella 18.–19.11. pidetty liittokokous äänesti hallituksen jäsenistä lauantai-iltana.
Nea Baarman hymyilee
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Nea Baarman aloittaa AYY:n vaikuttamisen ja viestinnän päällikkönä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uudeksi vaikuttamisen ja viestinnän päälliköksi on valittu Nea Baarman.