Avoin työpaikka: Viestintäasiantuntija

Haemme viestintätiimiimme asiantuntijaa! Haku päättyy tiistaina 14.4.2020 klo 12.00!
ulkoilu2

Aalto-ylioppilaskunnan ylioppilaskunta (AYY) hakee joukkoonsa idearikasta ja innostunutta viestintäasiantuntijaa tekemään maailman parasta ylioppilaskuntaviestintää!

Viestintäasiantuntija vastaa ylioppilaskunnan ulkoisesta viestinnästä ja jäsenviestinnästä sekä sen kehittämisestä AYY:n strategioiden pohjalta. Viestinnän painotus on yhteisön tapahtumissa, opiskelijoiden edunvalvonnassa sekä ylioppilaskunnan yrityssuhteissa. Toivomme, että uusi viestintäasiantuntija tuo mukanaan uusia ideoita AYY:n viestintäkanavien ja toimintatapojen kehittämiseen sekä hyvän draivin viestinnän tekemiseen!

Viestintäasiantuntijan työtehtäviin kuuluvat esimerkiksi:

 • Tiedotteiden kirjoittaminen ja viikkotiedotteen koostaminen
 • AYY:n sosiaalisen median hallinnointi, kehittäminen ja sisällöntuotanto (FB, IG, Twitter ja LinkedIn)
 • Osallistuminen ylioppilaskunnan ulkoisen ja sisäisen viestinnän kehittämiseen ja toteuttamiseen
 • Muiden AYY:n toimijoiden kouluttaminen ja sparraaminen viestinnällisissä asioissa
 • Ylioppilaskunnan suurempien julkaisuiden, kuten toimintakertomuksen ja opiskelijakalenterin, toimittaminen
 • Tapahtumien markkinoinnin koordinointi ja yhteisön viestinnän ideointi.
   

Hakijalta edellytetään:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja
 • Kokemusta monikanavaisesta viestinnästä
 • Kokemusta sosiaalisen median sisällöntuotannosta
 • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja omaksua uusia asioita sekä taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin
 • Itsenäistä työotetta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittain joustavuutta työajoissa
 • Sujuva suomen ja englannin kielten suullinen ja kirjallinen osaaminen
 • Motivaatiota kouluttaa ja perehdyttää viestintäasioista
 • Innokkuutta kehittää ylioppilaskunnan viestintää
   

Eduksi hakijalle luetaan:

 • Ylioppilaskunta- tai järjestökokemus
 • Sujuva ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen
 • Video- ja valokuvaustaito
 • Kokemus verkkosivujen päivittämisestä sekä erityisesti Drupal-sisällönhallintajärjestelmästä
   

Meillä sinua odottaa monipuolinen asiantuntijatehtävä, jossa pääset ideoimaan uutta ja kehittämään omaa osaamistasi! Tukenasi työssäsi toimii osaava tiimi sekä erittäin dynaaminen ja innostunut työyhteisö.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Valittavan henkilön toivotaan aloittavan tehtävässä mahdollisimman pian. Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti (palkkaluokka III, huomioiden lisäksi mahdolliset koulutus- ja kokemuslisät). Tarjoamme lisäksi erinomaiset työsuhde-edut, joustavuutta työajoissa, mahdollisuuden etätyöskentelyyn sekä toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Mikäli edellä kerrottu herätti sinussa innostuksen kipinän, lähetä hakemuksesi ja CV:si tiistaihin 14.4.2020 klo 12.00 mennessä osoitteeseen [email protected]. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana, joten lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot jo hakuvaiheessa ansioluetteloosi tai hakemukseesi. 

Haastattelut tehtävää varten järjestetään etäyhteyden kautta maanantaina 20.4. klo 15-18 välillä ja keskiviikkona 22.4. klo 13-18 välillä. Haastatteluun kutsuttaville tullaan perjantaina 17.4. lähettämään ennakkotehtävä, jonka tekemisestä annetaan erilliset ohjeet.

Tehtävästä lisätietoja antaa viestinnän ja vaikuttamisen päällikkö Laura Luoto (laura.luoto(a)ayy.fi; puh. 040 575 9092) to 2.4. ja pe 3.4. klo 13-16, ma 6.4. ja ke 8.4. klo 15-17.
 

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on n. 14 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää n. 40 henkeä ja ylioppilaskunnan piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta.  Kurkkaa linkin takaa, millaista meillä on olla töissä. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Many people standing and smiling for a group picture
Ajankohtaista Julkaistu:

Ilmoittautuminen AYY:n SYL-liittokokousdelegaatioon ja ehdokkaaksi SYLin hallitukseen on nyt avattu!

Suomen ylioppilaskuntien liitto SYL edustaa yliopisto-opiskelijoita valtakunnallisessa päätöksenteossa. SYL:n vaikuttamistyötä ohjaava toimintasuunnitelma ja linjapaperi hyväksytään liittokokouksessa, jossa valitaan myös liiton hallitus. Vuoden 2024 liittokokous pidetään 15.-16.11.2024. Tästä uutisesta löydät ohjeet AYY:n SYLin liittokokouksen delegaatioon ilmoittautumisesta ja AYY:n SYLin hallitusehdokkaaksi asettumisesta.
vanha kuva teekkareista reklaamikulkueessa kylttien kanssa
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Tempaus, yhteisöllisyyden valjastus vaikutustyöhön

Tänä syksynä Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää vuosien tauon jälkeen Tempauksen. Kaikkien käsien jälki -Tempaus järjestetään Jämeräpartaisen insinöörin satavuotisjuhlavuonna. Juuso Määttä sukeltaa blogitekstissään Tempauksen historiaan.
Joona Lipponen melko totisena
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Hallituksen leikkausten takia opiskelija-asuntoja jää rakentamatta

Olemme järkyttyneitä Suomen hallituksen viimeaikaisista leikkauksista, jotka laittavat opiskelija-asumisen ja opiskelija-asuntojen rakennuttamisen vaakalaudalle. Hallitus leikkasi kehysriihessään erityisryhmien investointiavustukset opiskelija-asuntorakentamiselta lähes kokonaan, mikä tekee jo suunniteltujen asuntohankkeiden aloittamisesta pääkaupunkiseudulla hyvin epävarmaa ja vaikeuttaa opiskelijoiden asumistilannetta sekä Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asuntotoimintaa.
helsinki kiinteistö
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vakuusmaksuihin on tulossa muutoksia, joiden myötä kaikilta ei jatkossa peritä vakuusmaksua, vaan vakuuksia peritään ainoastaan tietyissä tilanteissa