AYY esittää Konstantin Kouzmitcheviä SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi vuodelle 2022. Liiton hallitus valitaan liittokokouksessa 19.-20.11.2021.
Tiina Pajukari ja Konstantin Kouzmitchev
Tiina Pajukari ja Konstantin Kouzmitchev

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi vuodelle 2022.

Kouzmitchev, 24, opiskelee tuotantotaloutta ja harrastaa kirjallisuutta ja pallopelejä. Tänä vuonna Kouzmitchev on toiminut SYL:n hallituksen jäsenenä vastuualueenaan kansainväliset asiat. Kouzmitchev on kartuttanut johtajakokemusta erilaisissa projekteissa muun muassa vastaten pohjoismaiden suurimman start-up-tapahtuman Slushin viestintätiimistä vuonna 2019.

”Vuonna 2022 koko yhteiskuntamme tulee toivottavasti palaamaan normaaliin pandemiasta. Valokeilassa on silloin oltava opiskelijoiden yhteisöllisyyden jälleenrakentaminen sekä hyvinvointi. Samaan aikaan meidän on vaikutettava uutterasti puolueisiin, jotka alkavat valmistella eduskuntavaaliohjelmiaan”, Kouzmitchev kuvailee.

Pajukari, 24, opiskelee Aalto-yliopistossa informaatioverkostoja ja harrastaa neulomista ja lukemista. Hän on toiminut tämän vuoden AYY:n hallituksessa vastaten sosiaalipolitiikasta, hyvinvoinnista, kaupunkivaikuttamisesta ja kestävästä kehityksestä. Aiemmin Pajukari on toiminut Aalto-yhteisössä muun muassa Informaatioverkostojen kilta Athenen hallituksen jäsenenä ja hallopedina. Pajukari haluaa työskennellä SYL:n hallituksessa erityisesti opiskelijoiden toimeentulon, kohtuuhintaisen asumisen ja laadukkaan opetuksen eteen. 

”AYY:läisenä voin tuoda SYL:iin ymmärrystä opiskelijoiden diversiteetistä, olemmehan Suomen kansainvälisin ylioppilaskunta. Haluan SYL:n hallituksessa tehdä töitä opiskelijoiden yksinäisyyden kitkemiseksi sekä yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden vahvistamiseksi”, kertoo Pajukari.

SYL valitsee hallituksen vuodelle 2022 liittokokouksessaan Korpilammella 19. - 20.11.2021. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

 

Lisätietoja:

Konstantin Kouzmitchev, +358 50 403 9529

Tiina Pajukari, +358 442595242

Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Laura Luoto, 040 575 9092

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

AYY:n toimiston julkisivu
Tiedote Julkaistu:

Päivittyvä koronatiedote: kertavuokrattavat tilat auki päivitetyin suosituksin, palvelutoimisto auki vain muuttajille

AYY noudattaa Suomen hallituksen ja Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ohjeita tartuntojen estämiseksi. AYY seuraa viranomaisohjeistusta säännöllisesti ja päivittää omia toimenpiteitään ja rajoituksiaan tarvittaessa, muutokset päivitetään tähän tiedotteeseen. AYY ottaa kaikissa koronatoimissaan huomioon jäsenten, vapaaehtoisten, yhdistysten ja työntekijöiden terveyden ja hyvinvoinnin. 
Vihreäksi sävytetty kuva, jossa näkyy paljon ihmisiä museolla.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Uudistunut Opiskelijakulttuurimuseo tuo yhteen Aalto-yhteisön opiskelijakulttuurit

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ylläpitämä museo uudistuu, ja samalla museon nimi vaihtuu. Aiemmin Polyteekkarimuseona toiminut museo on jatkossa nimeltään Opiskelijakulttuurimuseo.
Opiskelijakeskus allekirjoitus
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Opiskelijakeskus rakennetaan Aalto-yliopiston opiskelijoiden yhteiseksi kohtaamispaikaksi

Kampuksen ytimeen tuleva rakennus on opiskelijajärjestöjen ja yliopiston yhteinen ponnistus.
Kuvapankki_Vuosijuhlat_1
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Laulukirjan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusanalyysi on valmistunut - uuden laulukirjan työstö etenee

Teekkarilauluja-laulukirjan tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusanalyysi nostaa esiin epäkohtia laulukulttuurissa. Erityisen ongelmalliseksi todettiin toistuva miesnäkökulma ja naisen roolin sitominen miestekijään. Mukana oli myös väkivaltaisia, homofobisia, rasistisia ja muunlaisia syrjiviä laulun sanoituksia. Analyysi antaa hyvät lähtökohdat Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan yhdenvertaisuustyöhön ja laulukirjatoimituskunnan työskentelyyn. Uuden laulukirjan työstö on käynnissä.