AYY esittää Konstantin Kouzmitcheviä SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi vuodelle 2022. Liiton hallitus valitaan liittokokouksessa 19.-20.11.2021.
Tiina Pajukari ja Konstantin Kouzmitchev
Tiina Pajukari ja Konstantin Kouzmitchev

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi vuodelle 2022.

Kouzmitchev, 24, opiskelee tuotantotaloutta ja harrastaa kirjallisuutta ja pallopelejä. Tänä vuonna Kouzmitchev on toiminut SYL:n hallituksen jäsenenä vastuualueenaan kansainväliset asiat. Kouzmitchev on kartuttanut johtajakokemusta erilaisissa projekteissa muun muassa vastaten pohjoismaiden suurimman start-up-tapahtuman Slushin viestintätiimistä vuonna 2019.

”Vuonna 2022 koko yhteiskuntamme tulee toivottavasti palaamaan normaaliin pandemiasta. Valokeilassa on silloin oltava opiskelijoiden yhteisöllisyyden jälleenrakentaminen sekä hyvinvointi. Samaan aikaan meidän on vaikutettava uutterasti puolueisiin, jotka alkavat valmistella eduskuntavaaliohjelmiaan”, Kouzmitchev kuvailee.

Pajukari, 24, opiskelee Aalto-yliopistossa informaatioverkostoja ja harrastaa neulomista ja lukemista. Hän on toiminut tämän vuoden AYY:n hallituksessa vastaten sosiaalipolitiikasta, hyvinvoinnista, kaupunkivaikuttamisesta ja kestävästä kehityksestä. Aiemmin Pajukari on toiminut Aalto-yhteisössä muun muassa Informaatioverkostojen kilta Athenen hallituksen jäsenenä ja hallopedina. Pajukari haluaa työskennellä SYL:n hallituksessa erityisesti opiskelijoiden toimeentulon, kohtuuhintaisen asumisen ja laadukkaan opetuksen eteen. 

”AYY:läisenä voin tuoda SYL:iin ymmärrystä opiskelijoiden diversiteetistä, olemmehan Suomen kansainvälisin ylioppilaskunta. Haluan SYL:n hallituksessa tehdä töitä opiskelijoiden yksinäisyyden kitkemiseksi sekä yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden vahvistamiseksi”, kertoo Pajukari.

SYL valitsee hallituksen vuodelle 2022 liittokokouksessaan Korpilammella 19. - 20.11.2021. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

Lisätietoja:

Konstantin Kouzmitchev, +358 50 403 9529

Tiina Pajukari, +358 442595242

Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Laura Luoto, 040 575 9092

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa vastamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenkyselyyn

Tapahtumia, tiloja ja asuntoja. Vaikuttamista, viestintää ja vapaaehtoistoimintaa. Mitä kaikkia ylioppilaskunnan palveluita olet käyttänyt? Entä mitä mieltä olet niistä?
kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.