Avoimet työpaikat

AYY hakee projektipäällikköä!

Haemme nyt projektipäällikköä AYY:n kuuden hengen kiinteistötiimiin hoitamaan AYY:n kiinteistöjen vuosi- ja peruskorjauksia sekä huoneistoremontteja yhdessä kiinteistöpäällikön ja huoltomestarin kanssa. Projektipäällikkö osallistuu myös kiinteistöyksikön erilaisiin kehityshankkeisiin yhdessä muun tiimin kanssa.
Moderni, punatiilinen kerrostalo
Miestentie 2 ulkoa.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on yli 14 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 40 henkeä ja piirissämme toimii satoja vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Kohtuuhintaisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen opiskelupaikan läheltä on AYY:n asuntopalveluiden tärkein tavoite jäsenpalveluna. AYY omistaa noin 30 opiskelija-asuntokiinteistöä Espoon Otaniemessä ja muualla pääkaupunkiseudulla ja niissä on yhteensä noin 2 600 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille. Tällä vuosikymmenellä suunnittelemme rakentavamme jäsenillemme lisää yli 1000 uutta asuntoa Otaniemeen.

Haemme nyt projektipäällikköä AYY:n kuuden hengen kiinteistötiimiin hoitamaan AYY:n kiinteistöjen vuosi- ja peruskorjauksia sekä huoneistoremontteja yhdessä kiinteistöpäällikön ja huoltomestarin kanssa. Projektipäällikkö osallistuu myös kiinteistöyksikön erilaisiin kehityshankkeisiin yhdessä muun tiimin kanssa.

Edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa rakennusalan koulutusta
  • Muutaman vuoden kokemusta kiinteistöalalta
  • Kokemusta itsenäisestä hanke- tai palvelukokonaisuuksien johtamisesta
  • Kehittämishalukkuutta ja intoa tiimityöhön
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sujuvaa suomen kirjallista ja suullista taitoa

Eduksi katsomme:

  • Kokemus ylioppilaskunta- tai järjestötoiminnasta
  • Englannin ja ruotsin kielen taito

Tarjoamme sinulle haastavan työn, jossa pääset ideoimaan uutta, kehittämään omaa osaamistasi sekä edistämään pitkäaikaisia projekteja yhdessä osaavan kiinteistötiimin kanssa.  Projektipäällikön tehtävässä pääset näköalapaikalle mukaan vaikuttamaan pääkaupunkiseudun opiskelija-asumistilanteeseen.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarjoamme hyvät työsuhde-edut. Työyhteisönä AYY on erittäin joustava ja monimuotoinen. Kurkkaa linkin takaa, millaista meillä on olla töissä! 

Joko kiinnostuit? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi mieluiten pdf-muodossa sunnuntaihin 1.11.2020 klo 23.59 mennessä osoitteeseen rekrytointi(a)ayy.fi.

Ensimmäiset haastattelut järjestetään alustavasti viikolla 45. Lisääthän suosittelijoidesi yhteystiedot ja palkkatoivomuksesi hakemukseesi. Tulemme ottamaan yhteyttä haussa etenevien henkilöiden suosittelijoihin hakuprosessin aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa kiinteistöyksikön päällikkö Heikki Niemi, heikki.niemi(at)ayy.fi tai 050-577 9288.

AYY noudattaa hakijan henkilötietojen käsittelyssä asiaa koskevaa soveltuvaa lainsäädäntöä ja hyvää tietojenkäsittelytapaa. Kaikkia antamiasi tietoja käsitellään luottamuksellisesti. Hakijoiden henkilötiedot ovat vain rekrytointiin osallistuvien nimettyjen henkilöiden käytössä ja tietoja käytetään ainoastaan rekrytointitarkoituksiin. Rekrytointia koskevan tietosuojaselosteemme löydät täältä. 

Voit tutustua toimintaamme vielä lisää osoitteessa www.ayy.fi. 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu