AYY esittää Konstantin Kouzmitcheviä SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi vuodelle 2022. Liiton hallitus valitaan liittokokouksessa 19.-20.11.2021.
Tiina Pajukari ja Konstantin Kouzmitchev
Tiina Pajukari ja Konstantin Kouzmitchev

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta esittää Konstantin Kouzmitcheviä Suomen ylioppilaskuntien liiton SYL:n puheenjohtajaksi ja Tiina Pajukaria hallituksen jäseneksi vuodelle 2022.

Kouzmitchev, 24, opiskelee tuotantotaloutta ja harrastaa kirjallisuutta ja pallopelejä. Tänä vuonna Kouzmitchev on toiminut SYL:n hallituksen jäsenenä vastuualueenaan kansainväliset asiat. Kouzmitchev on kartuttanut johtajakokemusta erilaisissa projekteissa muun muassa vastaten pohjoismaiden suurimman start-up-tapahtuman Slushin viestintätiimistä vuonna 2019.

”Vuonna 2022 koko yhteiskuntamme tulee toivottavasti palaamaan normaaliin pandemiasta. Valokeilassa on silloin oltava opiskelijoiden yhteisöllisyyden jälleenrakentaminen sekä hyvinvointi. Samaan aikaan meidän on vaikutettava uutterasti puolueisiin, jotka alkavat valmistella eduskuntavaaliohjelmiaan”, Kouzmitchev kuvailee.

Pajukari, 24, opiskelee Aalto-yliopistossa informaatioverkostoja ja harrastaa neulomista ja lukemista. Hän on toiminut tämän vuoden AYY:n hallituksessa vastaten sosiaalipolitiikasta, hyvinvoinnista, kaupunkivaikuttamisesta ja kestävästä kehityksestä. Aiemmin Pajukari on toiminut Aalto-yhteisössä muun muassa Informaatioverkostojen kilta Athenen hallituksen jäsenenä ja hallopedina. Pajukari haluaa työskennellä SYL:n hallituksessa erityisesti opiskelijoiden toimeentulon, kohtuuhintaisen asumisen ja laadukkaan opetuksen eteen. 

”AYY:läisenä voin tuoda SYL:iin ymmärrystä opiskelijoiden diversiteetistä, olemmehan Suomen kansainvälisin ylioppilaskunta. Haluan SYL:n hallituksessa tehdä töitä opiskelijoiden yksinäisyyden kitkemiseksi sekä yhteisöllisyyden ja yhdenvertaisuuden vahvistamiseksi”, kertoo Pajukari.

SYL valitsee hallituksen vuodelle 2022 liittokokouksessaan Korpilammella 19. - 20.11.2021. SYL edustaa Suomen yliopisto-opiskelijoita valtakunnan tasolla ja ottaa kantaa koulutuspoliittisiin, sosiaalipoliittisiin ja kansainvälisiin kysymyksiin.

 

Lisätietoja:

Konstantin Kouzmitchev, +358 50 403 9529

Tiina Pajukari, +358 442595242

Vaikuttamisen ja viestinnän päällikkö Laura Luoto, 040 575 9092

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

People in a meeting looking at the camera, smiling.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Hae SYL:n liittokokoukseen AYY:n delegaatioon tai ehdokkaaksi SYL:n hallitukseen!

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL edustaa yliopisto-opiskelijoita valtakunnallisessa päätöksenteossa. SYL:n vaikuttamistyötä ohjaava toimintasuunnitelma ja linjapaperi hyväksytään liittokokouksessa, jossa valitaan myös liiton hallitus. Vuoden 2022 liittokokous pidetään 18.-19.11.2022 Korpilammella.
AYY:n punatiilinen Miestentien-rakennus ja kylmä bensa-asema. Etualalla maantie ja tienviitat kehä 1:lle, leppävaaraan, keilaniemeen ja munkkiniemeen.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY myy asuinkohteitaan Helsingissä - Otaniemeen lisää opiskelija-asumista

AYY on päättänyt myydä asuinkohteitaan Helsingissä. Samaan aikaan Otaniemeen kaavoitetaan lisää opiskelija-asumista.
Picture of a person standing in front of a tree, smiling slightly with crossed arms.
Tiedote Julkaistu:

Maksullisia polkuopintoja ei käytetä valintaväylänä Aalto-yliopistoon

Aalto-yliopiston akateemisten asiain komitea hylkäsi ylimääräisessä kokouksessaan 20. kesäkuuta esityksen käyttää maksullisia polkuopintoja opiskelijavalinnan perusteena Aaltoon.
Asukkaan UKK
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYYkamoista asumista - uusi uutiskirje AYY:n asukkaille

Asukkaiden uutiskirje AYYkamoista asumista vastaa asukaskyselystä nousseeseen toiveeseen tiedottaa ajankohtaisista asumiseen liittyvistä asioista sähköpostitse. Uutiskirje ilmestyy noin viisi kertaa vuodessa.