Avoimet työpaikat

AYY hakee kesätyöntekijää!

Haemme osaavaan ja iloiseen joukkoomme palveluhenkistä ja asiakastyöstä motivoituvaa kesätyöntekijää!
Kuvapankki_Työkaverit_1

AYY:n Espoon Otaniemessä sijaitseva palvelutoimisto auttaa jäseniä erilaisissa jäsenyyteen ja ylioppilaskunnan palveluihin liittyvissä asioissa. Palvelut ovat näkyvä osa AYY:n toimintaa ja kesätyössä palveluneuvojana olet tärkeä osa palvelutiimiä, joka työssään pyrkii toteuttamaan ylioppilaskuntamme visiota: AYY – Maailman parasta opiskelijan elämää.

Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu niin sähköisesti, puhelimitse kuin henkilökohtaisestikin. Tehtävässä painottuu erityisesti Aalto-yliopiston kansainvälisten opiskelijoiden ja muiden uusien opiskelijoiden ilmoittautumiseen liittyvä neuvonta ja opastaminen. Lisäksi palveluneuvojan työhön kuuluu laskutukseen ja kassapalveluihin liittyviä työtehtäviä, vuokrattaviin tiloihin liittyvien prosessien hallintaa sekä muuta toimiston ja palvelutoiminnan tukemista. Tehtävä on kokoaikainen ja määräaikainen 31.8.2021 saakka. Tehtävässä on mahdollista sopia myös lomasta heinäkuun ajalle, kun toimistomme on suljettuna.

Edellytämme sinulta:

 • Asiakaspalveluhenkisyyttä ja oma-aloitteisuutta
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelytaitoja
 • Ratkaisukeskeistä ja huolellista otetta työhön
 • Tarkkuutta numeroiden ja papereiden kanssa
 • MS Officen ohjelmien hallintaa
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielten suullista ja kirjallista osaamista
   

Katsomme eduksi:

 • Yliopiston tai Aalto-yhteisön toimintaympäristön tuntemuksen
 • Kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä
 • Sujuvan ruotsin kielen suullisen ja kirjallisen osaamisen
   

Tarjoamme sinulle:

 • Määräaikaisen (31.8.2021 asti) ja kokoaikaisen työsuhteen (viikkotyöaika on 37,5 h/vko)
 • Monipuolisen tehtävän osana innostunutta työyhteisöä
 • Erinomaiset työsuhde-edut
 • Toimivat työskentelypuitteet Otaniemessä, hyvien kulkuyhteyksien ja Länsimetron varrella
   

Perehdytämme sinut tehtävään, joten tiettyä koulutustaustaa ei vaadita, vaan soveltuvuus tehtävään ratkaisee. Toivomme valitun henkilön aloittavan tehtävässä toukokuussa, viikolla 20 tai 21. Tehtävästä maksetaan ylioppilaskuntien työehtosopimuksen vaativuusryhmä II:n mukaista palkkaa (peruspalkka kokopäiväisessä työsuhteessa 2100 €/kk, huomioiden lisäksi mahdollinen koulutus- ja kokemuslisä).

Onko jotain, mitä haluaisit tietää palveluneuvojan työhön tai AYY:hyn liittyen? Palvelu- ja vuokrauspäällikkö Minna Merensilta antaa mielellään lisätietoja tehtävästä ja organisaatiostamme, minna.merensilta(at)ayy.fi tai puh. +358 40 654 6377.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan su 25.4.2021 klo 23:59 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Toivomme, että kerrot hakemuksessasi itsestäsi, osaamisestasi sekä työkokemuksestasi ja liität mukaan ansioluettelosi.  Haastattelut järjestetään etäyhteyksillä 28. ja 29.4.2021. Merkitsethän päivät kalenteriisi jo nyt!

Tutustu toimintaamme osoitteessa www.ayy.fi. AYY korostaa toiminnassaan yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita. AYY:n rekrytointeja koskevan tietosuojaselosteen voit lukea täältä: https://rekisterit.ayy.fi/tietosuojaselosteet/rekry.pdf.

Aalto‐yliopiston ylioppilaskuntaan (AYY) kuuluu noin 14 000 opiskelijajäsentä. AYY:n palveluksessa on yli 40 vakinaista työntekijää sekä noin sata vapaaehtoista toimijaa. AYY:n piirissä toimii noin 200 yhdistystä. Ylioppilaskunnan toiminnan painopisteitä ovat vaikuttaminen, yhteisötoiminta ja palvelutoiminta. Lisäksi ylioppilaskunta tarjoaa omistamissaan asunnoissa kodin yli 3 000 jäsenelleen. AYY:ssa on tutkitusti poikkeuksellisen hyvä työilmapiiri ja työtyytyväisyys, ja sen ylläpitäminen on meille kunnia-asia.

 • Julkaistu:
 • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu