Asuminen

Vuokranmaksu ja vakuus

Vuokralaskut lähetetään sinulle sähköpostitse Domossa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit olla yhteydessä taloushallintoon, mikäli haluat esimerkiksi siirtää eräpäivää tai olet vahingossa maksanut liikaa vuokraa. Saat laskun sähköpostiisi myös vakuudesta tehtyäsi uuden vuokrasopimuksen. Vuokrasopimuksen päätyttyä palautamme vakuusmaksun tilillesi viimeistään kuun 20. päivä.
Moderni, punatiilinen kerrostalo
Miestentie 2
Vakuusmaksuihin tulossa muutoksia syksyllä

Vuokranmaksu

Laskut lähetetään sinulle sähköpostitse siihen osoitteeseen, jota olet Domoon kirjautuessa käyttänyt. Pidäthän siis huolta, että yhteystietosi Domossa ovat ajan tasalla. Vuokranmaksupäivä on yleensä kuukauden 6. päivä. Vuokraa ei voi maksaa käteisellä tai kortilla.

Maksuista ei tarvitse huolehtia ennen laskujen saamista. Laskut lähetetään yleensä vasta lähellä vuokrasopimuksen alkamispäivää. Ensimmäinen vuokra ja vakuus tulee maksaa laskuissa mainittuun eräpäivään mennessä. Eräpäivä ei välttämättä ole kuukauden 6. päivä, kuten seuraavissa vuokralaskuissa, sillä ensimmäisen vuokralaskun ja vakuuslaskun eräpäivä määräytyy sen mukaan, milloin laskut lähetetään vuokralaiselle.

Laskujen mukana saattaa tulla tietoa pidennetyistä maksuajoista, joten viestejä kannattaa seurata.

Voit ottaa vuokraan liittyvissä asioissa yhteyttä taloushallintoon vuokranmaksulomakkeella.

Vakuusmaksu

Vakuuslasku lähetetään sinulle sähköpostitse siihen osoitteeseen, jota olet Domoon kirjautuessa käyttänyt. Pidäthän siis huolta, että yhteystietosi Domossa ovat ajan tasalla.

Maksuista ei tarvitse huolehtia ennen laskujen saamista. Laskut lähetetään yleensä vasta lähellä vuokrasopimuksen alkamispäivää. Ensimmäinen vuokra ja vakuus tulee maksaa laskuissa mainittuun eräpäivään mennessä. Eräpäivä ei välttämättä ole kuukauden 6. päivä, kuten seuraavissa vuokralaskuissa, sillä ensimmäisen vuokralaskun ja vakuuslaskun eräpäivä määräytyy sen mukaan, milloin laskut lähetetään vuokralaiselle. Laskujen mukana saattaa tulla tietoa pidennetyistä maksuajoista, joten viestejä kannattaa seurata.

Voit ottaa vakuuteen liittyvissä asioissa yhteyttä taloushallintoon vakuusmaksulomakkeella.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu