Varauskalenteri kertavuokrattaviin tiloihin aukeaa kaikille 15.12.23 - lue uusista muutoksista

Kevätkauden varauskalenteri aukeaa perjantaina 15.12.23. Kuluvalla viikolla astuu voimaan muutokset yksityishenkilöiden tilavuokran maksutapaan, sekä Takkakabinetin, Pelitila Pelimannin, Vaasankadun saunatilan ja AYY:n pakettiauton käyttöaikoihin ja osin vuokrahintaan.
Students enjoying dinner in a one-time rental facility

Kevätkauden kalenteri aukeaa perjantaina

Tila-kalenteri aukeaa ennakkovarauskierrosten jälkeen kevätkauden varauksille (8.1. - 4.8.24) perjantaina 15.12.23 klo 12.00. Syyskauden 2024 varauskalenteri aukeaa kevään ennakkovarauskierrosten jälkeen toukokuussa.

Muutoksia tilavarausten maksutapaan 12.12.23 alkaen

12.12.23 alkaen yksityisvaraajat eli yksittäiset opiskelijat maksavat tilavuokran jo varauksentekohetkellä. Tilavaraukset tehdään tuttuun tapaan Tila-kalenteriin. Varauksen tekemisen jälkeen Tila ohjaa varaajan Paytrail-maksupalveluun, jossa maksaminen tapahtuu pankkien joko verkkomaksupainikkeilla tai debit- ja credit-korteilla.

Laskutusasiakkaat, kuten ulkopuoliset varaajat ja tietyt AYYn sisäiset yhdistykset, saavat edelleen e-laskun tai sähköpostilaskun kootusti ilmoittamaansa laskutusosoitteeseen. Myös yksityisvaraajien lisätuntitilaukset tai Smökin yökäyttöluvat laskutetaan erikseen.

Muutoksia tilojen käyttöaikoihin ja hinnoitteluun

Paytrail-maksun mahdollistamiseksi muutamien kertavuokrattavien tilojen käyttöaikoja laajennetaan ja  tuntiperusteisesta hinnoittelusta luovutaan 12.12.2023 alkaen:

Takkakabinetin ja Pelitila Pelimannin uudet käyttöajat ovat su-to klo 10-22 ja pe-la 10-23. Tilavuokra koko päivältä on 100 €.

Vaasankadun kabinetin aamupäivävuokrauksesta luovutaan. 12.12.23 alkaen Vaasankadun saunan käyttöaika on su-to klo 10-22 ja pe-la 10-23. Hinta koko päivän varaukselle on 200 €.

AYY:n pakettiauton käyttöaika muuttuu 12.12.23 alkaen vuorokausiperusteiseksi. Käyttöaika on klo 12.00 - 12.00 ja vuokrahinta 70 €. Pakettiauton kilometrikorvauksesta luovutaan. Kilometrikotvauksen sijaan jokainen varaaja täyttää tankin täyteen dieseliä lähimmällä tankkauspisteellä vuokra-ajan loppuun mennessä. Vuorokautta lyhyempiin varauksiin pakettiautoja voi tiedustella pääkaupunkiseudun autovuokraamoista.

Muutos koskee vain uusia varauksia. Kaikki ennen 12.12.2023 tehdyt varaukset ovat voimassa varaushetkellä voimassa olleen käyttöajan ja hinnan mukaisesti.

Lisätietoja osoitteesta [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Kannanotto / ställningstagande / statement
Ajankohtaista, Kannanotot ja lausunnot Julkaistu:

Lisäajan hakemiseen lisättävä maksu on jälleen yksi potku opiskelijoiden päähän

Orpon hallitus esittää 50 euron maksua yliopisto-opiskelijoille, jotka hakevat lisäaikaa opintojensa loppuun saattamiseksi. Hallituksen tavoitteena on nostaa suomalaisten koulutustasoa, mutta samaan aikaan lisätään esteitä opiskelijoiden valmistumiselle. Yhdessä toimeentulon heikennysten kanssa, lisäajan hakemiseen lisättävä maksu toistaa samaa vanhaa viestiä opiskelijoille: sinä olet vain kuluerä yhteiskunnalle. 
Seitsemän haalareihin ja vihreään liiviin pukeutunutta opiskelijaa Ullanlinnanmäellä vasaran muotoisen mäenlaskuvälineen edessä.
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

Vuosi 2024 on Tempausvuosi

Kahdeksan vuoden odotus on päättynyt. Huhut pitävät paikkansa – vuosi 2024 on Tempausvuosi! Tempauksessa vaikutetaan maailman menoon pilke silmäkulmassa, mutta kuitenkin tosissaan.
Hae hallopediksi Apply to become a student representative  Sök till studentrepresentant
Ajankohtaista Julkaistu:

Täydennyshaku Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi 2024

AYY hakee Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajia eli hallopedeja. Täydennyshaku on auki 12.2.–26.2.2024.
asuminen
Ajankohtaista Julkaistu:

Heti vapaat

Tutustu AYY:llä vapaina oleviin asuntoihin