Varauskalenteri kertavuokrattaviin tiloihin aukeaa kaikille 15.12.23 - lue uusista muutoksista

Kevätkauden varauskalenteri aukeaa perjantaina 15.12.23. Kuluvalla viikolla astuu voimaan muutokset yksityishenkilöiden tilavuokran maksutapaan, sekä Takkakabinetin, Pelitila Pelimannin, Vaasankadun saunatilan ja AYY:n pakettiauton käyttöaikoihin ja osin vuokrahintaan.
Students enjoying dinner in a one-time rental facility

Kevätkauden kalenteri aukeaa perjantaina

Tila-kalenteri aukeaa ennakkovarauskierrosten jälkeen kevätkauden varauksille (8.1. - 4.8.24) perjantaina 15.12.23 klo 12.00. Syyskauden 2024 varauskalenteri aukeaa kevään ennakkovarauskierrosten jälkeen toukokuussa.

Muutoksia tilavarausten maksutapaan 12.12.23 alkaen

12.12.23 alkaen yksityisvaraajat eli yksittäiset opiskelijat maksavat tilavuokran jo varauksentekohetkellä. Tilavaraukset tehdään tuttuun tapaan Tila-kalenteriin. Varauksen tekemisen jälkeen Tila ohjaa varaajan Paytrail-maksupalveluun, jossa maksaminen tapahtuu pankkien joko verkkomaksupainikkeilla tai debit- ja credit-korteilla.

Laskutusasiakkaat, kuten ulkopuoliset varaajat ja tietyt AYYn sisäiset yhdistykset, saavat edelleen e-laskun tai sähköpostilaskun kootusti ilmoittamaansa laskutusosoitteeseen. Myös yksityisvaraajien lisätuntitilaukset tai Smökin yökäyttöluvat laskutetaan erikseen.

Muutoksia tilojen käyttöaikoihin ja hinnoitteluun

Paytrail-maksun mahdollistamiseksi muutamien kertavuokrattavien tilojen käyttöaikoja laajennetaan ja  tuntiperusteisesta hinnoittelusta luovutaan 12.12.2023 alkaen:

Takkakabinetin ja Pelitila Pelimannin uudet käyttöajat ovat su-to klo 10-22 ja pe-la 10-23. Tilavuokra koko päivältä on 100 €.

Vaasankadun kabinetin aamupäivävuokrauksesta luovutaan. 12.12.23 alkaen Vaasankadun saunan käyttöaika on su-to klo 10-22 ja pe-la 10-23. Hinta koko päivän varaukselle on 200 €.

AYY:n pakettiauton käyttöaika muuttuu 12.12.23 alkaen vuorokausiperusteiseksi. Käyttöaika on klo 12.00 - 12.00 ja vuokrahinta 70 €. Pakettiauton kilometrikorvauksesta luovutaan. Kilometrikotvauksen sijaan jokainen varaaja täyttää tankin täyteen dieseliä lähimmällä tankkauspisteellä vuokra-ajan loppuun mennessä. Vuorokautta lyhyempiin varauksiin pakettiautoja voi tiedustella pääkaupunkiseudun autovuokraamoista.

Muutos koskee vain uusia varauksia. Kaikki ennen 12.12.2023 tehdyt varaukset ovat voimassa varaushetkellä voimassa olleen käyttöajan ja hinnan mukaisesti.

Lisätietoja osoitteesta [email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Read more news

Mante smiling with an EU flag
Ajankohtaista, Blogi Julkaistu:

Miksi äänestän EU-vaaleissa?

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen varapuheenjohtaja Mantė Žygelytė kirjoitti blogiin siitä, miksi hän aikoo äänestää europarlamenttivaaleissa
happy student holding an EU flag
Ajankohtaista Julkaistu:

EU pähkinänkuoressa

Tärkeimmät asiat Euroopan unionista (EU), jotka jokaisen opiskelijan tulisi tietää.
opiskelijoita haalareissa
Ajankohtaista Julkaistu:

Tervetuloa vastamaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan jäsenkyselyyn

Tapahtumia, tiloja ja asuntoja. Vaikuttamista, viestintää ja vapaaehtoistoimintaa. Mitä kaikkia ylioppilaskunnan palveluita olet käyttänyt? Entä mitä mieltä olet niistä?
kuvassa AYY:n yhteisö-, ansio- ja kunniamerkkejä kuntanauhoihin kiinnitettynä
Ajankohtaista, Tiedote Julkaistu:

AYY14-vuosijuhlilla myönnetyt huomionosoitukset

AYY:n 14. vuosijuhlilla 18.5.2024 myönnettiin huomionosoituksia ansioituneille Aalto-yhteisön jäsenille.